Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρόταση-βόμβα Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα: «Θα γίνουμε ασπίδα της Ελλάδας εάν…»

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/05/blog-post_453.html#ixzz30V6iFnyy


Σχολιο του "ανεμου": Ναι μεν η ειδηση ελεγχεται και μπλα μπλα μπλα ...αλλα "Δείχνει πως θα ήθελαν την κατάσταση οι κάτοικοι αυτής της έρμης χώρας  και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ευχολόγια και κρυφές επιθυμίες γιαυτό εύκολα υιοθετούνται.
Δείχνει όμως και κάτι άλλο!
Ότι πολλοί (δεξιόστροφοι) εναποθέτουν πλέον τις τελευταίες τους ελπίδες στον Τσίπρα.(Χαρακτηριστικό σχόλιο αλιευμένο στο face:"παρόλο που δεν είχα σκοπώ να ψηφίσω τσιπρα αν κάνει συνεργασία με τον πουτιν τον ψηφίζω δαγκωτό")"



Μεταφραση : Ψηφαλακια να ερθουν κι απο οπου και για οποιο λογο ...ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ 

Η επιτομη του οπορτουνισμου ,του τυχοδιωκτισμου και του καιροσκοπισμου δηλαδη ,αλλα εδω με τον Πουτιν και τους Ρωσους το παιχνιδι κρυβει ΔΡΑΚΟΥΣ :


"Προσωπική επιστολή από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, γνωστοποίησε ότι έλαβε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης εκτιμά ότι πρόκειται για κίνηση που αντανακλά το ενδιαφέρον της Μόσχας για τις εξελίξεις στη χώρα μας.
«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του Προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η Πρεσβεία της Ρωσίας. Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την Πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΗΓΕ ΑΥΤΑΝΔΡΟΣ ! 
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ...
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΙΚΟΣ - ΚΡΥΠΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου