Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΟΥΡΕΣ ......"ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ:  ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΣΕΒ!
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

Με την συναπόφαση κυβέρνησης-ΣΕΒ για ομαδικές απολύσεις δεκάδων εργαζομένων στην Χαλυβουργία Ελλάδος η ακραία μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κορυφώνει την επίθεσή της ενάντια στον κόσμο της εργασίας και στα δικαιώματά του.
Η εν λόγω συναπόφαση που ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας (ΑΣΕ) διαψεύδει πλήρως τις κυβερνητικές διακηρύξεις περί μη λήψης νέων μέτρων και μείωσης της ανεργίας, καθώς ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων, υλοποιώντας στην πράξη τις κοινωνικά βάρβαρες επιταγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ενάντια σε αυτή την πολιτική που ισοπεδώνει ακόμα και τα υπολείμματα του εργατικού δικαίου, μετατρέποντας τη χώρα μας σε εργασιακή και κοινωνική «έρημο» θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι αγώνες των εργαζομένων θα ακυρώσουν και θα ανατρέψουν την αντεργατική λαίλαπα των μνημονιακών απορρυθμίσεων ανοίγοντας τον δρόμο για την ανατροπή. Την προοδευτική ανατροπή!
"Πολύ καλή Ανακοίνωση" ....ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ....ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ .."αριστερούλης-προοδευτικός"

.ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ? ΜΑ στην φραση : "υλοποιώντας στην πράξη τις κοινωνικά βάρβαρες επιταγές του .....Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου."!!!!! 

ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .Στην πραγματικοτητα Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΖΕΙ (μεσω των 2/3 που εχει στην Τροικα ) και το ΔΝΤ σαν πιστο του Κεφαλαιου σκυλακι συναινει κι ακολουθει !!! Το γεγονος οτι εντοπιζουν το προβλημα στο κακο ΔΝΤ ειναι για ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ του κοσμου και για να μην θιξουν την ΜΕΓΑΛΗ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ" ΤΟΥΣ ,την ΕΕ .Κρυβουν -ή προσπαθουν - οτι ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΙ " ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!!!! Αυτη την αληθεια ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ουτε να ψελλισουν στον λαο οι ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ της ηγεσιας του ΣΥΡΙΖΑ !!! Ακριβως γιατι εχουν βαλλει "χερακι"κι αυτοι σε κεινο το εκτρωμα του 92 αλλα και στα υπόλοιπα "βελτιωτικά" που ακολούθησαν

γιατι μετα καταρρεει το "ανατρεπτικο"..."αντιμνημονιακο" ...."αντισυστημικο" ..."αριστερο" προσωπειο τους και ολογυμνη παρουσιαζεται στον Λαο η Ευρωλυγουρα Καρακαπιταλα "Κορη "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου