Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ολόισια στον φασισμό με όχημα τους αριστερούς της πλάκας!


Ο πρώτος γύρος των Γαλλικών Προεδρικών τελείωσε και όλη η συζήτηση περιορίζεται στο ποσοστό που πήρε η Λεπέν και στο ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να ενωθούν για να μην της επιτρέψουν να αναλάβει την Προεδρία της Γαλλίας!
Για πόσες εκλογές ακόμα θα συνεχίζεται αυτή η παρωδία που οδηγεί τον Γαλλικό λαό ολόισια στον φασισμό;! Για πόσες εκλογές ακόμα ο Γαλλικός λαός θα ψηφίζει για να μην μπούνε οι φασίστες από την πόρτα κι εκείνοι θα μπαίνουν από το παράθυρο;! Για πόσο καιρό ο Γαλλικός λαός θα ανέχεται να τον ταλαιπωρούν οι «άλλοι» για να μην τον ταλαιπωρεί η φασίστρια Λεπέν;! Για πόσον καιρό θα επιδρά πάνω στον Γαλλικό λαό το δίλημμα «οι άλλοι ή οι φασίστες»;!

Οι ίδιοι που ανέστησαν και αντρώνουν τον φασισμό, οι ίδιοι τον χρησιμοποιούν ως μπαμπούλα για να κανιβαλίζουν τον Γαλλικό λαό, αλλά και τους υπόλοιπους λαούς! Οι ίδιοι που έχουν αναγάγει την εξαπάτηση των λαών σε επιστήμη, είναι αυτοί που γιγαντώνουν τον φασισμό και τον χρησιμοποιούν ως φόβητρο! Οι ψευτοαριστεροί ανά τον κόσμο, τα παλιοτόμαρα οι οπορτουνιστές, οι απατεώνες, οι επαναστάτες της πλάκας που τάζουν στον κοσμάκη ότι θα αλλάξουν τον κόσμο με έναν νόμο και με ένα άρθρο κουνώντας μαγικά ραβδιά και μετά τον ρίχνουν στην πυρά είναι αυτοί που οδηγούν τους λαούς ολόισια στον φασισμό! Οι ψεύτες που επικαλούνται ιδέες και αξίες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους και τις οποίες μαγαρίζουν, είναι αυτοί που δίνουν πνοή στον φασισμό!
Το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γαλλία μπορεί κι αυτήν την φορά να μη δώσει την Προεδρία στην Λεπέν και στους φασίστες! Θα το δώσει την επόμενη ή την μεθεπόμενη φορά καθώς ο Γαλλικός λαός, όπως και οι υπόλοιποι λαοί, για λίγο καιρό ακόμα θα εξαπατούνται με ακομμάτιστες μαριονέτες όπως ο Φιγιόν,  ή με αριστερούς απατεώνες με πλατιά χαμόγελα!
Η Ευρώπη ολόκληρη, ο κόσμος όλος, σπρώχνονται ολόισια στον φασισμό από δεξιούς, κεντρώους και αριστερούς τσαρλατάνους οι οποίοι έχουν σχεδόν πείσει του λαούς ότι δεν μπορούν να ζήσουν σε μια κοινωνία που άνθρωπος δεν θα εκμεταλλεύεται άνθρωπο, σε μια κοινωνία που οι άνθρωποι θα είναι ισότιμοι, σε μια κοινωνία που τα παράσιτα οι πλουτοκράτες δεν θα πίνουν το αίμα του κοσμάκη, σε μια κοινωνία χωρίς μνημόνια και αφεντικά! Αυτοί που προσπαθούν να στερήσουν από τους λαούς την προσδοκία της προοπτικής μίας κοινωνίας δίχως εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι αυτοί που τους σπρώχνουν στο φασισμό και τον χορό αυτό προς τον φασισμό τον σέρνουν οι «αριστεροί», οι αποστάτες της ταξικής πάλης!
Τα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών δεν προσφέρονται ούτε για θρήνους, ούτε για συμμαχίες στο όνομα της ανάσχεσης της φασιστικής επέλασης! Προσφέρονται για συμπεράσματα και γρήγορη συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας της σοσιαλιστικής επανάστασης, της μόνης που μπορεί να βάλει οριστικό και αμετάκλητο φραγμό στην εκμεταλλευτική κοινωνία, της μόνης που μπορεί να καθαρίσει τον κόσμο από τα παράσιτα του πλουτοκράτες και από το πολιτικό τους προσωπικό, φασιστικό, δεξιό, κεντρώο και αριστερό!
Νάβις απο το agkidapress.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου