Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Στα 20.000 φύλλα...

«ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
Στα 20.000 φύλλα η μέση διακίνηση τον Μάρτη



Από αυτήν την Κυριακή ξεκινάμε, τη δημοσίευση στοιχείων από την κυκλοφορία του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη». Η προσπάθεια αύξησης της διακίνησης της εφημερίδας μας, με την εξόρμηση που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ είναι μια σημαντική μάχη που απαιτεί καλή οργάνωση, διάταξη δυνάμεων, πολιτική συζήτηση, επιμονή και υπομονή.
Οι τελευταίες μεγάλες εξορμήσεις με σημαντικά ντοκουμέντα του Κόμματος, όπως οι Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο, η Εισήγηση και η Πολιτική Απόφαση, έδειξαν ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για σταθερά αυξημένη διακίνηση της εφημερίδας μας.
Αλλωστε, όπως αποφάσισε και το 20ό Συνέδριο του Κόμματος, «Στην πορεία προς τα 100 χρόνια του Κόμματος, είναι ζήτημα προτεραιότητας, βασικός δείκτης για την απόδοση της δουλειάς μας η άνοδος της κυκλοφορίας και της μελέτης του "Ριζοσπάστη", με βάση τα συγκεκριμένα πλάνα που έχουν τεθεί.
Συνδέεται άμεσα με την άνοδο του επιπέδου πρωτοβουλίας και ευθύνης των τομεακών οργάνων και κυρίως των ΚΟΒ.
Ειδική άμιλλα θα προκηρυχθεί γι' αυτό, όχι μόνο σε Οργανώσεις, αλλά και ατομικά για πρωτοπόρους συντρόφους».
Από τα στοιχεία που παραθέτουμε σήμερα προκύπτει ότι η κυκλοφορία του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» για τον μήνα Μάρτη, κυμάνθηκε περίπου στα 20.000 φύλλα πανελλαδικά. Στοιχείο που απέχει από τον στόχο του Κόμματος, όμως σηματοδοτεί μια καλή προσπάθεια, που μπορεί και πρέπει να κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα σε συνδυασμό με την πλούσια πολιτική δράση που αναπτύσσουν οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ σε μια σειρά από μέτωπα.


Ο Ριζοσπάστης ειναι τα μάτια και η φωνή της εργατικής τάξης στον κόσμο .
Ειναι ο καθημερινός σύμμαχος ,σύντροφος ,συνοδοιπόρος καθε εργάτη και αυτοαπασχολούμενου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου