Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Οι μαζικοί βιασμοί κοριτσιών από τους κομμουνιστές στο Αφγανιστάν!




Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια για να έρθουν στην επιφάνεια τα «κατορθώματα» των κομμουνιστών στο Αφγανιστάν. Χρειάστηκε να κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, να πάψει να υπάρχει εκείνος ο μπαμπούλας που λεγόταν Σοβιετική Ένωση και τρομοκρατούσε στον κόσμο για να μάθουμε για τα αίσχη που διέπραξαν στο Αφγανιστάν, για να βρεθούν άνθρωποι που βγάζουν στη φόρα μαρτυρίες για τους ομαδικούς βιασμούς μικρών μουσουλμάνων κοριτσιών!

Η μαρτυρία που είδε το φως της δημοσιότητας και η οποία ενώ υπήρχε αποκρυβόταν για ολόκληρες δεκαετίες, δείχνει ότι οι Σοβιετικοί ατίμωναν μεγάλο αριθμό Αφγανών κοριτσιών από τις ηλικίες ακόμα και των τεσσάρων ετών! Φριχτά πράγματα που η κομμουνιστική συνωμοσία διέπραξε και κράτησε κρυφά για ολόκληρες δεκαετίες.
Ευτυχώς ο Σοβιετικός εφιάλτης πέρασε ανεπιστρεπτί και διαβάζουμε ελεύθερα την μαρτυρία του Αφγανού υψηλά ιστάμενου θρησκευτικού ηγέτη, εκπροσώπου των ισλαμιστών φονταμενταλιστών, τους οποίους τότε ονόμαζαν αγωνιστές της ελευθερίας ενάντια στους κομμουνιστές, η οποία μαρτυρία δόθηκε το 1981 σε δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Στοκχόλμη και ήταν μια πραγματικά απεγνωσμένη κραυγή που ζητούσε την βοήθεια των πολιτισμένων χωρών για να σταματήσει η ατίμωση των μουσουλμανόπουλων κοριτσιών από τους κομμουνιστές. Είχε πει τότε ο ισλαμιστής ηγέτης ότι «οι κομμουνιστές ατίμωσαν τα κορίτσια μας μαθαίνοντάς τους γραφή και ανάγνωση»!
Ο τιμημένος αυτός θρησκευτικός ηγέτης που ξεσκέπασε τους κομμουνιστικούς βιασμούς στο Αφγανιστάν, ο ήρωας αυτός μαχητής που μαζί με τους Αμερικάνους συμπολεμιστές του έδωσε τέλος στους ομαδικούς βιασμούς κοριτσιών οι οποίοι διαπράττονταν από τους κομμουνιστές με τον κανιβαλικό τρόπο της εκμάθησης γραφής και ανάγνωσης, δυστυχώς σήμερα χαρακτηρίζεται τρομοκράτης!
Οράτιος Μενιππίδης

απο το agkidapress.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου