Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Λαϊκή εξουσία με το δικό μας κόκκινο νόμισμα


«Η Λαϊκή Ενότητα έχει στελέχη που ήξεραν και έβλεπαν ποια είναι η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και έλεγαν ότι η κυβέρνηση τους δεν θα υπογράψει νέα μνημόνια. Δε λένε το στοιχειώδες, ότι έκαναν λάθος και εγκλώβισαν τον λαό, αλλά θέλει και ψυχή να το παραδεχτείς. 7 μήνες στην κυβέρνηση, είδατε να λένε τίποτα όταν υπέγραψε ο Τσίπρας το μνημόνιο είδατε να λένε τίποτα ή όταν έφερε τις 46 σελίδες, μίλησε κανείς. ΟΙ ΠΝΠ που άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν και την υπογραφή Λαφαζάνη.

Η κ. Κωνσταντοπούλου που είναι ο θεματοφύλακας των θεσμών γιατί ενώ υποχρεούνταν να βάλει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για τα μνημόνια να συζητηθεί, γιατί δεν το έκανε; Κάναμε δύο προτάσεις νόμου. Ενώ τις καταθέσαμε, δεν ήρθαν ποτέ να συζητηθούν στη Βουλή. Γιατί; Αν δεν φύγεις από την ΕΕ, δεν γίνεται να κάνεις κάτι, πρέπει να έχεις σχέδιο. Τι θα κάνεις την άλλη μέρα αν δεν φύγεις από την ΕΕ, θα τυπώνεις χρήμα έτσι απλά; Αυτά είναι κοροϊδίες».

Το ΚΚΕ έχει φρέσκο λόγο. Οι αστοί δημοσιογράφοι χειραγωγούν την κοινή γνώμη, γι ' αυτούς η δημοσιογραφία σημαίνει άλλα πράγματα. Είναι απίστευτη η διαστρέβλωση που γίνεται στις θέσεις του ΚΚΕ και έτσι η κοινωνία αποκτά μια στρεβλή αντίληψη για πάρα πολλά πράγματα, για αυτό καλούμε τον κόσμο να διαβάζει και να κρίνει αυτά που λέμε εμείς οι ίδιοι».

«Δεν κάνουμε την Κασσάνδρα και δεν μας αρέσει ο ρόλος. Το κάθε κόμμα κρίνετε από τα ποια τάξη στηρίζει και παρά τις αδυναμίες δεν μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς πως δεν είμαστε δίπλα στον λαό και τους εργαζόμενους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ένα κόμμα επίσης κρίνετε με βάση τις προβλέψεις του. Είχαμε προειδοποιήσει για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και τα μνημόνια που φέρνουν. Ποιός δικαιώθηκε; Από το 1997 είχαμε πει ότι θα ξεσπάσει μεγάλη κρίση στην ΕΕ. Αναλύουμε πολιτικά, δικαιωνόμαστε και υπερασπιζόμαστε τον λαό γι' αυτό και πιστεύουμε πως πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος, παρά τις όποιες διαφωνίες του
Δημοκρατία σημαίνει ποιός κατέχει τον πλούτο, ότι το κάθε παιδί που γεννιέται έχει τις ίδιες δυνατότητες και τα ίδια δικαιώματα, κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς σήμερα. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η αστική δημοκρατία. Πάντα θα υπάρχει μεγάλη αδικία εντός της αστικής δημοκρατίας.


https://www.thepressproject.gr/article/81351/O-Thanasis-Pafilis-sto-ThePressProject


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου