Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Βρέθηκε ο «Πάγκαλος» της κυβέρνησης



«Οι δηλώσεις του κυβερνητικού βουλευτή Δημήτρη Καμμένου, που προσπαθεί να νομιμοποιήσει τις νέες περικοπές στις συντάξεις και τη στήριξη της μεγαλοεργοδοσίας με φθηνό εργατικό δυναμικό στο όνομα της καταπολέμησης της ανεργίας των νέων, τους οποίους χαρακτηρίζει ουσιαστικά "τεμπέληδες", είναι προκλητικές, κυνικές και δείχνουν το πραγματικό αντιλαϊκό πρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Ο βουλευτής κρύβει ότι σήμερα πολλοί νέοι δουλεύουν σε συνθήκες σύγχρονου εργασιακού μεσαίωνα, με τον υποκατώτατο μισθό, τις ελαστικές σχέσεις και την απλήρωτη μαθητεία, ότι η ανεργία στους νέους φτάνει το 40%. Αυτούς τους νέους στηρίζουν οι πενιχρές και πετσοκομμένες συντάξεις.
Για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνησή του, 2 χρόνια τώρα, όχι μόνο δεν έχει καταργήσει κανέναν από τους αντιλαϊκούς νόμους, αλλά έχει προσθέσει και νέους στις πλάτες του λαού, καταφεύγει ουσιαστικά σε επιχειρήματα τύπου "Πάγκαλου", "Ντάισελμπλουμ" κ.ά., που στόχο έχουν να κρύψουν τις αιτίες της κρίσης και των αντιλαϊκών μέτρων θεωρώντας υπεύθυνους τους ίδιους τους λαούς.
Η νέα πρόκληση απέναντι στη νέα γενιά θα πάρει απάντηση με τη συμμετοχή της νεολαίας στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες σε σύγκρουση με τις κυβερνήσεις, την ΕΕ, το σύστημα που σήμερα καταδικάζει τη νεολαία στην ανεργία και σε μια ζωή χωρίς δικαιώματα».

ΚΣ της ΚΝΕ



-Όπως άκουσες Γιαννάκη ο υπουργός είπε πως η ανάπτυξη δεν έρχεται γιατί εγώ σου δίνω κάθε μέρα 3 ευρώ να πάρεις τοστ στο διάλειμμα ! Πρέπει να δίνουμε είπε όλοι οι παππούδες από 100 ευρώ το μήνα στις πολυεθνικές να μας φέρουν την ανάπτυξη !
- - Παππού σαν κόλπο μου φαίνεται να σας φάνε τα 100 ευρώ απ τη σύνταξη!Μην τα δώσεις ..
Να βγούμε όλοι μαζί στο δρόμο !

















1 σχόλιο:

  1. @Ζούκωφ

    “Λέει κάτι που είναι κοντά σε αυτό που ετοιμάζεται να συμβεί”.
    “Η αποκάλυψη πάντα προκαλεί πανικό”
    Μπάμπης ΣΚΑΙ για Δ.Καμμένο
    https://www.youtube.com/watch?v=EAlWmKQIIgA
    Μέσα από Συνταγές του ΔΝΤ το σχηματάκι για άνεργο παιδί – εγγόνι και συντάξεις. Τα πρώτα τρία λεπτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή