Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο NEOΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ν.Ε.





Πραγματοποιήθηκε η 9η Σύνοδος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και εξέλεξε νέο Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ τον σ. Νίκο Αμπατιέλο, μέχρι τώρα μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ο απερχόμενος Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στη δουλειά του Κόμματος.

Ο σ. Νίκος Αμπατιέλος είναι 29 χρόνων, απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μεγάλωσε στον Πειραιά και οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 2001. Είναι μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ από το 9ο Συνέδριο της ΚΝΕ, το 2006, και μέλος του Γραφείου του ΚΣ από το 2011.


Στην ανάγκη να μη συμβιβαστεί η νεολαία και να διεκδικήσει μια ζωή με δικαιώματα στη δουλειά και στη μόρφωση αναφέρθηκε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» την Παρασκευή.
Σημείωσε ακόμα ότι αυτή η γενιά είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη, τονίζοντας την ανάγκη της αντίστασης. «Ο άνθρωπος ο οποίος βλέπει σήμερα τη ζωή του να “χαντακώνεται” παίρνει την κατάσταση στα χέρια του», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι μια σημαντική αρχή θα είναι η συμμετοχή στις μαθητικές κινητοποιήσεις στις 2 Νοέμβρη και στις φοιτητικές κινητοποιήσεις στις 5 Νοέμβρη.
Κάλεσε τη νεολαία να εμπιστευτεί την πρόταση του ΚΚΕ και τις εκτιμήσεις του, ενώ όπως είπε η ΚΝΕ παλεύει αυτή η πρόταση να γίνει κτήμα των νέων ανθρώπων γιατί είναι η πιο σύγχρονη και η μόνη λύση για ζωή με δικαιώματα, δουλειά με δικαιώματα και μόρφωση.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου