Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Τους "θίξαν" το πραγματικό τους ΠΡΟΤΥΠΟ και "τσίμπησαν" σαν ...λαγοί !!

Σε χυδαίο αντικομμουνισμό κατέφυγαν οι βουλευτές της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως τα μαντρόσκυλα του συστήματος έχουν κύριο στόχο το ΚΚΕ και το μαζικό λαϊκό κίνημα.
Η προκλητική στάση της Χρυσής Αυγής εκδηλώθηκε όταν στην ομιλία του ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχείρησε να εμπλέξει το ΚΚΕ με τη «Siemens», για να λάβει την απάντηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη πως η «Siemens»  υπάρχει στην Ελλάδα από το 1920 και ότι μαζί με άλλες πολυεθνικές στη Γερμανία «ήταν χρηματοδότες του Χίτλερ, του ιδεολογικού ηγέτη της Χρυσής Αυγής». 
Στη συνέχεια,  ο υπόδικος για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιάννης Λαγός, επιχείρησε να απαντήσει, φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει από το βήμα της Βουλής ότι το ΚΚΕ είναι ένοχο για οικονομικά εγκλήματα εφόσον δεν δέχεται -όπως ισχυρίστηκε- να γίνει έλεγχος στα ταμεία του.
Άμεση ήταν η αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ, που από τα έδρανα κατήγγειλαν τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής πως δολοφονεί και επιτίθεται σε εργάτες και μετανάστες και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ ο πρόεδρος της έδρας διέκοψε για 5 λεπτά τη συνεδρίαση.
Παίρνοντας το λόγο αργότερα ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης ανέφερε ότι «θύμωσαν οι φασίστες γιατί θίξαμε τα αφεντικά τους και τον ιδεολογικό τους πατέρα, τον Χίτλερ».


Για μια προσχεδιασμένηπρόκληση και επίθεση στο ΚΚΕ, που επιβεβαιώνει ότι η ναζιστική, φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος και επιτίθεται στον βασικό της εχθρό που είναι το ΚΚΕ, έκανε λόγο ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στον Real FM. «Το ΚΚΕ, σήκωσε από την πρώτη στιγμή, τη σημαία κατά της φασιστικής οργάνωσης, είναι το Κόμμα που αποκάλυψε τον εγκληματικό ρόλο της», σημείωσε μεταξύ άλλων. 

Ο Θανάσης Παφίλης, σημείωσε ότι το πολιτικό συμπέρασμα από την επίθεση των χρυσαυγιτών είναι ότι αυτή έγινε γιατί αφενός θίχτηκαν για το θέμα της Siemens και το Χίτλερ, που είναι ο ιδεολογικός τους πατέρας, και αφετέρου γιατί το ΚΚΕ αποκάλυψε, μιλώντας για το ασφαλιστικό, ότι οι εφοπλιστές χρωστούν στο ΝΑΤ 100 εκατομμύρια ευρώ, ότι οι εφοπλιστές πλήρωσαν 70 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους ενώ τα πληρώματα τους πλήρωσαν 135 εκατομμύρια ευρώ. «Και φυσικά θίχτηκαν γιατί εκτελούν συμβόλαια, εκτός των άλλων, και πλέον ο ρόλος τους αποκαλύπτεται. Και, όταν το ΚΚΕ αποκαλύπτει τον ρόλο της Χρυσής Αυγής, η οποία παριστάνει ότι είναι κατά του συστήματος, αλλά είναι η αιχμή του δόρατος του συστήματος, τότε βγαίνει και επιτίθεται στον βασικό εχθρό», σημείωσε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου