Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Kαι στο Ευρωκοινοβούλιο προκαλούν οι Φασίστες !!!

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ποιοι μιλανε ...
η αφίσσα του Συνεδρίου 


Σε δήλωσή της για τις προκλητικές ενέργειες των χρυσαυγιτών στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, σημειώνει:
«H Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την προκλητική - τραμπουκική ενέργεια του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Συναδινού που μαζί με υπαλλήλους της εγκληματικής, ναζιστικής Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο επιχείρησαν δύο φορές να μπουν στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες όπου εξελισσόταν διεθνές συνέδριο εκπροσώπων εργατικών συνδικάτων με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, που φιλοξένησε στις Βρυξέλλες η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. Επικαλέστηκαν το ότι αρκετές ώρες μετά, στην ίδια αίθουσα, οι φασίστες θα είχαν συνάντηση με ομάδα - "τάγμα" που προσκάλεσαν από την Ελλάδα.

Οι φασίστες αντιμετωπίστηκαν με αποφασιστικό τρόπο από τα στελέχη του ΠΑΜΕ και της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και αποχώρησαν άπρακτοι. Συνέχισαν ωστόσο τις προκλήσεις τους επιχειρώντας να παρακολουθήσουν ακόμα και σε δημόσιους χώρους με χαφιέδικο τρόπο την ομάδα των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και άλλων συνδικάτων.
Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την πρόκληση των πολιτικών απογόνων των συνεργατών του Χίτλερ. Ανησυχούν για τη δράση των συνδικάτων γιατί δίνουν λογαριασμό στα αφεντικά τους τους μεγαλοεργοδότες, τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Το ΚΚΕ  θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει αποφασιστικά τις φασιστικές προκλήσεις, να αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο και το ρόλο του μπράβου του συστήματος, της Χρυσής Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου