Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Μιλάνε όλοι ,μιλάει κι ο Μπαναϊώτς ...







"Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη με το ΚΚΕ, καθόλου. Υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές με το ΚΚΕ και είναι διαχρονικές και αφορούν κυρίως το παρόν, αλλά και το μέλλον της χώρας. Κι άλλη μια φορά το ΚΚΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πετάει την μπάλα στην εξέδρα, όταν η Λαϊκή Ενότητα κι άλλες δυνάμεις μπαίνουμε στη φωτιά, προκειμένου στο σήμερα να διαμορφώσουμε μια ρεαλιστική εναλλακτική απάντηση, φυσικά με προοπτική μεγάλων κοινωνικών μετασχηματισμών".



Αυτά είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο επικεφαλής της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης.
Θα συμφωνήσουμε απολύτως με τη διαπίστωση ότι "υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές με το ΚΚΕ", αν και προεκλογικά, για να ψαρέψει ψήφους σε θολά νερά, ο Λαφαζάνης και οι άλλοι έλεγαν ακριβώς τα αντίθετα.
Τώρα, για το κατά πόσο η ΛΑΕ "μπαίνει στη φωτιά" για να υπερασπιστεί τα λαϊκά δικαιώματα, ενώ το ΚΚΕ "πετάει την μπάλα στην εξέδρα", λίγη αίσθηση του μέτρου δεν βλάπτει.
Ιδιαίτερα μάλιστα σε μια περίοδο που οι κομμουνιστές στα συνδικάτα πρωτοστατούν για να οργανωθεί η πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση και βρίσκουν απέναντί τους όχι μόνο την εργοδοσία, την κυβέρνηση και τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές, αλλά και τον νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό.
Με τον οποίο να σημειωθεί ότι τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΛΑΕ διατηρούν άριστες σχέσεις, συμμετέχοντας μαζί με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη του ΜΕΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου