Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ





Οι προσυγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την πρώτη Νοέμβρη
1. Ομόνοια: Οι εργαζόμενοι στο Μέταλλο, στο Φάρμακο, στον Τύπο – Χαρτί, στην Χημική Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στο Χρηματοπιστωτικό, στις Τηλεπικοινωνίες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα Τρόφιμα – Ποτά, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από την Στερεά Ελλάδα.
2. Κάνιγγος: Οι εργαζόμενοι στις Κατασκευές, οι Λογιστές, οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο , στις Υπηρεσίες, στις Μεταφορές.

3. Προπύλαια: Οι Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, οι Καλλιτέχνες, η ΟΓΕ με τους γυναικείους συλλόγους της.
4. Μοναστηράκι: Οι εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, την Κρήτη, το Αιγαίο.
5. Στήλες Ολυμπίου Διός: Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, τον Τουρισμό, το Δημόσιο, η Λαϊκή Επιτροπή Νότιου Τομέα της Αττικής.
6. Ευαγγελισμός: Συνδικάτα από τον χώρο της Υγείας, μαζικοί φορείς του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.
7. Πλ. Καραϊσκάκη: Λαϊκή Επιτροπή Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.
8. Πλ. Κοτζιά (Εθνικής Αντίστασης): Συνταξιούχοι.
9. Πεδίον Άρεως: Συνδικάτα και μαζικοί φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Μακεδονία – Θράκη, την Δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία και η Λαϊκή Επιτροπή του Κεντρικού Τομέα της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου