Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Τρελή πρεμούρα ....ξαφνικά ....ΟΛΟΙ για το ΚΚΕ !!








Μην ειναι το Φεστιβάλ που ενω στήθηκε κυριολεκτικά στο παραπέντε ,ειχε τετοια επιτυχία που τους τρόμαξε ?
Μην ειναι το λεβέντικο ζειμπέκικο του ΓΓ που εδειχνε να το γλεντά με την καρδιά του και οχι για να το καταγράψουν τα κανάλια τους ?
Μην ειναι το συνεχές στρίπ τιζ που τους κάνουν οι κομμουνιστές  απο την Βουλή μέχρι τις γειτονιές και τα συνδικάτα ?

(χωρις ιδιαίτερο κόπο βέβαια γιατι φρόντισαν μοναχοί τους να πετάξουν και τα τελευταία "αριστερα" φύλλα συκής που φόραγαν και ο τσόβενος βασιλιάς τους ειναι πλέον θεόγυμνος ) 


Το τελευταίο διάστημα ο κομμουνισμός και οι κομμουνιστές  μοιάζουν να απασχολούν διάφορα  "φυντάνια" και απο Δεξια (ακροδεξιά καλύτερα) ,αλλα και απο "αριστερά" ! 
Μέχρι και κάτι κουρασμένα παλληκάρια ξυπνήσαν απ τον λήθαργο και τα επιστράτευσαν σαν "αυτοαπασχολούμενους" για το νεο (παμπάλαιο)   "ερωτικό κάλεσμα "...Για να μην πούμε για την ξαφνικη αγάπη του ...Τσακνή στους Ναζί και τις ...¨βιασμένες" τους... απο τους κακούς κομμουνιστές!!!

Τι "κομμουνιστική"-αντικομμουνιστική πρεμούρα τους έπιασε ΟΛΟΥΣ αυτούς τους (φαινομενικά) εκ διαμέτρου αντίθετους μεταξύ τους κουκουεδολόγους ??? Τι σκατά ζόρια τραβάει το σύστημά που υπερασπίζονται όλοι τούτοι ?

ΝΑ ΤΙ : 






Σεχτάρ ο τρομερός 
(σχολιάζοντας με αφορμή το άρθρο της ΕφΣυν ...) 

" .Μιλάμε για μελετημένο σατανικό χτύπημα στο όποιο εργατικό+λαϊκό κίνημα αφήσανε (και) αυτοί οι τύποι να απομείνει! Ακριβώς, την ώρα, που αγωνίζεται να σηκωθεί, και σπρώχνει μια μεγάλη απεργία! Την πρώτη μετά το 3ο (και θανατηφόρο) μνημόνιο. Καίριο χτύπημα!
Λογικό είναι. 
Σου λέει, η τώρα η ποτέ.
Τώρα, που συριζάνοι/εξωκύνες και αναρχοτέτοιοι μαζί με μανδραβελο-πρετεντέρια, μπαμπησκάηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις έχουν γίνει γαλοπούλες και ψελλίζουν άψυχα τα σκουριασμένα αντικομμουνιστικά κλισέ, χωρίς πια να μπορούν να πείσουν ούτε τον εαυτό τους, μπροστά σε ΕΝΦΙΑ-πλειστηριασμούς συν το κούρεμα των καταθέσεων, που έρχεται οσονούπω.
Για σκεφτείτε πόσο φοβισμένη είναι η Αντίδραση:
Τι έχουν απέναντί τους;
Ενα συμπαγές ΚΚΕ και ένα ΠΑΜΕ, που αντέχουν να κατεβάζουν στον δρόμο 10000 ανθρώπους, και να καλούν σε μιαν απεργία. Σε έναν καναπεδαρισμένο πληθυσμό 11 εκατομμυρίων, που του έχουν κάνει το μυαλό κιμά, και όπου και τα φυσικά φαινόμενα γίνονται πια όπλα μαζικής ταξικής εξαθλίωσης.
Κι όμως φοβούνται!
Πα να πεί, πως έρχουνται πολύ σκληρές καταστάσεις για την Εργατιά, τον Λαό και την δική τους Πατρίδα.
Πως αλλιώς να εξηγηθεί αυτή η ομοβροντία βαρέων όπλων; Χρυσή Αυγή, Ολαντ και ταυτόχρονα επιχείρηση διάσπασης του ΚΚΕ; 
................
...αλλά θα πάρουν την απάντηση, που φοβούνται!..........


.....Πάλι καλά, που τους έκοψε ....να μην καταγγείλουν και την απεργία ανοιχτά!"

                ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

                      ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου