Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Christmas in Los Angeles





Ειδες πως μιζεριαζεις .......?
Δεν ειναι στην Αφρικη ουτε στις φτωχοκαλυβες της Βραζιλιας 
Εικόνες τριτοκοσμικής πόλης στο Λος Άντζελες:
20.000 άστεγοι στους δρόμους του κέντρου 
Εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα το Λος Άντζελες κάποιων άλλων εποχών κατέγραψε κάμερα από αυτοκίνητο. Τουλάχιστον 20.000 άστεγοι ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας στο διαμέρισμα γνωστό ως Skid Row district και πιο ειδικά στην 5η και 6η λεωφόρο και στην οδό San Pedro.
Ειδες πως μιζεριαζεις οταν ο καπιταλισμος σε φτυνει?

6 σχόλια:

  1. ''Οι άστεγοι των ΗΠΑ είναι φρούτα του σοσιαλισμού :) ..Γκεμπελς έμεινες πίσω ...Σε ξεπέρασαν ..
    Ποιος Τσίπρας ποιος Κατρούγκαλος και ποιος Σύριζα Όταν ακούς χιλιάδες να αποκαλούν την Χ.Κλιντον , τον Ομπαμα και τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ ως Κομμουνιστές τι θα πεις ; Πως μάλλον πρόκειται για τρολ ..! Κι όμως δεν είναι τρολ ....Οι ορδές των Ρεμπουμπλικάνων και του Τραμπ ..χαρακτηρίζουν τους Δημοκρατικούς ως Κομμουνιστές !
    Για τις εικόνες ντροπής με τους χιλιάδες αστέγους στα πεζοδρόμια πόλεων των ΗΠΑ που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες ..για τους Ρεμπουπλικάνους δεν φταίει ο καπιταλισμός που τον υπηρετούν άψογα και οι ίδιοι εναλλάξ με τους Δημοκρατικούς ! Κατ αυτούς οι χιλιάδες άστεγοι είναι τα φρούτα του σοσιαλισμού της Κλιντον και του Ομπαμα ! :) Κατ' αυτούς δεν υπάρχει καπιταλισμός στις ΗΠΑ και πρέπει να τον επαναφέρουν ! Γίνεται ένας χαμός με τις εικόνες τον αστέγων ! Έχει πάρει μεγάλη έκταση γι αυτό και τα απανωτά μπλοκαρίσματα σε κάμποσους από μας και οι ''εξαερώσεις'' των βίντεο ..Για να πάρετε μια εικόνα το τι γίνεται κάντε μια επίσκεψη στην παρακάτω σελίδα στην οποία εγώ πλέον δεν μπορώ να μπω με το δικό μου προφίλ ...Μπαίνω με προφίλ φίλου και μπορώ να δω τι συμβαίνει ....Το βίντεο με τους αστέγους του Λ.Ανζελες έχει μέχρι στιγμής 29 χιλιάδες κοινοποιήσεις μόνο απ αυτή τη σελίδα και εκατοντάδες σχόλια ..απο τα οποία αν πάρει κάποιος μια εικόνα βγάζει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το πως δουλεύει το όλο σύστημα και πως αποπροσανατολιζει τον κόσμο ! Ο στόχος ένας ! Για τους αστέγους δεν φταίει ο καπιταλισμός αλλά ο κομμουνισμός! Οι άστεγοι είναι φρούτα του σοσιαλισμού :) ..Γκεμπελς έμεινες πίσω ...Σε ξεπέρασαν .. ! Η σελίδα λέγεται ..Democrat is the new Communist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Γκεόργκυ Ζούκωφ 29 Δεκεμβρίου 2017 - 10:06 μ.μ.

      Κλασσική ακροδεξιά παπάτζα για ένα "καλό" καπιταλισμό που χάνεται
      Πουλάνε και αυτοί τρελλίτσα αλλα δεν

      Η πρώτη εικόνα από το "κομμουνιστικό" L.A.
      http://redflyplanet.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html

      Χρόνια πολλά

      17-57

      Διαγραφή
    2. Χρόνια πολλά και απο εμένα Στρατάρχα και 17 57. Καλή δύναμη. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Στις Βρυξέλλες δίνουν στους άστεγους χάρτινα τσαντηράκια. Ο νόμος δεν επιτρέπει να μένεις στον δρόμο σε κανονικό τσαντήρι.

    Είδατε όταν υπάρχει φαντασία;

    ΑΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΠ. Σωστός. Η Αλήθεια πρέπει να λέγεται.... Ο Καπιταλισμός έχει μπόλικη φαντασία.. και μας παει όλους στον παραδεισο. Καλή χρονιά σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Σύντροφε και καλή δύναμη. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή