Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ο Θεός να σε φυλάει απο τέτοιους "κομμουνιστές¨"   Η «αριστερή» κυβέρνηση είναι τόσο αριστερή ... που μπορεί να καταθέτει σαν τον κλέφτη χωρίς ντροπή, νυχτιάτικατροπολογίες που χτυπάνε την απεργία ... αλλά την άλλη μέρα, καθημερινή παρακαλώ, όταν το ταξικό κίνημα διαμαρτύρεται στο υπουργείο εργασίας ... να εξαφανίζεται και να κατεβάζει ρολά !!!
Ηταν μια κουραστική νύχτα. Λοιπόν, σαν απάντηση στον εμπαιγμό... φιλοδώρησαν οι εργάτες (χωρίς κουκούλες) με κάτι ψιλές τα ΜΑΤ, σπάσανε τα ρολά και ξήλωσαν την επιγραφή του κατ'ευφημισμό υπουργείου «εργασίας». Να την ξαναφτιάξουν άμα θέλουν την επιγραφή σωστά ... «Υπουργείο εργοδοσίας».
   Λυσσάξανε τα κυβερνητικά και τα αντιπολιτευόμενα παπαγαλάκια εναντίον του ΠΑΜΕ.    Λυσσάξανε αλλά η τροπολογία αποσύρθηκε ... προσωρινά βεβαίως βεβαίως. Προφανώς τρόμαξαν με την άμεση και δυναμική αντίδραση του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ (μαζικά συλλαλητήρια έγιναν άμεσα σε δεκάδες πόλεις) ... αλλά είναι σχεδόν προφανές πως και μέσα στην ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της φαιορόζ κυβερνησάρας υπάρχουν «ενστάσεις». Και για να μην παρεξηγηθώ ... προφανώς δεν εννοώ πως μέσα στις κοινοβουλευτικές ομάδες των συριζανέλ υπάρχουν βουλευτές με ζωντανά ακόμα φιλεργατικά αντανακλαστικά. Προφανώς θα υπάρχουν δυό,τρία,πέντε υποκείμενα που τα παλιά ιδεολογικά υλικά επιχειρούν να τα ανταλλάξουν με τον συμφερότερο τρόπο τώρα που το καζάνι βράζει. Μέσα σε μια τοιούτη «αριστερά» δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει τίποτα άλλο. Και όπως φαίνεται, άρχισαν άμεσα τα μασάζ και τα παζάρια.

   Τα συριζοφιλελέ βάλθηκαν να μας πείσουν πως η τροπολογία που απαιτεί για την κήρυξη απεργίας σε πρωτοβάθμια σωματεία ... το 50% + 1 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών του σωματείου σε γενική συνέλευση ... «όχι μόνο δεν δυσκολεύει την απεργία αλλά αντίθετα ... προάγει την δημοκρατία και την μαζικότητα στο εργατικό κίνημα» !!! Τόσο πολύ προάγει κατά πως φαίνεται την δημοκρατία ... που την άλλη μέρα το πρωί τα νεοφιλελέ της Νουδούλας με μπροστάρη το φασιστοάδωνι παρακαλούσαν γονατιστά να ρθεί γρήγορα η τροπολογία να την ψηφίσουν με χέρια και με πόδια !!! Η νεοφιλελέ ναυαρχίδα «Καθημερινή» ... πανηγύριζε που η αριστερή κυβέρνηση «σπάει το ταμπού της απεργίας» !!! Εκεί στον ΣΕΒ ... βγάλανε σαμπάνιες και χαβιάρι. Η δε Βελκουλέσκου, απο έγκυρες πληροφορίες, φέρεται να κάνει χαρούμενες πιρουέτες και τούμπες στο φουαγιέ του Χίλτον.

   Είδαν κι απόειδαν τα συριζοφιλελέ πως δεν προχωράει το επιχείρημα της «δημοκρατίας» στα συνδικάτα ... έφαγαν άγριο κράξιμο όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν (και στα ΜΚΔ) ... άρχισαν και οι δικαστικοί να τα λένε έξω απο τα δόντια για το αντιαπεργιακό συριζοέκτρωμα (Προέδρος Πρωτοδικών/Προέδρος Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων - Ένωση Διοικητικών Δικαστών) ... και αποφάσισαν να αλλάξουν το τροπάρι. Τι τους έμεινε ?? Μα το παλιό κλασσικό και μοναδικό πασοκοεπιχείρημα ... «Το ΚΚΕ δεκανίκι της δεξιάς» !!! Οτι δίδαξε ο βρωμερός παπαντζής της σοσιαλδημοκρατίας στους επιγόνους του ... «γίνε όσο δεξιός χρειάζεται για να μην έρθει η δεξιά και όσο γίνεσαι κράξε το ΚΚΕ». Η επιχειρηματολογία έπρεπε να προσαρμοστεί στις συνθήκες ... «το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ άρχισε τις αντιδράσεις τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο ήταν η δεξιά τίποτα !!!». Μόνο για την ιστορία παραθέτω έναν κατάλογο ... απάντηση για την «απραξία» του ΚΚΕκαι του ΠΑΜΕ ... επί δεξιάς.

   Οταν διαπίστωσαν οτι τέτοια επιχειρήματα δεν «περπατάνε» ... όταν και ο τελευταίος απολιτίκ δεν ψήνεται με μπαρούφες περί δημοκρατίας στα συνδικάτα, όταν κυβερνάς με το 20% ... τα συριζοεπιτελεία μάλλον αποφάσισαν να κάψουν ένα κρυμμένο χαρτί που φύλαγαν (έτσι νομίζουν) για το ΚΚΕ. Τον φραξιονιστή Πετρόπουλο !!! ... που δεν διστάζει τώρα να «φραξιονίζει» μέσα στο δικό του άθλιο αντί-ΚΚΕ δημιούργημα. Το υποκείμενο αυτό ... δηλώνει οτι τοποθετείται (στο Facebook παρακαλώ) ... με κίνητρο «την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα» !!! Ο «κομμουνιστης» του FB και της ΕΦ.ΣΥΝ., ο αυτόκλητος σωτήρας του εργατικού κινήματος ... βάλθηκε πάλι να μας σώσει !!! Απο τι θα μας σώσει ?? Μα απο ... «την κίτρινη συνδικαλιστική γραφειοκρατία που έχει αποστεώσει τα πάντα, και απο εκείνους που μιλούν στο όνομα της εργατικής τάξης ως γνήσιοι εκπρόσωποί της» !!!

   Τρομερό. Προσέξτε πως ξεκινάει ο αυτόκλητος σωτήρας του εργατικού αλλά και του κομμουνιστικού κινήματος !!! Τοποθετώντας στην ίδια κατηγορία ... τις ξεφτιλισμένες εργοδοτικές ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ... με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ !!! Στο ίδιο τσουβάλι ... οι εκφραστές του «ενιαίου μετώπου» ... με τους «ψωριάρηδες» !!! Έτσι δεν μας έλεγαν τόσα χρόνια όλα αυτά τα φυντάνια ?? Μέχρι να βολέψει ο Τσίπρας τον κώλο του στην πρωθυπουργική καρέκλα. Μετά, ως δια μαγείας, άλλαξαν τα κόζια στα μυαλά των σωτήρων του κομμουνισμού ... μέχρι που φτάσαμε (τώρα που η φαιορόζ κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει χέρι στην απεργία) να ταυτίζεται στα μυαλουδάκια τους ... το «ενωτικό κίνημα της πασοκοσοσιαλδημοκρατίας και του βρωμοπορτουνισμου κάθε μορφής» ... με τις «λιτανείες» του ΚΚΕ !!!
Αφού λοιπόν ... το υποκείμενο αυτό ... δημιούργησε στο μυαλό του και μας παρουσίασε αυτή την παρά φύση ταύτιση ... επιχειρεί να απαντήσει στους «τυράννους» του εργατικού κινήματος ... δηλώνοντας πως δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά να απαντήσει σε ένα μόνο επιχείρημα ... «Θα σταθώ σε ένα (επιχείρημα) που έχει γίνει σημαία. Είπε ο Κουτσούμπας στη Βουλή: «Λέτε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα το 50 συν 1 για την απαρτία. Και ρωτάμε το εξής: Εσείς κύριοι της κυβέρνησης κυβερνάτε με το 50 συν 1 του ελληνικού λαού; Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα εκλέγονται με το 50 συν 1 του συνόλου; Το 22% εκπροσωπείτε, αν υπολογιστεί ακριβώς στην πραγματικότητα, με βάση όσους έχουν δικαίωμα ψήφου». (...) Πρόκειται για ένα σαθρότατο επιχείρημα.»
 
   Ο σωτήρας του εργατικού κινήματος μας λέει πως δεν κάνει να την «πέφτουμε» στην κυβέρνηση της αριστεράς με σαθρά επιχειρήματα !!! Ήθελα να ήξερα ... αυτό το υποκείμενο ... έτσι υπερασπίζεται τον εργατικό κίνημα ή την κυβέρνηση ?? Το εργατικό κίνημα καλέ υπερασπίζεται ο αγωνιστής !!! Τι σημασία έχει που πήρε μια τόση δα θεσούλα απο την κυβέρνηση. Λιώνει λέμε για το εργατικό κίνημα. Θα δούμε παρακάτω, πως.
Το επιχείρημα του Κουτσούμπα είναι σαθρό επειδή ... «το ψηφίζειν στις εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές στην Ελλάδα είναι υποχρεωτικό (...) Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα βγαίνουν με βάση τα έγκυρα ψηφοδέλτια των ψηφισάντων. Και το 20% να πάει να ψηφίσει θα βγει κυβέρνηση.» !!! ... ενώ ... « Η συμμετοχή στα συνδικάτα δεν είναι υποχρεωτική. Δεν υπάρχει υποχρεωτικός συνδικαλισμός - και καλώς δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα είχε διαλυθεί το συνδικαλιστικό κίνημα προ πολλού.»


   Είναι ολοφάνερο !!! Το επιχείρημα του Κουτσούμπα είναι σαθρό ... με μιά προϋπόθεση. Να θεωρείς δίκαιες και σωστές ... να υπερασπίζεσαι όπως ακριβώς κάνει το υποκείμενο ... όλες τις επιλογές της αστικής τάξης και στο γενικό πολιτικό επίπεδο αλλά και στο επίπεδο του συνδικαλιστικού κινήματος !!! Ο πούρος κομμουνιστής έχει περάσει οριστικά ... απο το επίπεδο στήριξης της «αριστερής» κυβέρνησης ... στο επίπεδο στήριξης της ίδιας της αστικής πολιτικής. Και δεν σταματάει εκεί.

   Παρακάτω μας τραβάει μια ανάλυση ... πως σε μια επιχείρηση με 100 εργαζόμενους, αποφασίζουν να φτιάξουν σωματείο οι 21. Και συνεχίζει χωρίς ντροπή ... «Το σωματείο αυτό- επειδή ο συνδικαλισμός δεν είναι υποχρεωτικός- μπορεί την επομένη να κηρύξει απεργία. Για να το κάνει χρειάζεται συνέλευση των μελών του και στην πρώτη απόπειρα- με τα σημερινά καταστατικά των σωματείων- πρέπει να προσέλθουν 11. Οι 6 απ’ αυτούς αν ψηφίσουν υπέρ της απεργίας έχει ληφθεί απόφαση και η απεργία είναι νόμιμη. Δηλαδή το λιγότερο από το 1/3 των συνδικαλισμένων και το 6% των εργαζομένων στη συγκεκριμένη επιχείρηση αποφασίζει για το 100%.»
   Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει !!! Παλεύουν μερόνυχτα τα κυβερνητικά επιτελεία, ο Σκάι, η Καθημερινή, ο Άρης, ο Μπάμπης κι ο Πάσχος ... και το απόλυτο εργοδοτικό επιχείρημα το «πέτυχε» εν τέλει ένας «πούρος κομμουνιστής» !!! Εύγε !!! Και κάθε τοιούτος ... για να είναι τοιούτος ... πρέπει να διαθέτει το ανάλογο θράσος ... «Εν κατακλείδι υπάρχει μια κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα που αφορά στη συμμετοχή των εργαζομένων και στη μαζικοποίηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Κι αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να κρύβεται με ανόητα επιχειρήματα σαν αυτό του Κουτσούμπα και των συν αυτώ. Δηλαδή με το κουκούλωμα του πραγματικού προβλήματος για να βολεύονται οι διάφορες συνδικαλιστικές γραφειοκρατίες σε βάρος της εργατικής τάξης.» Νάτη πάλι η ταύτιση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ. Καταλάβατε ?? Ο Κουτσούμπας και η γραφειοκρατεία του ΚΚΕ (... με συνεταιράκια την ΓΣΣΕ !!!) κουκουλώνουν τα πραγματικά προβλήματα ... τα οποία βάλθηκαν να «λύσουν» το ΔΝΤ, η ΕΕ, ο ΣΕΒ και η πρόθυμη κυβέρνηση.

   Είναι προφανές οτι σύσσωμοι οι μηχανισμοί της αστικής εξουσίας στοχεύουν εκεί που πραγματικά πονάνε και θα πονάνε όλο και περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Στο πρωτοβάθμιο επίπεδο του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος. Βέβαια στοχεύουν εκεί που αν πετύχουν τον πλήρη έλεγχο ... μαζί με όλο το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει και δεν σκέφτηκε κανένας «αριστερός» να το πειράξει (90% των απεργιών είναι παράνομες και καταχρηστικές) ... συν την νομοθετημένη πλέον εργοδοτική αυθαιρεσία-εκβιασμό ... θα έχουν στην πράξη επιβάλει απο την μιά ... ακινησία νεκροταφείου στο εργατικό κίνημα και απο την άλλη ... θα παγιώσουν τον οριστικό και πλήρη έλεγχο σε όλες τις βαθμίδες του συνδικαλιστικού κινήματος. Τα γεγονότα στο εργατικό κέντρο της Πάτρας το δείχνουν ολοκάθαρα.

   Και τι πρέπει να γίνει (??) σύμφωνα με τον «κομμουνιστή» του Facebook ... για να πάρει τα πάνω του το εργατικό κίνημα ?? ... «Το πρόβλημα είναι πρόβλημα της ίδιας της εργατικής τάξης και δεν θα της το λύσει καμία κυβέρνηση(Μάλιστα. Αφού πρώτα πέρασε απο κανονικό πλυντήριο την κυβέρνηση ... μετά την «βγάζει» στα μανταλάκια. Έτσι δεν κάνει κάθε πλύστρα που σέβεται τον εαυτό της ?? Μην ζητάμε βρε παιδιά και υπερβολικά πράγματα απο την κυβέρνηση. Οτι μπορεί κάνει ... για το καλό μας.) Πρέπει να το λύσει μόνη της (η εργατική τάξη). Και δεν θα το λύσει ποτέ αν δεν αποτινάξει από πάνω της ό,τι σάπιο υπάρχει.» !!!

   Σας φαίνεται αυτό το υποκείμενο να καίγεται για την απαλλαγή του εργατικού κινήματος απο τις δοτές εργοδοτικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ ?? 

Όλος ο πόνος κι ο καημός αυτών των «κομμουνιστών» δεν είναι άλλος απο το να ... «αποτινάξει» απο πάνω του το εργατικό κίνημα το «σάπιο» ΚΚΕ !!! Δηλαδή πως αλλοιώς να μας το πει ο «κομμουνιστής» για να το καταλάβουμε ?? «Πρέπει να απαλλαχτεί ο εργάτης απο τους λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ !!!» ?? 
   Σας θυμίζει τίποτα αυτό ?? BINGO !!! 
   ΟΚ ... φτάσανε τα υποκείμενα ... στον αντικειμενικό τους στόχο.


Η "αποδόμηση Πετρόπουλου "ανήκει στον σφο που εχει το ΑΝΤΙΒΑΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου