Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΟφρένεια








Όταν η σάτιρα σου αγγίζει την εξουσία ,όταν αυτά που λες την ενοχλούν γιατί ξυπνούν  συνειδήσεις και αμφισβητούν το οικοδόμημα της ,τότε έρχεται ο πέλεκυς με διαταγή αφεντικού παρατρεχάμενου της και πέφτει το μαχαίρι .Στην αρχή ξεκίνησε με "αθώες " επιθέσεις κριτικής ματιάς ταχαμ ,τον σεξισμο (!!) του Τσολιά ,την συνέντευξη με την δεξιά απο τα συριζοτρολ του διαδικτύου σε διατεταγμένη και μπαξεβανικης μυρωδιάς υπηρεσία .Ώσπου οι μάσκες της δημοκρατοφανειας έπεσαν με πάταγο χτες !! Άραγε τόσο πολύ πείραζε η σάτιρα του Μπαλουρδου το γκουβέρνο κι αυτούς που υπηρετεί με τόση θέρμη ? Ναι τόσο κι άλλο ακόμα πιο πολύ ! Είναι επικίνδυνο να βγάζεις φάτσα κάρτα την πραγματικότητα του γυμνού βασιλιά ,την γελοιότητα του ανδρός που ηγείται μιας χώρας ,ξεβράκωτο και με τους συμβούλους του και τους image makers του να τρέχουν και να μην φτάνουν.Εδώ τόσο μελάνι χάλασαν να τον παρουσιάσουν σαν φέρελπη νέο που πασχίζει για τον λαό .Τοσες Καισαριανές και Μακρόνησους κατανάλωσαν για να πάρουν λίγη απο την δόξα όσων θυσιάστηκαν εκεί και να τον λούσουν μ αυτήν .Κι έρχεσαι εσύ κ.Τσολιά και τον παρουσιάζεις αυτό που πραγματικά είναι? Ένα tsoglan - boy κι ενα τσιρακι "επενδυτων" ντοπιων και ξενων ?Ενας αισχρός τσαρλατάνος Μαυρογυαλούρος ?


https://twitter.com/Ellinofreneia/status/943536343610744833/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.katiousa.gr%2Fpolitismos%2Fmme%2Fkopike-ksafnika-ellhnofreneia-apo-ton-alpha-rantevou-sta-gounaradika-lito-antio-ton-synteleston%2F


Και να αφήσουν τις βλακείες ορισμένοι περι  τηλεθέασης 

20αρια χτύπαγε σταθερά 




5 σχόλια:

  1. Χα, χα, χα!
    "Ιδιωτική πρωτοβουλία", "αξιοκρατία", "νόμοι της αγοράς", και άλλες κορώνες για σανό!
    Ο Κοντομηνάς ΕΧΑΣΕ οικονομικά, γιατί θα μειωθεί η ακροαματικότητα του σταθμού με αυτή τη μ@λ@κία! Προφανώς το έκανε κατ' απαίτησιν "άνωθεν" και σίγουρα θάχει άλλου είδους ανταλλάγματα.
    Κρατικομονοπωλιακός Καπιταλισμός είναι αυτό.
    Πάνω από τα κέρδη του κάθε μεμονωμένου κεφαλαιοκράτη βρίσκεται το συλλογικό συμφέρον, το συλλογικό κέρδος ΟΛΩΝ των κεφαλαιοκρατών ΣΑΝ ΤΑΞΗΣ. Κι αυτό έκρινε την τύχη της τηλεοπτικής "ελληνοφρένειας".
    Επρεπε να δοθεί ένα μήνυμα, πως αυτού του είδους η σάτιρα δεν είναι "in". Και πως τον Αλ6ς "σας τον βάλαμε για να μείνει" (ακούς Κούλη;)!
    Δεν ξέρουμε αν θα βρεί αλλού στέγη η εκπομπή και κυρίως, με τι όρους.
    Η σφαλιάρα πάντως έπεσε.

    Πάνω απ' όλα το ΤΑΞΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ των αστών, και σκασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Μερικά δείγματα για να μην λένε πως τα ΜΜΕ είναι εναντίον τους
    https://twitter.com/ftwxos_Mp_K/status/943765173122359296

    και δείγμα δωρεάν από το vima.gr
    http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=926111
    << nnn

    Εδώ, προτού σας αναφέρω τι απάντησαν οι τραπεζίτες, να ανοίξω μια παρένθεση και να σημειώσω την επιμονή που δείχνει ο κ. Τσίπρας (αλλά και ο συγκυβερνήτης του Πάνος Καμμένος) με τα ΜΜΕ. Εδώ και τρία χρόνια στην εξουσία έχει καταφέρει να ελέγχει καμιά δεκαριά εφημερίδες (κυριακάτικες, σαββατιάτικες και καθημερινές), τουλάχιστον πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς, μεγάλο αριθμό ραδιοφωνικών σταθμών, το (κρατικό) Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και άπειρα sites, άραγε για ποια fake news κάνει λόγο και ποιοι τέλος πάντων είναι αυτοί που τα παράγουν; >>

    To Thread έχει και άλλα "ζουμερά" με την αστική ειρωνεία του "Βήματος" όπως.

    << Νέα μόδα: οι επικοινωνιολόγοι


    Ίσως να μην το έχετε αντιληφθεί, αλλά μια νέα μόδα άρχισε να κυριαρχεί σε διάφορα υπουργεία για να βολεύονται (καλά αμειβόμενοι) φίλοι, «κολλητοί» και λοιποί συγγενείς. Πρόκειται για την πρόσληψη στελεχών που εν συνεχεία τους βαφτίζουν είτε «ειδικούς συνεργάτες» είτε «επικοινωνιολόγους»!

    Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από διαχειριστές των διαφόρων trolls των υπουργών. Πάντως, για την ειδικότητα του «επικοινωνιολόγου» μαθαίνω ότι υπάρχουν ήδη πολλές ενστάσεις από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού όταν διορίζεις κάποιον, κάποιος άλλος μένει απ' έξω και η γκρίνια πάει σύννεφο. Το περίεργο σε όλες αυτές τις προσλήψεις είναι ότι γίνονται βάσει διαγωνισμού.

    Ένας τέτοιος διαγωνισμός έγινε και στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά δεν κατέστη γόνιμος, με αποτέλεσμα να γίνεται αυτές τις ημέρες η επανάληψή του. Κανένας υποψήφιος δεν πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να συγκεντρώσει την απαραίτητη βαθμολογία για τις ειδικότητες που είναι: ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, οικονομολόγος με γνώσεις στατιστικής, θέματα σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας, θέματα σχέσεων Ελλάδας - Κίνας (για τις δύο τελευταίες θέσεις αναζητούνται μόνον... επικοινωνιολόγοι). >>



    Να υποθέσω πως όλα γίνονται χρονικώς τελείως τυχαία πριν τα κανάλια αδειοδοτηθούν από το νέο διαγωνισμό της Κυβέρνησης; Α παπα καμία σχέση, καχύποπτες δικές μου σκέψεις ρε παιδιά. Συμπτώσεις τίποτα παραπάνω

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στρατάρχα μου, με αφορμή την ανάρτηση και το σχόλιο του 17-57,
    μέσα στη θύελλα της επικαιρότητας μη χαθεί κι αυτό το σχετικό εδώ:
    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9644547
    Οταν κελαηδάνε τα πουλάκια...
    "Αποκαλυπτικό" στην τελευταία σελίδα σήμερα!
    Διαβάστε το, όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Σεχτάρ ο Τρομερός 21 Δεκεμβρίου 2017 - 9:37 π.μ.

    Τελευταία, εντελώς τυχαία η ΕΡΤ έχει λίγο από Λαζόπουλο. Να ή σωστή Σάτιρα.
    Αν και δεν το πρόλαβα, νομίζω πως εκπομπή Σάτιρας που κόπηκε ήταν της Μαλβίνας Κάραλη που λένε πως σατίριζε την διακυβέρνηση Σημίτη.

    Μην γράφεις όρους σαν το "Κρατικομονοπωλιακός Καπιταλισμός"
    Θα μας κουβαληθούν fιlosyriza troll και θα μας πρήζoυν τα ούμπαλα ό,τι "δεν γράφει πουθενά το ΚΚΕ το Κρατικομονοπωλιακός Καπιταλισμός" και άλλες παρόμοιες φιλοσυριζέικες ιστορίες!

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή