Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

"Ναι αλλά για τους νεκρούς της Μαρφίν γιατί δεν γίνεται καμία πορεία;"Δεν γίνεται καμία πορεία για τους νεκρούς της Μαρφίν ή για τον Αξαρλιάν, γιατί είστε γελοία ανθρωπάκια που με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ζητάτε από άλλους να κάνουν τις πορείες τις οποίες είστε ανίκανοι εσείς να ακολουθήσετε γιατί στην πραγματικότητα έχετε τελείως χεσμένους και τους νεκρούς της Μαρφίν και τον Αξαρλιάν, τους οποίους θυμάστε όλες κι όλες 2 φορές τον χρόνο, όλως τυχαίως την ημέρα της δολοφονίας του Φύσσα και του Γρηγορόπουλου, τους οποίους έχετε τόσο χεσμένους όσο τους νεκρούς της Μαρφίν ή τον Αξαρλιάν.
Αλλά τι πορεία να κάνετε, που δεν είστε ικανοί να τιμήσετε τη μνήμη αυτών που δήθεν κόπτεστε να υπερασπιστείτε. Αν ζούσαν τα θύματα της Μαρφίν ή ο Αξαρλιάν και σας άκουγαν να προσπαθείτε να τους κρατήσετε στη μνήμη κατ' αυτόν τον χυδαίο τρόπο, θα σας φτύνανε στη μάπα.
2 φορές τον χρόνο ζητάτε πορείες από εκείνους που όταν πάνε σε πορείες, τους κατηγορείτε ως κοπρόσκυλα και μπαχαλάκιδες, γιατί θα πηγαίνατε αλλά δε σας αφήνει κάποιος να πάτε, είναι απ'το χωριό δεν τον ξέρουμε.
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν γίνεται καμία πορεία γι'αυτούς; 
Γιατί είστε σκατόψυχοι.

(ΖαμανΦου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου