Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ κοινό μέτωπο κατά ΑΠΕΡΓΙΩΝ !!



Κι αν είναι απο το 2010 ρε "λεβεντες " το Indimedia αλλαζει κατι για το Πέραμα και τις απεργίες που λέει τα ίδια ΚΑΡΜΠΟΝ με τα χρυσαύγουλα ?









Αυτή ειν η ανακοίνωση του Χρυσαυγίτικου Σωματείου της Ζώνης στο Περαμα 


ακολουθεί ενας λιβελος "αναρχικών " στο Ιndimedia 


"Μια από τις μεθόδους τους είναι να κάνουν κάθε τρεις και λίγο απεργίες που δεν προκύπτουν από τις ταξικές συγκεκριμένες διεκδικήσεις μας αλλά γίνονται με τις πιο απίθανες αφορμές για να καθυστερούν οι επισκευές ακόμα και να εγκλωβίζονται για πολύ καιρό τα επισκευαζόμενα καράβια που τώρα πια δεν πατάνε στο Πέραμα. "





ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ




2 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    Το γεγονός ότι η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος και τσιράκια των αφεντικών ομολογούν οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες.
    Στο αποκαλυπτικό βίντεο παραπάνω μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από δηλώσεις του Χρήστου Κυριτσόπουλου, υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με τη ΧΑ στον Πειραιά και «προέδρου» του «σωματείου» που έχουν στήσει τα φασιστοειδή στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος καθώς και του Γιάννη Λαγού, υπόδικου βουλευτή της ΧΑ.
    http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_37.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομολογία εκπροσώπων του "σωματείου"
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=hYwOki0Ytzk

    http://www.katiousa.gr/politika/ergatiki-taksi/apokalyptiko-vinteo-ta-fasistoeidi-sti-nafpigoepiskevastiki-zoni-peramatos-engyountai-stous-efoplistes-oti-tha-stamatisoun-oi-apergies/

    Βεβαίως, τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε και η δράση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος αποδεικνύουν ακριβώς ότι οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους και συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, πέτυχαν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας... "

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή