Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σύριζα που γνωρίσαμε δεν υπάρχει πια

(και δεν υπηρξε και ποτε εξ αλλου !!)




Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ 
ή 
ΠΩΣ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ 


Για να μην κουράζεστε εκει στην ΑΥΓΗ με την συγγραφή άρθρων για το ΚΚΕ μπορείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα απο τα αδερφα σας χρυσαύγουλα

4 σχόλια:

  1. Ποιον σύριζα γνωρίσαμε και δεν υπάρχει πια;;; Ο ίδιος ήταν εξαρχής. Τώρα βγάζει απλά τη ψεύτικη προβιά του.
    Σημ. Αυτόν τον τίτλο, φίλοι μου, θα τον έγραφε κάποιος άσχετος μετανοημένος ζαίος, όχι ένας συνειδητοποιημένος κομμουνιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει και συνεχεια ο τιτλος αυτο που λες μπηκε σε απαντηση της ΑΥΓΗΣ

      Διαγραφή
  2. Δεν θα ασχοληθώ με τα γραπτά του εν λογω κυρίου. Ούτε με νοιάζει ούτε με απασχολεί.

    Θα ασχοληθώ με τον Σύριζα και την κατάντια του. Την πορεία του Σύριζα την είχα μαντέψει από τα τέλη του 2012 - αρχές 2013 και το ταξικό μου κριτήριο σε κάποια πράγματα δεν έκανε λάθος.

    Θα ανησυχούσα αν δεν είχαν ασχοληθεί με ΚΚΕ και ΠΑΜΕ. Τελικά είναι περισσότερο πολιτικά αδύναμοι από ότι νόμιζα. Αυτό δείχνουν οι αντιδράσεις τους. Πολιτικά πέφτουν και δεν τους πιστεύει κανένας. Και αυτό το ξέρουν. Για να ξανααποδείξουν στους καπιταλιστές πως τους είναι χρήσιμοι, λένε αυτά που λένε, γράφουν αυτά που γράφουν και κάνουν αυτά που κάνουν. Αλλιώς ΝΔ.

    Βλέπετε ο αστικός κόσμος πολιτικά δεν τους χρειάζεται. Έχουν ακόμα την πολιτική - ιδεολογική κυριαρχία. Για τους καπιταλιστές κόμματα τύπου Σύριζα είναι πλέον "καμμένα" πολιτικά χαρτιά. Και για κάποιες περιπτώσεις όπως είχε πει πριν πολλά χρόνια ο Ανιέλι για την "χρήσιμη αριστερά" στην Ιταλία.

    Τους λένε πως τάχα τους προτιμούν από την ΝΔ αλλά τους θέλουν για σύντομο χρονικό διάστημα. Να χρεωθούν τον "μουτζούρη" στα χαρτιά. Τα αφεντικά θα προτιμήσουν τη ΝΔ, το γνήσιο αστικό κόμμα, αφού ο Σύριζα χρεωθεί πολιτικά όσα το δυνατόν περισσότερα από τα επώδυνα για τον λαό πολιτικά -οικονομικά μέτρα. Από την εμπειρία μου ως αναγνώστης όταν ο πρόεδρος μίας ποδοσφαιρικής ομάδας κάνει δηλώσεις στήριξης προς έναν προπονητή, τότε στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η θητεία ενός προπονητή στο πάγκο αρχίζει να μετρά αντίστροφα.

    Ένα βασικός λόγος της πολιτικής τους ταυτότητας ήταν να διαλύσουν / απαξιώσουν το ΚΚΕ(Επίσημα Le Monde Diplomatique 9 ΜΑΙΟΥ 2012). Το προσπάθησαν το 2012 αλλά δεν τους βγήκε. Και αυτός είναι ο λόγος που η χ.α. δεν έχει ένα καθαρό 15% που θα είχε αν το ΚΚΕ είχε απαξιωθεί ή και διαλυθεί και έλεγε ναι στην παναριστερά ή είχε ανοχή απέναντι στην κυβέρνηση του Σύριζα-Ανελ όπως ζητούσαν όλα σχεδόν τα κανάλια και ο γιατρός - βουλευτής των ΑΝΕΛ.

    Στατιστικά το επιχειρούν κάθε 15-20 χρόνια. Αλλά απότυχαν για άλλη μία φορά. Τους εύχομαι ευτυχές λοιπόν το 2031 με το νέο όνομα και νέα προσπάθεια διάλυσης του ΚΚΕ.
    Αν στο ενδιάμεσο, μεχρι το 2031 και τη νέα προσπάθεια διάλυσης του ΚΚΕ, δεν προκύψει καμία Λαϊκή Δημοκρατία που βλέπω να έρχεται όχι τόσο σύντομα αλλά να έρχεται.

    Ο Σύριζα ως πολιτικό κόμμα θα διαλυθεί αρκεί να χάσει δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ή αν ο kyriakos πάρει αυτοδυναμία. Μπορεί και να συγχωνευτούν με το νέο πασοκ της Φώφης, κανείς δεν ξέρει.

    Ηρεμία και συσπείρωση στα σωματεία, γύρω από την εργατική τάξη και ενίσχυση με όποιο τρόπο μπορεί οι καθένας να βοηθήσει στα πλαίσια του εργατικού-λαϊκού κινήματος. ΠΑΜΕ και ΚΚΕ έχουν το δίκιο και ανεβαίνουν διαρκώς. Τη άνοδο του ΚΚΕ την επισήμανε και ένας φιλελεύθερος που σχεδόν ποτέ δεν μιλούσε για το ΚΚΕ δύο φορές στο δελτίο του Ευαγγελάτου


    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολη η ανάλυση που κάνεις είναι σωστή. Πράγματι το επιχειρούν κάθε 20 χρόνια. Πάντα υπήρχαν μέσα Κεντριστές και ξανασηκώνανε Κεφάλι. Αυτό που έχουν πάθει τώρα δεν τους έχει ξανασυμβεί. Η Αλλαγή πορείας και προγράμματος με αρχή το 15ο Συνέδριο του 1996 δεν δίνει πλέον την δυνατότητα να εμφανιστούν μέσα στο ΚΚΕ σε όγκο. Οτι είναι ξεριζώνεται επιτόπου. Συνεχίζουμε Επαγρύπνηση Επαγρύπνηση Επαγρύπνηση. Ας τους να ΣΟΥΖΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή