Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι ομοφοβικοί ? Ναι !!! οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ






Εάν ανοίξουμε το κουτί της Πανδώρας και τα προσωπικά μας κιτάπια για τα ράμματα που έχουμε για την γούνα τους δεν θα φτάνουν χίλιες κοπτοραπτουδες και άλλες τόσες τιγκελουδες για να τους ράψουν.
Γνωρίζουν όμως, ότι οι κομμουνιστές, αποφεύγουν τις προσωπικές τοποθετήσεις. Πολλοί που πέρασαν από το ΚΚΕ, άλλοι που τους άρεσε να παρευρίσκονται στο συναθροίσεις, στις παρέες η σε ένα ποτήρι κρασί, κατέγραφαν προσωπικές στιγμές ή και αδυναμίες συντροφων και έβγαζαν καλό μεροκάματο στον αστικό τύπο. Η συκοφαντία όμως από προσκυνημένους, ίσως θα είναι και η τελευταία του αμοιβή.
Την πολιτική απατεωνια τους, το ΚΚΕ, την πλήρωσε πρωτο, Τώρα την πληρώνει και ο λαός. Έτσι πήγαιναν και έτσι θα πάνε.
Το ΚΚΕ σέβεται την κρεβατοκάμαρα του καθενός και τη ζωή τους την σέβεται και την τιμά.
Αναρωτήθηκε όμως κανείς, αν ο λαός τιμά, τους ματακηδες, και τους μπανιστηρτζηδες;
Όσοι ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, τουλάχιστον ανεραστοι ήταν. Τον έρωτα τον ονειρευτηκαν και τον ολοκλήρωσαν αγχομενα στα κρύα βράδια τους.
Η ανάσα τους, ήταν μοναχική, απερίγραπτη ανάγκη που πνιγόταν στα χείλη των μικροαστών με προβιά ψευτοεπαναστατη, που είχε την ανάγκη να πάρει λίγο απ' το μπόι και του φως του κάθε Ρίτσου, Λουντέμη, Βάρναλη και κάθε αγωνιστή που τα αχαμνα τους όργωναν τη γη.
Αι σιχτιρ πολιτικοι μπανιστηρζηδες...Ο λογος για εναν "κύριο "που επιδόθηκε σε αυτό το αίσχος και επειδή ρωτώντας πας στην πόλη ξετυλίξαμε το κουβάρι και φτάσαμε εδω  και μετά εδω  ,ώσπου βρήκαμε τέλος την πηγή αυτου του εμέτου και τον τρωγλοδύτη αυτης της ξεφτύλας : Νίκος Μουρατίδης !!!

Μάλιστα ο εν λόγω "κυριος " μπανιστηρτζής έχει μια μανία με τους κομμουνιστές προσφέροντας αφειδώς τις  υπηρεσίες στην κλειδαρότρυπα του πολιτιστικού σκατού της τάξης που υπηρετεί !

Με την συνεισφορά του Τάκη Βαρελά 



2 σχόλια:

  1. Τι περιμενες στρατηγε μου απο μια φιλοναζιστικη νυφιτσα. Αραγε ξερει ο "κ" Μουρατιδης τι εκαναν οι ναζι στους gay?
    https://youtu.be/FtdsWZibk3k

    Ρεδ αλερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ερνστ Ρεμ δεν έκρυβε την "κλίση" του. Ο πρώην αρχηγός των καθαρμάτων των S.A. σκοτώθηκε από τον Χίτλερ αγκαλιά με τον οδηγό του στη "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών". Επίσης υπάρχουν gay-ναζί στην Γερμανία που κάνουν συγκεντρώσεις(Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα)

    Η ιδιότητα του Φασίστα δεν έχει να κάνει με την Κρεβατοκάμαρα. Αν ο κύριος και οι υπόλοιποι που αναδημοσιεύουν το κείμενο του κυρίου, τους φαίνεται περίεργο, τους παραπέμπω στο γνωστό thread(ένα είναι το γνωστό thread) του Indymedia.
    Με τις αλληλοκατηγορίες (αληθινές ή ψεύτικες δεν ξέρουμε) ΚΑΙ για "ροζ παρεκκλίσεις" (αληθινές ή ψεύτικες δεν ξέρουμε) μεταξύ ακροδεξιών, φασιστοειδών, "περίεργων" και αντιφασιστών. Το μόνο σίγουρο είναι πως φτιάχνεις καινούργιο συκώτι από τα γέλια.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283

    Αναμένω από τα Blog που αναδημοσίευσαν παρόμοια πονήματα σαν του κυρίου, να αναδημοσιεύσουν μέρη από το παραπάνω thread, όποια θέλουν. Αλλά μάλλον θα αναμένω για πολύ

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή