Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Άδειο το σκαμνάκι του… Θ. Σκαμνάκη στο «ΠΡΙΝ»

Ο Θ. Σκαμνάκης την «έκανε» από το «ΠΡΙΝ». Είναι από αυτούς που, μαζί με τον Χάγιο, τον μακαρίτη Γράψα, τον Κοτζιά, την Βαλαβάνη και άλλους… επαναστάτες, διέσπασαν το ΚΚΕ το ’89, για να μην το διασπάσουν αργότερα οι άλλοι οπορτουνιστές, του μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θ. Σκαμνάκης την «έκανε» από το «ΠΡΙΝ». Είναι από αυτούς που, μαζί με τον Χάγιο, τον μακαρίτη Γράψα, τον Κοτζιά, την Βαλαβάνη και άλλους… επαναστάτες, διέσπασαν το ΚΚΕ το ’89, για να μην το διασπάσουν αργότερα οι άλλοι οπορτουνιστές, του μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ.





Ο Θ. Σκαμνάκης την «έκανε» από το «ΠΡΙΝ». Είναι από αυτούς που, μαζί με τον Χάγιο, τον μακαρίτη Γράψα, τον Κοτζιά, την Βαλαβάνη και άλλους… επαναστάτες, διέσπασαν το ΚΚΕ το ’89, για να μην το διασπάσουν αργότερα οι άλλοι οπορτουνιστές, του μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια στην πορεία άλλοι πήγαν ξεφωνημένα με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι ξεράθηκε η γλώσσα τους να τον γλείφουν από… αριστερότερα.
Διαφώνησαν στο… συνέδριο (λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα) του ΝΑΡ – 400 αντιπρόσωποι του εαυτού τους, για το αν θα πάνε φανερά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εργατοπατέρες των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και θα τους στηρίζουν κριτικά η θα τους αντιπολιτεύονται δημιουργικά ή θα πάνε την ΛΑΕ, την ΖΩΗ και το ΕΠΑΜ ή θα κατέβουν μόνοι τους στην… Βάρκιζα. Μια ισχνή μειοψηφία πρότεινε να πάνε στην Βουλιαγμένη, αλλά απομονώθηκε εγκαίρως.

Στέλιος Κανάκης   απο το " ΑΤΕΧΝΩΣ"







Διαφώνησαν στο… συνέδριο (λέμε και καμιά μ@λ@κί@ να περνά η ώρα) του ΝΑΡ – 400 αντιπρόσωποι του εαυτού τους, για το αν θα πάνε φανερά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εργατοπατέρες των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και θα τους στηρίζουν κριτικά η θα τους αντιπολιτεύονται δημιουργικά ή θα πάνε την ΛΑΕ, την ΖΩΗ και το ΕΠΑΜ ή θα κατέβουν μόνοι τους στην… Βάρκιζα. Μια ισχνή μειοψηφία πρότεινε να πάνε στην Βουλιαγμένη, αλλά απομονώθηκε εγκαίρως.

3 σχόλια:

  1. Το ύφος (και το ήθος)των αναρτήσεων σας όλο και περισσότερο μου θυμίζουν την <>της δεκαετίας 80,γνωστής και ως κουριάδας...Τελικά,κάποιες <>ευδοκιμούν και σε άλλους χώρους, ή οι ομοιότητες είναι περισσότερες από τις διαφορές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μια απαντηση απο τον ιδιο τον συγγραφεα σε αλλον ισως κανει και για σενα

      "Κάποιος Γιώργος Κρεασίδης το βρήκε χυδαίο (!!!), το κοινοποίησε στη σελίδα του (τον ευχαριστώ θερμά γι αυτό) κι έγραψε τα δικά του. Από κάτω ακολούθησαν άλλοι, μη ανεχόμενοι κριτική επί των πεπραγμένων τους, προβαίνοντες σε οχετό προσωπικών επιθέσεων και ύβρεων. Στον οποίο οχετό, δεν διέκρινε ουδεμία χυδαιότητα.
      Κανένα πολιτικό επιχείρημα. Αλλά για πείτε μου, ρε λεβέντες, που εντοπίσατε το χυδαίο ή κάποια ανακρίβεια; Δεν διέσπασαν το κόμμα τους όλοι αυτοί; Δεν κατέληξαν στο ΣΥΡΙΖΑ οι Κοτζιάς-Βαλαβάνη; Δεν χαιρόταν το ΝΑΡ για τη νίκη της… αριστεράς; Επ’ αυτού σας θυμίζω απόσπασμα από την Απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογές του ’12* και σχετικό άρθρο του Δελαστίκ** και πρώην διευθυντή του «ΠΡΙΝ». Ξεχάσατε πως πολλά στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που ήταν και υποψήφιοί της, υποστήριζαν ανοιχτά ή συγκαλυμμένα την ανάγκη μιας αριστερής κυβέρνησης (Γιώργος Δελαστίκ, Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Σπύρος Μαρκέτος, Λεωνίδας Βατικιώτης, Αλέκος Αναγνωστάκης, Παναγιώτης Σωτήρης κ.ά.) Άλλοι έφτασαν να υμνούν τον Καμμένο (π.χ. Δελαστίκ). Να σας θυμίσω και το καλοκαίρι του ’15 όταν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σκαρφαλωμένα στο περιστύλιο της Βουλής, κατά τη διάρκεια φιλοκυβερνητικής συγκέντρωσης, φώναζαν: «Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει: Έξω η Ελλάδα από την Ευρωζώνη». Ανατρέξτε, επίσης, στις κοινές παρατάξεις με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πάνω από 250 σωματεία του Δημοσίου, την από κοινού στήριξη σε δημοτικές αρχές όπως στο Χαλάνδρι, το σφιχταγκάλιασμα στα Πανεπιστήμια των ΕΑΑΚ με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και το παράδειγμα των εκλογών του Εργατικού Κέντρου Έβρου όπου οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέβασαν κοινό ψηφοδέλτιο με την ΠΑΣΚΕ. Δεν συνεργαζόσασταν, για χρόνια και σε πολλούς χώρους με τον ΣΥΡΙΖΑ; Συναγωνιστής σας δεν είναι ο πολύς Κωνσταντίνου που χειροκροτούσε την… Αραβική άνοιξη, έξω απ’ τα Προπύλαια καλώντας την ΕΕ να ανατρέψει την κυβέρνηση Άσσαντ; Το «ΟΧΙ» με… αστερίσκο, στο περιβόητο δημοψήφισμα, φαντάζομαι, το θυμάστε. Και προχθές ακόμη, στην κινητοποίηση για την επίθεση στο δικαίωμα της απεργίας, συμπορευόσασταν με ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
      Για απαντήστε σ’ αυτά κι αφήστε τους διόλου αξιοπρεπείς υστερισμούς, που ενδέχεται να σας χαρακτηρίσουν και θα ‘ναι κρίμα. Χώρια που εκθέτετε και τον χώρο που υποτίθεται πως υπερασπίζεστε. Ο… βασιλιάς δεν ντύνεται με βρισιές, ούτε με σύνδρομα Μινχάουζεν. Όσο για την Βάρκιζα και την Βουλιαγμένη σας τις συνιστώ, το καλοκαίρι. Ενδείκνυνται για ψαράκι – ειδικά στο Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένης.
      Τέλος, αποκτήστε και λίγο χιούμορ. Δεν βλάπτει. Αφήστε που έτσι καταπίνεται ευκολότερα η στάση σας στο κίνημα.
      * Απόσπασμα από την Απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:
      «Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί μια σημαντική νίκη του λαού που επιφύλαξε μια συντριπτική ήττα στο "μαύρο μέτωπο" του Μνημονίου και στράφηκε κατά κύριο λόγο προς την Αριστερά...».
      «Η ενίσχυση της Αριστεράς, η μεγαλύτερη από το 1958,είναι καρπός της συσσωρευμένης οργής και αγανάκτησης από τις πολιτικές των μνημονίων, των αγώνων που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα... Το μήνυμα της κάλπης δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους εργαζόμενους και όλο το λαό για να κλιμακώσουν τους αγώνες τους».
      ** Αριστερή Διέξοδος 22/1/15 "

      Στελιος Κανακης

      Διαγραφή
    2. Το μονοπώλιο της κουριάδας το έχει η ΑΥΓΙΑΝΗ.

      Διαγραφή