Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΠροώθηση απο το revol-now

Γιατί έχουν λυσσάξει ενάντια στο ΚΚΕ τα ναζιστόσκυλα της εγκληματικής Χρυσής Αυγής;

Σχόλιο του Τζουγκασβίλι.

Παρατηρούμε τελευταία μια αύξηση των χολερικών επιθέσεων της εγκληματικής-ναζιστικής συμμορίας ενάντια στο ΚΚΕ. Όχι πως υπήρξε στιγμή που τα φασιστικά καθίκια, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, δεν είχαν στο στόχαστρο το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα. Αλλά είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη, τα χρυσαυγιτοειδή ασχολούνται μέρα-νύχτα με το ΚΚΕ. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς τα βοθροσάϊτ τους (επίσημα και ανεπίσημα) στα οποία μία στις τέσσερις αναρτήσεις αφορά το ΚΚΕ, στο οποίο (σαν κλασσικοί γκεμπελίσκοι) επιτίθενται με χίλιες δυό χολερικές ηλιθιότητες βγαλμένες από τα έγκατα του ναζιστικού τους βούρκου. Τόσο το επίσημο σάιτ τους, όσο και η ανεπίσημη βοθροιστοσελίδα τους "εθνικισμός.net", ανεβάζουν κάθε λίγο και λιγάκι αναρτήσεις για το ΚΚΕ... Πρόσφατα μάλιστα, ο φυρερίσκος και κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκος δεν ξέχασε να ρίξει το αντικομμουνιστικό του δηλητήριο εντός της Βουλής. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, βέβαια, για έναν φασίστα γκεμπελίσκο του είδους του.

Είναι σαφές πως:

Τα ναζιστόσκυλα της Χρυσής Αυγής εκτελούν το χρέος τους ως μακρύ χέρι του συστήματος. Σε μια περίοδο όπου το ΚΚΕ αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωνή λαϊκής αντιπολίτευσης (εντός και εκτός κοινοβουλίου), τα ναζιστικά πίτμπουλ έχουν ξαμοληθεί να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για χάρη των αφεντικών τους. Να σπιλώσουν με κάθε τρόπο, με κάθε λάσπη, το ΚΚΕ και την ιστορία του. Να επινοήσουν ψεύτικες ιστορίες για τα... "παλάτια του Περισσού", για τις δήθεν "μπίζνες με τον 902" και άλλα τινά. Άξιοι συνεχιστές του φασίστα Μανιαδάκη. 

Τα ναζιστόσκυλα της εγκληματικής οργάνωσης, που δεν βρίσκουν ούτε λέξη να πουν για τα πραγματικά προβλήματα του λαού, αναλώνονται σε αντικομμουνισμό και στα κλασσικά ρατσιστικά ρεσιτάλ τους. Πρόβλημα τους δεν είναι το μεγάλο κεφάλαιο (που το υπηρετούν), αλλά το ΚΚΕ και οι πρόσφυγες. Είναι τόσο... "ανθρωπιστές" οι χρυσαυγίτες που στο δράμα χιλιάδων προσφύγων, στο δράμα χιλιάδων παιδιών που πνίγονται καθημερινά στα νερά του Αιγαίου, απαντούν με ρατσιστικά, ξενοφοβικά τσιτάτα. Φυσικά, τα ναζιστικά ερπετοειδή της Χρυσής Αυγής έχουν τόση σχέση με τον ανθρωπισμό όση είχε ο ιδεολογικός τους πατέρας, ο Χίτλερ, όταν εξόντωνε 6 εκατομμύρια ανθρώπους στα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου.

Τα ναζιστόσκυλα της Χρυσής Αυγής ενοχλούνται βαθιά από τις αποκαλύψεις για τις υπόγειες χρηματοδοτήσεις της εγκληματικής τους οργάνωσης με το μεγάλο κεφάλαιο και τον υπόκοσμο. Έτσι, προσπαθούν να στρέψουν την συζήτηση αλλού, ψέγοντας το ΚΚΕ για τα οικονομικά του. Νομίζουν πως ξεχνάμε ότι:

1. Η Χρυσή Αυγή έχει πάρε-δώσε με το εφοπλιστικό κεφάλαιο και γι' αυτό αγωνίζεται λυσσασμένα ενάντια στο εργατικό κίνημα στο Πέραμα, ενάντια στους ναυτεργάτες και το ΠΑΜΕ.

2. Ο ίδιος ο αρχιτραμπούκος, νταβατζής χρυσαυγίτης Γ.Λαγός έχει παραδεχθεί on camera ότι είχε συνομιλίες με ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ στη Ναυπ. Ζώνη Περάματος.

3. Έχουν δει το φως της δημοσιότητας υπόγειες οικονομικές σχέσεις και πάρε-δώσε της Χρυσής Αυγής με τον υπόκοσμο (βλέπε Αττικοί Φούρνοι, εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο ναρκωτικών κλπ). Ποιούς νομίζουν ότι κοροϊδεύουν οι χρυσαυγίτες μπράβοι και νταβατζήδες; 

4. Πριν από λίγα χρόνια - πριν το 2012 συγκεκριμένα- η Χρυσή Αυγή ήταν μια περιθωριακή ναζιστική οργάνωση και τώρα έχει γραφεία σχεδόν σε κάθε πόλη, εφημερίδες (Χρυσή Αυγή, Εμπρός κλπ.), φασιστοσάϊτ και πάει λέγοντας. Πρέπει να είναι κάποιος πιο βλάκας και απ' τον βουλευτή Καιάδα για να πιστέψει ότι όλα αυτά έγιναν απ' τις... συνδρομές των μελών της ναζιστικής συμμορίας. 

Η Χρυσή Αυγή φοράει ψεύτικη, αντιμνημονιακή μάσκα. Στην πραγματικότητα είναι ταυτισμένη με τα αντιλαϊκά μέτρα, ειναι σάρκα από την σάρκα του συστήματος που δήθεν πολεμά. Και ως προπετασμα καπνού, για να ξεγελάσει τα κορόϊδα των μικροαστικών στρωμάτων που ακόμη την στηρίζουν, πετάει που και που κανένα όνομα επιχειρηματία (π.χ. Μπόμπολας, Κυριακού, Κόκκαλης κλπ). Σώπα ρε χρυσαυγίτη, τα έβαλες με το Κεφάλαιο τώρα! Τους έκανες τη μούρη κρέας! Ονόματα επιχειρηματιών λέει για ξεκάρφωμα και ο Λεβέντης, αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο συστημικό και μνημονιακό. 

Εχθρός της Χρυσής Αυγής ήταν, είναι και θα είναι το εργατικό-λαϊκό κίνημα. Αυτό φοβάται και αυτό πολεμά με λύσσα. Γι' αυτό χτυπάει το ΚΚΕ. Γι' αυτό χύνει χολερικό δηλητήριο ενάντια στο ΚΚΕ μέσα από τα έντυπα και διαδικτυακά μέσα που διαθέτει. Μόνο που ξεχνάνε κάτι τα ναζιστικά ερπετά του χρυσαυγίτικου συρφερτού εκεί στο "Εθνικισμός.net", το "Εμπρός", το "Μακελειό", τον "Στόχο" και τα λοιπά βοθροσάιτ: Πως το ΚΚΕ δε λύγισε ποτέ, όσο κι' αν το χτύπησαν στα 97 χρόνια της ηρωϊκής του πορείας. Και το χτύπησαν αντίπαλοι κατά πολύ ισχυρότεροι της χρυσαυγίτικης συμμορίας.

Γι' αυτό, ναζιστικά μαντρόσκυλα, ματαιοπονείτε. Άξιος ο μισθός σας, σαν καλά τσιράκια του συστήματος, αλλά άδικος θα πάει ο κόπος σας...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου