Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Γελοίοι: Υποδύονται τους... πρόσφυγες (!!!) και κατασκευάζουν ανακοινώσεις κατά του ΚΚΕ


απο το revol-nowΗ γελοιότητα και η κατάντια ορισμένων του"αριστερού χώρου" δεν έχει πάτο. Με αφορμή τα γεγονότα στη Λέσβο και τις παρακρατικές τους μεθόδους ενάντια στο Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο, εμφανίστηκε ανακοίνωση που την υπογράφει - κρατηθείτε- μια "Ομάδα Μεταναστών και Προσφύγων". Ο συγκεκριμένος αντικομμουνιστικός λίβελος - που ασφαλώς μόνο πρόσφυγες και μετανάστες δεν τον έγραψαν- αποτελεί μια ασυνάρτητη επίθεση στο ΚΚΕ, τέτοια που μόνο τα παρακρατικά κέντρα των αυτοαποκαλούμενων "αντιεξουσιαστών" και των Ναζί χρυσαυγιτών μας έχουν συνηθίσει. Οι δήθεν πρόσφυγες που υπογράφουν το παραλήρημα εμφανίζονται, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ως "αντικαθεστωτικοί" της Συρίας και κατηγορούν το ΚΚΕ για...στήριξη στην κυβέρνηση Άσαντ. Φαίνεται πως οι κύριοι εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στα μαγαζάκια των ιδεολογικών συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο πριν λίγους μήνες φανατικά στήριζαν,αποφάσισαν να γράφουν οι ίδιοι ανακοινώσεις και να τις υπογράφουν ως "ομάδες μεταναστών και προσφύγων". 

Για να θυμήσουμε, παρεπιπτόντως, τι έλεγε ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την Συρία πριν 2 χρόνια, προωθώντας ουσιαστικά τις θέσεις της αμερικανοκίνητης "αντικαθεστωτικής αντιπολίτευσης" στην Συρία που αποτελούσε βούτυρο στο ψωμί των ιμπεριαλιστών.

       
Προς απόδειξη της γελοιότητας του θέματος, δημοσιεύουμε και την κατάπτυστη ανακοίνωση των κυρίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ "Ομάδας Μεταναστών και Προσφύγων" γραμμένη σε άψογα ελληνικά:
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το ΚΚΕ υποστήριζε και υποστηρίζει το καθεστώς Ασάντ, ούτε τυχαίο ότι όποτε κάναμε πορεία στην Αθήνα κατά του στρατιωτικοφασιστικού καθεστώτος της Συρίας μας κατηγόρησαν ως προβοκάτορες της Μοσάντ και της CIA. Ούτε τυχαίο ήταν ότι η εμφάνιση των τραμπούκων του λεγόμενου εργατικού κέντρου μας θύμισε στους περισσότερους τις οικογένειες των Σαμπίχα του Ασάντ.
Το γεγονός ότι με δόλιο τρόπο μας ζήτησαν κάποιοι του εργατικού κέντρου, ισχυριζόμενοι ότι θέλουν να μοιράσουν τσάι, οι ίδιοι που μάζεψαν την τελευταία σταγόνα αλατιού και το μικρό γκαζάκι όταν πήραν τα πράγματά τους από το κτήριο του εργατικού κέντρου λέγοντας ότι δεν σας βγάζουμε έξω και θα σας βοηθήσουμε. Κακώς πιστέψαμε το λόγο που δώσανε και μας πρόδωσαν τόσο σύντομα.
Από την άλλη πήραν την τελευταία σταγόνα αλατιού δειλά και δειλά και σχεδιασμένα με τραμπούκικο και φασιστικό τρόπο φώναζαν ότι «τώρα τέλειωσαν όλα. εμείς σαν εργατικό κέντρο θα διαχειριστούμε το χώρο. με τους μετανάστες μέσα χωρίς την ομάδα των προσφύγων και μεταναστών που οργάνωσε την κατάληψη». δηλαδή σύμφωνα με τα κοινωνικά φρονήματα του καθενός και της καθεμίας.
Και όπως πάντα δεν επιτρέπεται ο μετανάστης και ο πρόσφυγας να αυτοοργανωθεί. κάθε αγώνας που δεν το ελέγχουν είναι ανεπιθύμητος και θα κάνουν ότι περνάει από τα χέρια τους να τον καπελώσουν ή να τον σταματήσουν. Είχαμε τη βία και την απάνθρωπη συμπεριφορά της αστυνομίας. Είχαμε τις δολοφονίες των χρυσαυγιτών. Σήμερα έχουμε τον τραμπουκισμό του ΚΚΕ που προσπαθεί με πολύ φασιστικό και εξευτελιστικό τρόπο να προσπαθεί να μας επιβάλει τη γραμμή ή να μας εμποδίσει τον αγώνα που ξεκινήσαμε τις προηγούμενες 5 μέρες για διεκδίκηση του δικαιώματος στην αξιοπρέπεια και ενάντια στην εκμετάλλευση.
Σήμερα έχουμε τους κκεέδες να θέλουν να μας εξουσιάζουν και να καπελώσουν αυτή την πρωτόγνωρη προσπάθεια αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και την αδικία. να μην σέβονται το δικαίωμα των προσφύγων και των μεταναστών στην αυτοοργάνωση βγάζοντας αλλεργία σε κάθε αγώνα που δεν τον ελέγχουν.
Με τραμπουκισμούς και άγριες φωνές την ώρα που κοιμόντουσαν οικογένειες και τα παιδιά τους έδειξαν την αλληλεγγύη τους με αποτέλεσμα να πανικοβάλλονται άνθρωποι που έφυγαν από τις χώρες τους ξεφεύγοντας από τον πόλεμο. έκλεισαν τους διαδρόμους με καδρόνια τους διαδρόμους εμποδίζοντας τις οικογένειες να φύγουν από το κτήριο με το πιο φασιστικό τρόπο που μας θυμίζει μόνο το φασισμό των Σαμπιχά του Ασάντ. Με αποτέλεσμα όταν κατάφεραν οι τελευταίες οικογένειες να βγούνε από μέσα, να παρατήσουν όλα τους τα πράγματα και να τρέχουν τρομαγμένοι σε διάφορες κατευθύνσεις και να μας παίρνουν τηλέφωνο ότι έχασαν κάποια μέλη της οικογένειάς τους.
Μία προσπάθεια τέτοια που εμποδίζει τον αγώνα μας, εμποδίζει να δεχτούμε την έμπρακτη αλληλεγγύη από τους αλληλέγγυους-ες από διάφορους χώρους, συλλόγους, σωματεία.προχθές μας υποσχέθηκαν ότι θα είναι κοντά μας και θα δείξουν την αλληλεγγύη τους με τα τσάγια τους. τους πιστέψαμε και πιστέψαμε και τα τσάγια τους όπως ισχυρίστηκαν ότι τα μοίρασαν στο λιμάνι.
Δεν σκέφτηκαν να προσφέρουν το κτήριο τις μέρες που πλημμύρισε το καρά τεπέ και η μόρια, τις μέρες που πλημμύρισαν τα στενάκια της μυτιλήνης και το λιμάνι που ήταν γεμάτα με μετανάστες και πρόσφυγες που βρεχόντουσαν όλη τη νύχτα. σήμερα το θυμήθηκαν που καταφέραμε να μπούμε στο κτήριο που ήταν γεμάτο με σκουπίδια, παλιά γραφεία και σάπιους τοίχους. τώρα που το καθαρίσαμε και το οργανώσαμε τόσο ώστε να προσφέρει μία μέρα ασφάλειας. φαγητό και στέγη στις οικογένειες από ανθρώπους της ομάδας και του συλλόγου που δημιούργησαν σταθμούς ανθρώπινους και μία αγκαλιά από δικούς τους ανθρώπους, πρόσφυγες και μετανάστες σαν αυτούς. από Αφγανιστάν, Ιράν, Ιράκ, Συρία και Αφρική.
Η κατάληψη ήταν μία απαλλαγή από τους λυσσασμένους λύκους των μαγαζιών, των ξενοδοχείων, των καντινών και των ταβερνών που τους επέτρεπαν να πιούν και να μην κατουράν, να φάν και στις τουαλέτες να μην παν.
Τέτοια αλληλεγγύη δεν τη θέλουμε. η αλληλεγγύη που θα μπορείς να μείνεις και να μην σκέφτεσαι και να μιλάς μας έδιωξε από τη Συρία και από το Ιράκ. την αλληλεγγύη του τραμπούκου που μας θυμίζει τους φασίστες δεν τη θέλουμε.
– θα διεκδικούμε την αυτοοργάνωση των αγώνων μας όσο και να σας φέρνει αλλεργία η ανεξαρτησία του στην πολιτική σας ηλιθιότητα.
– καταγγέλλουμε κάθε είδους τραμπουκισμό από όπου και αν προέρχεται, μπάτσοι, νεοναζί και σταλινικοί.

– καταγγέλλουμε τη βία που ασκήθηκε στα μέλη της ομάδας που οργάνωσε την κατάληψη, εμποδίζοντας τους την είσοδο στο κτήριο για να ηρεμήσουν τις οικογένειες και τα γυναικόπαιδα για να μην τρομάζουν από τα ουρλιαχτά των τραμπούκων, λέγοντας τους ότι δεν είναι κανονικοί μετανάστες.
Ζήτω η αλληλεγγύη
 Κάτω ο φασισμός και το καπέλωμα και η χειραγώγηση των μεταναστών.
Ο αγώνας των προσφύγων δεν καπελώνεται, δεν πρόκειται να σταματήσει.
"Ομάδα Μεταναστών και Προσφύγων"


Γκεόργκυ Ζούκωφ: (με κιτρινα φρασεις "φωτογραφιες" του ιδεολογικου χώρου αυτου που το εγραψε ...εκτος αν οι Σύριοι αυτοί έτυχε ΟΛΟΙ να είναι οπαδοί του "αντιεξουσιαστικού" χώρου των Εξαρχείων και των κωλυταριών τους  της ΑΝΤΑΡΣΥ-ΡΙΖΑ ) 

7 σχόλια:

 1. ΟΙ Προσφυγες απο την Συρια ξερουνε για το ΚΚΕ και για τον Σταλιν. χοχοχοχοχοχοχοχοχο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευτυχώς καταδικάζουν τη βία από όπου και αν προέρχεται. gorf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ Η Ιμπεριαλιστική αριστερά που υπηρετεί τα παιχνίδια της νέας τάξης πραγμάτων Μπράβο στο ΚΚΕ και σε κάθε άλλη πατριωτική δύναμη που είναι αντίθετο σε αυτά τα βρώμικα παιχνίδια Ο καιρός έδειξε τι γενοκτονία διαπράττουν η Συριακή αντιπολίτευσή κατά των Χριστιανών, Σιίτων, σουνιτών και κουρδων της Συρίας Αίσχος για ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ και μνημονιακές κυβερνήσεις( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) που δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Ασαντ αλλά τους διαφόρους Ισλαμοφασίστες που χρηματοδοτεί η Δύση, Τουρκία, Σαουδική Αραβία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πέτρος Κωνσταντίνου ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μιλάει ένας αχυράνθρωπος της Παγκοσμιοποίησης Ντροπή αίσχος στους "Νεοδοσίλογους"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αφελής η πιστός υπηρέτης της νέας Ταξης πραγμάγματων για καταστροφή των κοσμικών Αραβικών Κυβερνήσεων και μετατροπή τους σε ισλάμοφασιστικά κράτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΝΤΑΡΣΥΑ "ΧΑΦΙΕΔΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΕ Μ.Κ.Ο χρηματοδοτούμενες από το σύστημα

  ΑπάντησηΔιαγραφή