Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΛΑΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ !!!

 


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Ένοχοι για το φόνο του Π. Φύσσα και τις επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους αλλιεργάτες

Ένοχοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν από το Δικαστήριο τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς, Γερμενής, Ματθαιόπουλος, Παναγιώταρος.

Ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση: Άγγος, Αποστόλου, Καζαντζόγλου, Καλαρίτης, Μιχαλάρος, Μπαρέκας, Παπαβασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόπορη, Ρουπακιάς, Σκιατούνης, Σκάλκος, Στεργιοπουλος, Στρατος, Τσακανικας, Τσορβας, Τσαλικης, Χατζηδακης, Χρυσαφιτης.


Και την ώρα ακριβώς που εκδόθηκε η καταδικαστική απόφαση απο το δικαστήριο και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι παρεούλα με τα ματ άρχισαν επεισόδια για να διώξουν τους χιλιάδες κόσμου που ήταν εξω απο τα δικαστήρια! Τους ετσουξε και η απόφαση του δικαστηρίου και η τεράστια συμμετοχή του κόσμου !

Αξιος ο μισθός τους από το αστικό πολιτικό σύστημα !



ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Σωτ. Πουλικόγιαννης: Αταλάντευτη προσπάθεια του εργατικού κινήματος για απομόνωση της Χρυσής Αυγής
Την αποφασιστική και αταλάντευτη προσπάθεια του εργατικού κινήματος για την απομόνωση και καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τόνισε ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής.
«Δεν έχουμε τελειώσει με το φασισμό και δε θα τελειώσουμε όσο συνεχίζεται η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, η καταστολή, ο περιορισμός της συλλογικής δράσης» επεσήμανε. «Αυτή η διαδήλωση, αυτό το ξέσπασμα του λαού μας σε όλη τη χώρα είναι το πραγματικό δικαστήριο που τους κάνει στα μάτια όλου του λαού εγκληματική οργάνωση. Είναι η δική μας ετυμηγορία και με αυτή στο χέρι από αύριο συνεχίζουμε», κατέληξε εν μέσω χειροκροτημάτων.








9 σχόλια:

  1. Και την ώρα ακριβώς που εκδόθηκε η καταδικαστική απόφαση απο το δικαστήριο και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι παρεούλα με τα ματ άρχισαν επεισόδια για να διώξουν τους χιλιάδες κόσμου που ήταν εξω απο τα δικαστήρια! Τους ετσουξε και η απόφαση του δικαστηρίου και η τεράστια συμμετοχή του κόσμου !

    Αξιος ο μισθός τους από το αστικό πολιτικό σύστημα !....... Το άγνωστοι δεν το δέχομαι... Είναι οι φορείς όλων των οπορτουνιστικών απόψεων συριζαίοι με πολιτικά.... που στηρίζουν με λύσσα το καπιταλιστικό σύστημα και χρειάζονται τον φασισμό γιατί είναι δίδυμο αδερφάκι τους. Η Καταδίκη των εγκληματιών της χρυσής αυγής είναι μία νίκη της εργατικής τάξης και του λαού ο αγώνας όμως συνεχίζεται μέσα στη λαική συμμαχία ενάντια στους καπιταλιστές και την ιδιοκτησία τους στα μέσα παραγωγής που τους γεννάει μαζί με το δίδυμο αδερφάκι τους τους φορείς όλων των οπορτουνιστικών απόψεων. Τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 δεν πήραμε την εξουσία λόγω της Οπορτουνιστικής γραμμής των πολιτικών μετώπων και σταδίων. Το συμπέρασμα καταπέλτης. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/238628/kanenas-efisyhasmos-kamia-anohi-sto-nazistiko-dilitirio-synehizoyme-pio ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/arthra-analysis/2492-i-dimokratia-nikise-giati-den-boroyse-na-xasei....Μάθημα Αταξικού αντιφασισμού απο τα ταξικά ναυάγια του Μανιαδάκη μαζί με λίγο Καπετάν Γιώτη απο αυτούς που όταν ζούσε τον έλεγαν δεινόσαυρο. Αυτοί που προσπάθησαν να διαλύσουν το ΚΚΕ το 2012... που σιτίζονται απο τον σύριζα στηρίζοντας με λύσσα τον καπιταλισμό που γεννάει μαζί με τον φασισμό και τους ίδιους. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα πανηγύρια, αλλά χρειάζεται και ψυχραιμία για την μελέτη της κατάστασης. Σίγουρα το λαϊκό κίνημα δεν ήταν και στα καλύτερά του πριν και δεν βλέπω γιατί να αλλάξουν εν μια νυκτί οι αρνητικοί συσχετισμοί. Κυριαρχούσε η απογοήτευση, ο αποπροσανατολισμός, οι ρεφορμιστικές αυταπάτες, η αστική μονοκρατορία της "κοινής γνώμης". Μόλις κοπάσουν τα πανηγύρια θα ξανάρθουμε στα ίδια;
    Χρειάστηκε να έχουμε νεκρούς, για να αρχίσει να "συνέρχεται" η "κοινή γνώμη", που διαφεντεύουν οι αστοί με τον καταθλιπτικό προπαγανδιστικό μηχανισμό τους. Και 4,5 χρόνια δίκης, εφτά από την τελευταία δολοφονία.
    Η Αντίδραση υπέστη μια τακτική ήττα και λογικά, σε συνθήκες κυριαρχίας της, θάπρεπε να περιμένουμε την αντίδραση του θηρίου, "για να πάρει το αίμα του πίσω".
    Θα με παραξενέψει λίγο, αν δεν εκδηλωθεί.
    Αυτό θα σημαίνει πως πράγματι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μάλλον ούτε κι εμείς το έχουμε καταλάβει. Πόσο μάλλον ο Λαός, που μας παρακολουθεί όλους σα μουδιασμένος. Μην κοιτάτε τις 20-25 χιλιάδες(οι μισοί και πάνω ήταν οι γνωστές οπορτουνιστικές φάτσες και οι ...Λοιπές Δημ. Δυνάμεις!), που μαζευτήκαμε το πρωϊ στο Εφετείο. Το Λεκανοπέδιο έχει 4.5 εκατομμύρια....
    Αν δε χτυπήσουν σκληρά, μάλλον είναι στριμωγμένοι και θέλουν ήσυχα μετόπισθεν. Τα πράγματα δεν τους πάνε και όπως περιμένανε, τα "εθνικά" κατά διαόλου, οι "σύμμαχοι" το παίζουν Τουρκία και Σουλτάνο, ζόρια με πανδημίες, εμφανείς και τρανταχτές καταρρεύσεις των νεοφιλελευθέρων μύθων, η περιπόθητη "ανάκαμψη" κοντεύει να γίνει ανέκδοτο...
    Πάνω, που ...μας είχαν πείσει(!), έρχεται η π%%4@να η πραγματικότητα στυγνή και τους γκρεμίζει τόση δουλειά!
    Εντύπωση μου κάνουν και τα παπαγαλάκια. Που βρεθήκανε ξαφνικά τόσοι "δημοκράτες" ρε μάγκες! Θα μου πείς, εντάξει, και τώρα "δημοκρατικό τόξο" και τέτοια τσαμπουνάνε, στη δουλειά τους είναι, αλλά, όσο νάναι, με εντυπωσιάζει αυτό το soft. Από κει που μας τώπαιζαν τσαμπουκάδες.
    Για να δούμε, τι θα δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον η Αντίδραση επανέρχεται δριμύτερη, ακριβώς για να ρεφάρει μια τακτική ήττα: Δυό φορές ξύλο την ίδια μέρα από τα αλλόφρονα ΜΑΤ (=50% χρυσαβγίταις, μην ξεχνιόμαστε...), συν την "συζήτηση" να απαγορευτεί η πορεία του Πολυτεχνείου, είναι μια καλή επαναφορά η comeback!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Απόλυτα σωστός. Πρωθυπουργός της Καζέρτας που συμμετείχε και το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δολοφόνος του λαού τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ..γέρος της δημοκρατίας ...απο την ΕΔΑ... το 1964. https://atexnos.gr/%CE%B7-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-1945-%CF%83%CF%84%CE%B7/ Φτάνει μωρέ όχι άλλο κάρβουνο.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή