Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Covid-19: Οι Τραγικά Ανεύθυνοι

 


Κλείνεις μέσα για δυο μήνες την άνοιξη όλο τον πληθυσμό ! Ο πληθυσμός νέοι , ηλικιωμένοι πειθαρχούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και μηδενίζουν σχεδόν τα κρούσματα δίνοντάς σου παράλληλα χρόνο να θωρακίσεις το Δημόσιο Σύστημα Υγείας !

Και συ σαν κυβέρνηση τι κάνεις ; Αντι να θωρακίσεις το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να πάρεις αυστηρά μέτρα στις πύλες εισόδου της χώρας για να κρατήσεις τα κρούσματα σε μηδενικά επίπεδα ούτε το ένα κάνεις ούτε το άλλο ! Αντι αυτό το όπλο που σου 'δωσε ο πληθυσμός αυτής της χώρας την άνοιξη να το χρησιμοποιήσεις για την προστασία του εσύ σαν κυβέρνηση το 'δωσες πεσκέσι στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους του τουρισμού ,και κάλεσες δια στόματος πρωθυπουργού τους ανά τον κόσμο ενδιαφερόμενους τουρίστες να έρθουν στην πιο ασφαλή χώρα του κόσμου ! Κάλεσες σαν κυβέρνηση εκατομμύρια τουρίστες να έρθουν στην χώρα χωρίς κανένα έλεγχο στις πύλες εισόδου λες και είχαμε τελειώσει με τον κορονοιο ! Δεν το βλέπατε σαν κυβέρνηση τι θα συμβεί ; Και βέβαια το βλέπατε ! Δεν το βλέπατε πως θα υποδεχτούμε το Φθινόπωρο με χιλιάδες κρούσματα ; Όλοι το βλέπαμε εσείς δεν το βλέπατε ; Και βέβαια το βλέπατε αλλά πάνω απ την υγεία του κόσμου βάλατε τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων ! Πάνω απ την υγεία του κόσμου βάλατε τα συμφέροντα των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιριών !

Και τώρα ;
Τώρα αντί να παραδεχτείτε πως για τα χιλιάδες καθημερινά κρούσματα έχετε την αποκλειστική και απόλυτη ευθυνη ..έχετε το θράσος εσείς και τα πληρωμένα με εκατομμύρια παπαγαλάκια σας να κουνάτε το δάχτυλο στον πληθυσμό πως για όλα φταίει εκεινος που δεν κρατάει αποστάσεις !
Κουνάτε με θράσος το δάχτυλο στην νεολαία και είστε έτοιμοι και με σχέδιο να της φορτώσετε τα πάντα σ΄' αυτή !
Λες και όταν ενα λεωφορείο περάσει στο αντίθετο ρεύμα και τρακάρει δεν φταίει ο οδηγός αλλά κάποιοι επιβάτες στα πίσω καθίσματα !
Δεν είστε μόνο θρασείς ..δεν είστε μόνο υπεύθυνοι γι αυτό που ήρθε και γι αυτό που έρχεται !
Διαπράττετε σαν κυβέρνηση ένα κατ ' εξακολούθηση έγκλημα εις βάρος του λαού και γι αυτό θα λογοδοτήσετε !

Κωνσταντίνος Μπούρχας










5 σχόλια:

  1. Σε Ισπανία Πορτογαλία Τσεχία με Αριστερές Κυβερνήσεις συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα. Αρα δεν είναι θέμα διακυβέρνησης αλλά ποιός έχει στην ιδιοκτησία του τα μέσα παραγωγής και αυτοί είναι οι Καπιταλιστές. Αυτός είναι ο εχθρός και αυτόν πρέπει να σημαδεύουμε. Αρα χρειάζεται ενίσχυση παντού της Κοινωνικής συμμαχίας διεκδικώντας προσωρινά μέτρα σωτηρίας και ανακούφισης με τελικό στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και Δικτατορία του προλεταριάτου. Είναι μονόδρομος. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το βάλω κι εδώ γιατί αυτό αξίζει να διαδοθεί!
    Μας τα έχουν πρήξει με "την μονοπώληση της Εθνικής Αντίστασης από την Αριστερά"!
    Εχω φρέσκο πράμα, "πρωϊνό Καρύστου" ....εεε, συγγνώμην, από τα κιτάπια της Τσία!!!
    https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/MERTEN%2C%20MAX_0081.pdf
    O "Εθνάρχης" πράκτορας του Μαξ Μέρτεν;!;!
    Ελα ρε, κι εγώ τότε το ~1958(;), που τον φυγάδευσε, νόμιζα πως ήταν πάλι "φιάσκο"!!!!
    Διαβάστε και όλα τα σχετικά SECRETS του Μέρτεν στον ίδιο ιστότοπο της CIA. Π.χ. το προηγούμενο έγγραφο <...MERTEN%2C%20MAX_0080.pdf> έχει κάτι παζάρια του Καραμανλή με τον Μέρτεν! Γύρευε τι θα γράφουν και τα προηγούμενα και τα επόμενα. Ο κήπος με τις μαργαρίτες!
    Αν δεν είναι μαϊμουδιά, θα πρόκειται για λαβράκι πρώτου μεγέθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.902.gr/eidisi/politiki/240787/i-diadiktyaki-paroysiasi-sosialismos-i-apantisi-gia-ton-21o-aiona-video Οτι και να πω είναι λίγο. ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/epikairotita/2513-ta-lockdown-os-panakeia-stin-antimetopisi-tou-koronoioy Οι παραμυθατζήδες του Κάουτσκι σε δράση. Ο Καπιταλισμός φταίει λένε οι Απατεώνες πρέπει να τον ανατρέψουμε με ...μεταβατικά στάδια..... δηλαδή παπάρια Μάντολες.... Σιγά μη κάνουμε ζημιά στο ..φαρμακείο... στη Λευκάδα... και χάσουμε τη μάσα απο την Αυγή των ...συντακτών.... Ο Μανιαδάκης ζει... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλια στο εσβησα απο εδω και το εκανα αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή