Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Αρχισαν τα αντικομμουνιστικά όργανα στο Διαδίκτυο

 


Τι άραγε ενόχλησε το Facebook από το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη και ''έριξε'' την ανάρτηση ;
«Η δημοσίευσή σας παραβιάζει τους όρους της κοινότητας σχετικά με το σπαμ»: Αυτή είναι η απάντηση της εταιρείας Facebook στους διαχειριστές σελίδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κερατσινίου - Δραπετσώνας, για ανάρτηση που έκαναν με το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 10 - 11 Οκτώβρη.

Μάλιστα το Facebook «έριξε» την ανάρτηση στη σελίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σήμερα το πρωί, η οποία περιείχε τα εξής: Εικόνα με το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη» και συνοδευτικό κείμενο που καλούσε στο συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τρίτη 13 Οκτώβρη.

Τι είναι άραγε αυτό που θεωρεί «παραβίαση όρων» ο μονοπωλιακός κολοσσός του Facebook;

Την καταγγελία που κάνει ο «Ριζοσπάστης» από την πρώτη του σελίδα στην απρόκλητη αστυνομική επίθεση στους μαθητές;

Το συλλαλητήριο στις 13 Οκτώβρη που είναι και το πρώτο θέμα;

Ή μήπως η καταδίκη των φασιστών και το κάλεσμα στον λαό να επαγρυπνεί απέναντι στη ναζιστική συμμορία;

Αυτά είναι τα κεντρικά θέματα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, η εικόνα του οποίου ενεργοποίησε τις «ευαίσθητες» κεραίες του Facebook, προκαλώντας έντονα ερωτήματα για τη στόχευσή του.
https://www.902.gr/.../facebook-erixe-selida-poy-anartise... 

Την ίδια ώρα το Facebook απαγορεύει την κοινοποίηση άρθρων της "Λαικής Εξουσίας" σε ομάδες και σελίδες και μεμονωμένοι Φασίστες απειλούν το κόκκινο μπλοκ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ 

 η ιστοσελίδα gkagkarin.blogspot.com, δέχεται απειλές για μια αναδημοσίευση από τον Ριζοσπάστη με τίτλο «Πιάστηκαν στα πράσα» από τον εν ενεργεία στρατιωτικός Κ. Π..
Το άρθρο στον Ριζοσπάστη
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10664219
Το άρθρο στον gkagkarin, και τα 2 τελευταία σχόλια Ετοιμάσου να φας ανελέητο "λύγισμα" είναι μάλλον του στρατιωτικού γιατί απαντάει ο gkagkarin για μαιλ που του εστειλε.
https://gkagkarin.blogspot.com/2020/02/blog-post_99.html?



3 σχόλια:

  1. https://iskra.gr/%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%bf/ Το ΚΚΕ πραγματικά έκανε καταγγελία για τον δήμαρχο Αθήνας που κάλεσε τον Γκουαιδό για όσα έχει κάνει σε βάρος του λαού της Βενεζουέλας σαν Σύμμαχος των ΗΠΑ στην χώρα. Αυτό δεν ταυτίζει σε τίποτα το ΚΚΕ με την Αστική κυβέρνηση Τσάβες Μαδούρο που εκπροσωπεί το τμήμα της αστικής τάξης που θέλει για συμμάχους τους Ιμπεριαλιστές ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΙΡΑΝ κ.α. Φυσιολογική η Αθλιότητα απο τους Λαφαζάνηδες που είναι τα φερέφωνα των Ανατολικών Ιμπεριαλιστών στην χώρα. Το ΚΚΕ είναι δίπλα στον λαό και τους Κομμουνιστές στην Βενεζουέλα που μέσα απο την Κοινωνική συμμαχία πρέπει να παλέψουν για έξοδο απο κάθε ιμπεριαλιστικό καπιταλιστικό οργανισμό με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους. Αυτά λέει το ΚΚΕ και όχι τις Αθλιότητες που προσπαθούν να χρεώσουν οι Λαφαζάνηδες. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ σύντροφε

    Μια απάντηση, εν ενεργεία στρατιωτικό, μέσα από ένα σύνθημα:

    "Ούτε στα ξερονήσια, ούτε στις φυλακές, ποτέ τους δεν λυγίσανε οι κομμουνιστές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Προσωπική Άποψη" προβληματισμένος δεν μπορεί να δηλώνεις αντιφασίστας κ ταυτόχρονα να είσαι όμως αντικομμουνιστής με αντικομμουνιστική χολή είναι απάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή