Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

"Της νέας γενιάς είναι αυτοί το πιό κρυφό καμάρι "





Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ "ΤΑ ΣΠΑΕΙ" 

Ώριμοι ,ετοιμόλογοι ,ουσιαστικοί οχι μόνο  αντέξαν στους ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ παπαγάλους του συστήματος αλλά ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ με ατράνταχτα επιχειρήματα κολλώντας τους στον τοίχο .Ελπιδοφόρα γενιά ,γενιά που δείχνει τα δόντια της στο σύστημα και του λέει : Με εμας δεν θα τα βγάλεις εύκολα πέρα ,με εμάς θα βρεις τον διάολό σου .μη σου πω και τους νεκροθάφτες σου .Η νεα μας γενιά είναι  σχετικά φρέσκια στους  κοινωνικούς  αγώνες όμως δείχνει πανίσχυρη να τα βγάλει πέρα οχι απλά για να αλλάξει κάτι σ αυτόν τον τόπο αλλά να μας δώσει μαθήματα πως θα τα αλλάξουμε ΟΛΑ συθέμελα .Αφουγκραστήτε αυτήν την γενιά ,ποιοτικά διαφέρει απο οτι έχει βγάλει απ την μεταπολίτευση και μετά αυτός ο τόπος ,ίσως στο μέλλον σας εκπλήξει ...

Εκφασισμός στα βήματα του Baldur Benedikt von Schirach...
Κεραμέως: "θα αποκλείονται από την τηλεκπαίδευση όσοι συμμετέχουν στις καταλήψεις".
Βελόπουλος: "αν θέλουμε να στηρίξουμε την παιδεία να μην υποκινούμε τις καταλήψεις. Όποιος τις στηρίζει είναι υποκινητής!"
Μπάλτουρ φον Σίραχ, αρχηγός της χιτλερικής νεολαίας:
" τα νεανικά κινήματα έχουν δικαίωμα ύπαρξης μόνο στο βαθμό που είναι ικανά να αναπτύσσουν δραστηριότητες θετικές για το κράτος. Δεν έχουν δικαίωμα να λειτουργούν ως οργανώσεις ανώριμων, αντιτιθέμενων δυνάμεων που στρέφονται εναντίον της ηγεσίας του Γ΄ Ράιχ!" (1936)"


ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου