Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΛΑΟΣ


Τσίπρας, Μητσοτάκης ,Παπανδρέου υποψήφιοι στην ΠΑΤΡΑ και στον Νομό Αχαΐας επικεφαλής στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους !
Ολοι εναντίον Πελετίδη ! Όλοι εναντίον ΚΚΕ !
Ολως τυχαιως την Πατρα διαλεξαν κι οι τρεις τους !! 

Ο ΓΑΠ έχει μια δικαιολογία, λόγω καταγωγής και ονόματος. 
Ο Τσίπρας, θα μπορούσε να διαλέξει τον τόπο καταγωγής του την Άρτα, όπου ο συριζα πήρε και το μεγαλύτερο ποσοστό του, ή συμβολικά στην Κρήτη, που ήταν η μοναδική περιφέρεια που δεν εξέλεξε γαλάζιο περιφερειάρχη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατεβαίνει σε μια από τις χειρότερες περιφέρειες για την ΝΔ, όπου στις πρόσφατες ευρωεκλογές πήρε το πέμπτο χειρότερο ποσοστό της. 

Μολις ο ΕΧΘΡΟΣ ΛΑΟΣ σηκωσε κεφαλι και λοξοδρομησε απ το μαντρι ολα τα αφεντικα του σε συγχορδια τρεχουν να τον ξαναμαντρωσουν

Αυτα πρέπει να βλέπει ο κόσμος και να καταλαβαίνει ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος για το αστικό πολιτικό σύστημα και απέναντι σε ποιον όλα τα τσιράκια της αστικής τάξης βάζουν στην πάντα τις σικε αντιπαραθέσεις και γίνονται ενα
πακέτο ! 

Ας δώσει ο λαός στις επόμενες εκλογές  παραπάνω δύναμη στο ΚΚΕ και τότε να δεις ξεβρακώματα τότε να δεις αποκαλύψεις και τότε να δεις κυβερνητικές συμμαχίες που θα τριβεις τα ματια σου !

το σιγουρο ειναι ενα αυτες οι εκλογες δεν θα αφησουν κανεναν να πληξει 


8 σχόλια:

  1. Καλά, ο Λαός της Αχαϊας και της Πάτρας ιδιαίτερα, έχουν να φάνε σανό με το τσουβάλι! Και μόνο από την "δύναμη πυρός" καταλαβαίνει κανείς τι παραμύθα και τι μαυρογιαλουρισμός έχει να πέσει.
    Βέβαια, από την άλλη, κάάάάάάτι τις πρέπει να δώσει το σύστημα παραπάνω από όσο θα έδινε υπό ΚΣ, για να μην τους γυρίσει μπούμεραγκ όλη αυτή η βαβούρα!
    Φαίνεται, πως κάποιο μήνυμα πήρανε από τον πατρινό Λαό, η α.τ. και τα πολιτικά λαμόγια της.
    Η μαγκιά του πατρινού-αχαϊκού Λαού θα είναι ...καί να τσιμπήσει αυτά τα λίγα, που θα του στάξουν, ....και να τους δώσει να καταλάβουν, ...ότι "δεν φτάνουν", και κυρίως, ότι το μήνυμά του δεν ήταν αυτό, που κάνουνε πως δήθεν "πήρανε"!
    Αμα ο Λαός καταλάβει τη δύναμή του, θα βαράει το νταούλι, και αυτοί θα χορεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα στοίχημα πως παραπάνω ψήφους από τον Πελετίδη δεν θα πάρει κανείς τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρά - μικρά

    Πολύ καλή εμφάνιση της Κανέλλη στο "Οpen" με δημοσιογραφο. Όταν η δημοσιογραφος μίλησε για μείωση μισής ποσοστιαίας μονάδας (κυρία μου, 0,15% είναι η ποσοστιαία διαφορά που το βρήκες το 0,5%;) τότε η Κανέλλη της υπενθύμισε τις 1000 ψήφους παραπάνω σε σχέση με τις βουλευτικές του Σεπτεμβρίου του 2015 και πόσο ιερά αντιμετωπίζει το ΚΚΕ αυτές τις ψήφους. Τα ΚΚ μετράνε τις ψήφους και μετά τα υπόλοιπα. Αυτό για μερικούς μερικούς και διάφορους "ανησυχούντες" για τα ποσοστά π.χ. σαν τον κύριο CCCP DEJA VOUZ.

    Χθεσινή εκπομπή στο OPEN και Βελόπουλος(παρέμβαση στην εκπομπή) και Στάθης( ο πρώην Σύριζα - ΛΑΕ - νυν Mera25 - αύριο κανείς δεν ξέρει) αλλά έλειπε εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Παρατηρώ και σε άλλα κανάλια να μην εμφανίζονται σε πάνελ εκπρόσωποι του ΚΚΕ αλλά να προσκαλούνται π.χ. το ετοιμόρροπο της ένωσης κεντρώων ή των ανελ του (0,8%) πριν ανακοινωθεί η μη συμμετοχή του στις εκλογές.

    Πρώην Πρωθυπουργός(από παράδοση), νυν Πρωθυπουργός και wanna be Πρωθυπουργός στην Αχαία. Αν πω το πόσο τους έχει αναστατώσει και τους τρεις(ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) η 2η θητεία του Πελετίδη και η πιθανότητα ψήφοι να πάνε αυτή την φορά και προς το ΚΚΕ μάλλον θα υπερβάλω. Ε;

    Σταρ του Χόλλυγουντ εμφανίστηκε για την "ανθρωπιστική κρίση" στα σύνορα Βενεζουέλας-Κολομβίας. Θεμιτό μπορεί να πει κάποιος, λογικό και ίσως και αλτρουιστικό και γιατί να το αποκλείουμε. Σωστό. Παλαιότερα κάποιοι σταρ εμφανίστηκαν και με την ανθρωπιστική κρίση Νταρφούρ/ Σουδάν. Μόλις το Σουδάν χωρίστηκε στα δύο, το μικρό κομμάτι με τα περισσότερα πετρέλαια / αέρια Δυτικόφιλο, τουλάχιστον εγώ δεν άκουσα(δεν ξέρω αν άκουσε κανένας άλλος) και πολλές διαμαρτυρίες από ευαίσθητους σταρ του Χολλυγουντ.

    Τα νέα για Ιράν και τα στενά του χουρμουζ τα μάθατε. Το Ιράν προμηθεύει πετρέλιαο σε Δύση και Ανατολή. Οκ το σχέδιο-χάρτες για την Νέα Μέση Ανατολή που δημοσιεύτηκαν από το 2006 κάποια μεγαλεπίβολα σχέδια αγωγών φυσικού αερίου ας τα ξαναδούμε. Κάποιες "πολύχρωμες" επαναστάσεις εμφανίστηκαν χωρίς αποτέλεσμα, κάποιες νεοφιλελέ οικονομικές συνταγές εφαρμόστηκαν στα πλαίσια του "διαλόγου με την Δύση", κάποιες μειονότητες εμφανίστηκαν και δεν αποκλείει κανείς να μην εμφανιστούν και στο μέλλον. Μόνο που το Ιράν δεν είναι Ιράκ και άρα ακόμα δύσκολο για τα δόντια τους. Ακόμα και όταν έχουν λογική ποντικιού λίγο-λίγο και κρουτς-κρουτς ποντάροντας σε σταδιακές υποχωρήσεις της επιδέξιας διπλωματίας του Ιράν.

    17-57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 17.57. Οι ...ανησυχούντες.... σαν τον συγκεκριμένο ....κύριο.... που αναφέρεις είναι η καλύτερη απόδειξη οτι οι Κομμουνιστές είμαστε στον σωστό δρόμο. Αν δεν Σκούζανε θα ήμουνα ανήσυχος. Πάντα τους έχω για πυξίδα. Βρίσκονται σε απόγνωση τα ...παιδιά.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. έκανα κόπια το σχόλιο από σφυροδρέπανο Παναγιώτη. Δεν συμμετέχει στην συζήτηση ο κύριος CCCP DEJA VOUZ άρα είναι δικό μου λάθος.

      Οκ διαφωνούμε με τον κύριο, αλλά τα λάθη έστω και copy-paste, είναι λάθη έστω και αν δεν γίνονται με σκοπιμότητα

      17-57

      Διαγραφή
    3. Το ξέρω. Δεν τρέχει τίποτα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Επέτειος του θανάτου του Αρη Βελουχιώτη χτες και ο κύριος Μπογιόπουλος με σημερινό του άρθρο τάχα μου τιμάει τον ΑΡΗ. Και το άρθρο πρώτη μόστρα στο Λαφαζαναίικο. ΜΑΛΙΣΤΑ.... Αναφέρει οτι ο ΑΡΗΣ διαφωνούσε με τις Συμφωνίες Λιβάνου Καζέρτας Βάρκιζας έβλεπε πολύ μπροστά και οτι το Αστικό κράτος τον δολοφόνησε ενω το κόμμα του το ΚΚΕ τον διέγραψε. Παρατηρώ επιλεκτική μνήμη στον Μπογιόπουλο αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό ότα υπερασπίζεις κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού. Το Αστικό κράτος δολοφόνησε τον ΑΡΗ Μπογιόπουλε γιατί το ΚΚΕ δεν είχε Στρατηγικό στόχο τον Σοσιαλισμό ωστε να διεκδικήσει και να πάρει την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 1944 για αυτο και εφτιαξε το ΕΑΜ σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και όχι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Γιατί η ....λαοκρατία.... σημαίνει ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Αυτή η γραμμή κατεστρεψε τα πάντα τις οποίας είσαι οπαδός Νικολάκη. Τα κόλπα δεν πιάνουν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή