Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Το ΠΑΜΕ φύλαγε τη Βουλή το 2011



Φούντωσε η συζήτηση τις τελευταίες ημέρες, κυρίως στο διαδίκτυο, για το ΠΑΜΕ που το 2011 φύλαξε την Βουλή από τους αγανακτισμένους που ήθελαν να εισβάλουν στο αστικό κοινοβούλιο. Δεν βλέπουμε βέβαια τον λόγο να αγανακτούν οι αγανακτισμένοι αφού μπήκαν στο κοινοβούλιο τελικά με εκλογές και μάλιστα με μεγάλα αθροιστικά ποσοστά, αφού οι αγανακτισμένοι ήταν ένα συνονθύλευμα από την ακροαριστερά μέχρι την ακροδεξιά, χωρίς να αγνοούμε ότι ανάμεσά τους υπήρξε και πολύς κόσμος ο οποίος παρασύρθηκε σ’ εκείνον τον αποπροσανατολισμό των πλατειών και έβαλε πλάτη για να ζούμε την σημερινή βαρβαρότητα!

Τελικά αφού οι αγανακτισμένοι μας κυβερνάνε και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να εισβάλουν στο κοινοβούλιο, γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση για το ΠΑΜΕ που το 2011 δήθεν δεν τους άφησε να εισβάλουν στη Βουλή;! Μα γιατί ο κόμπος ξαναέφτασε στο χτένι ή το χτένι ξαναέφτασε στον κόμπο και οι αγανακτισμένοι των πλατειών του 2011 κανιβαλίζουν τον λαό που θα έσωζαν κι έτσι πρέπει να δημιουργηθούν νέοι αγανακτισμένοι που θα αποσπάσουν δυνάμεις οι οποίες θέλουν να κατευθυνθούν αυτήν τη φορά στις ταξικές δυνάμεις και που θα ξαναεγκλωβίσουν τον λαό σε αδιέξοδα κοπανήματα τεντζερέδων και κραυγών του τύπου «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή».
Όσον αφορά όλες αυτές τις ηλιθιότητες για την φύλαξη της Βουλής από το ΠΑΜΕ:
– Το ΠΑΜΕ δεν φυλούσε καμία Βουλή. Την συγκέντρωσή του έκανε στην πλατεία Συντάγματος όπως και κάθε άλλη φορά.
– Εκείνην την ημέρα που οι αγανακτισμένοι θα εισέβαλαν στη Βουλή και δήθεν τους εμπόδισε το ΠΑΜΕ, ήταν πιο εύκολο να εισβάλουν στον Λευκό Οίκο παρά στην Βουλή! Στην Βουλή δεν μπαίνεις διαφημίζοντας την εισβολή! Το κράτος εκείνην την ημέρα εντός Βουλής ήταν πολλαπλά ισχυρότερο από το παρακράτος που επιτέθηκε στις ταξικές δυνάμεις εκτός Βουλής. Το κράτος δεν κοιμάται ποτέ του και δεν λειτουργεί χαλαρά. Μία ημέρα που γύρω από τη Βουλή θα μαζεύονταν εκατοντάδες χιλιάδες λαού η πίστη ότι μπορεί να εισβάλεις στη Βουλή χωρίς πρώτα να παραλύσουν μια σειρά νευραλγικές υπηρεσίες του κράτους ήταν ή ανοησία ή προβοκάτσια! Η δράση του παρακράτους έξω από την Βουλή έδειξε ότι η κατάσταση δεν βρισκόταν στα χέρια ανόητων! Το τι μπορεί να κάνει το κράτος όταν απέναντί του έχει μπουλούκια το ξέρουν πολύ καλά όσοι δεν είναι αστράτευτοι.
– Στο αστικό κοινοβούλιο δεν εισβάλεις για να το κάψεις! Εισβάλεις για να κυβερνήσεις! Επί πολλές ημέρες οι αγανακτισμένοι είχαν κατοικοεδρεύσει έξω από την Βουλή! Φεγγαρόλουστες νύχτες με σουβλάκια, μπύρες, κιθάρες και κλαρίνα! Γιατί μία από αυτές τις νύχτες δεν οργάνωσαν την κατάληψη του αστικού κοινοβουλίου;! Οι δουλειές αυτές γίνονται νύχτα και οργανωμένα, όχι ημέρα με ανακοινώσεις σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο!
Όλοι αυτοί οι πονηροί που το ΠΑΜΕ δήθεν τους έκοψε την φόρα της κατάληψης της Βουλής δεν είχαν σκοπό να εισβάλουν στη Βουλή! Είχαν σκοπό να εκτονώσουν την οργή του κόσμου κάνοντας κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή! Οι ίδιοι μηχανισμοί του αστικού κράτους προετοιμάζουν τον επόμενο «επαναστάτη» που θα υπογράψει τα επόμενα μνημόνια, σπιλώνοντας στην κατεύθυνση αυτή τις ταξικές δυνάμεις και αναμασώντας την βρομερή προπαγάνδα ότι το ΠΑΜΕ υπεράσπισε την Βουλή!
Στο χέρι του λαού είναι να μην πέσει αυτήν την φορά θύμα της προπαγάνδας του αστικού κράτους που ξαναζεσταίνει τους αγανακτισμένους, τα κλαρίνα, τα νταούλια και τα σουβλάκια των πλατειών, αλλά να ακολουθήσει τις ταξικές δυνάμεις στην πορεία της ανατροπής του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος!
Βασίλειος Μιχαήλ Αλεξανδρίδης απο το agkidapress.gr













3 σχόλια:

  1. Αξίζει να σημειωθεί οτι εκείνη την εποχη η αστυνομία κατα την προσφιλή της
    τακτική μάζεβε απο τα στενά τους μπαχαλάκιδες-κουκουλοφόρους που ηταν
    εμπλουτισμένοι με Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτες ασφαλίτες και κυνηγώντας
    τους έριχνε πάνω στις διαδηλώσεις κυριως του ΠΑΜΕ. Σε τέτοιους αμύνθηκε
    το ΠΑΜΕ αλλα τα βοθροκάναλα το λάνσαραν για περιφρούρηση της βουλης.

    Αλίμονο στους ευκολόπιστους.
    Κανενας απο αυτους τους "αγανακτισμένους" δεν ήθελε να εισβάλει στην βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Παρακρατικοί ήταν και προσπάθησαν να επιτεθούν στους Παμίτες. Δεν κατάφεραν να μας διαλύσουν και είπαν ότι τους εμποδίσαμε. Στην ερώτηση που κάνω σε μερικούς, γιατί δε διάλεξαν την επόμενη μέρα να μπουν στη Βουλή, δεν παίρνω απάντηση.
    Νομίζω πως ελάχιστοι πιστεύουν πια ότι το ΠΑΜΕ προφύλαξε τη Βουλή. Απλά δε στέκει, όπως και να το δεις. Ας αναλογιστούν όμως όσοι το είχαν πιστέψει τότε, πόσες άλλες μούφες έχουν καταπιεί κατά καιρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ΠΑΜΕ ειχε απο μερες πριν πει οτι θα αποκλεισει τη Βουλη .Οπως και εκανε ,επισης καλεσε τον λαο να κατεβει μαζικα κατω να ακυρωσουν μαζι το Πολυνομοσχεδιο ο λαος ως την ωρα που χτυπησαν ανταποκριθηκε (το CNN μιλουσε για 700 χιλ. κοσμο στις 1 η ωρα) και ολο ερχονταν κι αλλοι .Ε αυτο θελαν να αποφυγουν ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 1.500.000 λαος κατω ως το βραδυ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ

      Διαγραφή