Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεμπερδεύοντας με το παλιό.
  Γιά την ιστορία ... βρισκόμαστε στον Νοέμβρη του 1999 ... όταν ο Κλίντον είχε επισκεφθεί την Αθήνα (17 Νοεμβρίου του 1999). Ο πλανητάρχης είχε χιούμορ απο τότε !!! Ακου επίσκεψη ... την 17 Νοέμβρη !!!   Η καταστολή των διαδηλώσεων ήταν άγρια, με αποτέλεσμα στις 22 Νοέμβρη να διοργανωθεί κοινή συνέντευξη τύπου των πολιτικών νεολαιών. Στην φωτογραφία της εποχής ... όλοι αναγνωρίζουμε, σε δεύτερο πλάνο τον Νίκο Σοφιανό ... γραμματέα του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ. Σε πρώτο πλάνο ο γραμματέας της νεολαίας του Συνασμισμού ... ο αγωνιστής, ο Αλέξης, ο κούκλος, ο γαμάτος αντιιμπεριαλιστής, ο Τσίπρας. 
   Σε εκείνες τις μαζικές διαδηλώσεις ... είδαμε και πράματα που πολλοί δεν τα καταλάβαιναν ... ακόμα.    Κόψτε αντιιμπεριαλιστικές φάτσες !!! Κάπου εκεί πίσω πρέπει να ήταν ... ο Ανδρουλάκης, η Δαμανάκη και ο Ψαριανός !!! Τον Τσίπρα δεν θα πιστεύανε !!!

   Και τον πιστέψανε. 

   Πέρασαν τα χρόνια ... κι΄ο μορφονιός τον Σεπτέμβρη του 2015 ... είχε ξεμπερδέψει οριστικά με το παλιό !!! Τώρα καταλάβαμε ... με πιό παλιό ξεμπερδεύουν !!! 
   Δεν γίνεται να ξεμπερδεύεις με το παλιό έτσι ... 


... ή έτσι ...

 Ετσι ... ξεμπερδεύεις ... μόνο μ΄αυτό το "παλιό" ...(Το "κουστουμάκι" στους "ανανεωτες" το εραψε ο μαιτρ :antivaro-for-marx-and-lenin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου