Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Καμμία έκπληξη !Ετσι δρά ο οπορτουνισμός αιώνες τώρα





Το καλοκαίρι του 2015 ο βουλευτής του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Μ. Αρβανιτίδης, ζητά την καταδίκη του κομμουνιστή δημάρχου Κώστα Πελετίδη γιατί αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση των φασιστών, που ζήταγαν στοιχεία για τα παιδιά των μεταναστών.
Η απάντηση του προέδρου της βουλής, Ν. Βούτση, είναι άξια θαυμασμού:
«… προφανώς ότι δικαιούστε (η ΧΑ) όλων των διευκολύνσεων και των προσβάσεων στις οποίες αναφερθήκατε»


«Έχει στείλει (ο Πελετίδης) ένα πολιτικό κείμενο, προς τις υπηρεσίες του δήμου που λέει ότι δεν επιθυμεί τη στήριξη καθ’ οιονδήποτε τρόπο της πολιτικής δράσης του κόμματος σας (της ΧΑ). Είναι μια πολιτική θέση και ευθύνη την οποία παίρνει ο Δήμαρχος …»
«Σας το λέω ευθέως ότι διαφωνώ με τη θέση αυτή του Δημάρχου, την πολιτική θέση του Δημάρχου …»
«Προφανώς υπάρχουν, πέρα του γενικού δικαιώματος επειδή έχετε εκλεγεί …. μείζονα και ελάσσονα θέματα της κοινωνικής ζωής εκεί, στα οποία πρέπει να υπάρχει καθ’ οιονδήποτε τρόπο η πρόσβαση στα στοιχεία, για να φωτιστούν …»
Το στέλεχος δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, δηλώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως διαφωνεί με την πολιτική θέση του κομμουνιστή δημάρχου Κώστα Πελετίδη και αναγνωρίζει στην φασιστική οργάνωση της ΧΑ το «δικαίωμα» να αντλεί στοιχεία για τα παιδιά των μεταναστών (προφανώς για να διευκολύνει μετά την ρατσιστική της δράση πάνω σ’ αυτά τα παιδιά) 
Δεν μένει όμως μόνο εκεί. Ανοίγει το δρόμο και για την δικαστική δίωξη του δημάρχου περιγράφοντας τον Καλλικρατικό νόμο με βάση τον οποίο ο «ελεγκτής νομιμότητας» μπορεί να του επιβάλει κυρώσεις.
Οι ακολουθούμενες υποκριτικές δηλώσεις του, ότι ο ίδιος δεν συμφωνεί με την δίωξη του δημάρχου, απλά αποτελούν ένα φύλο συκής.
Αυτό που ακολούθησε είναι, το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (που υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης) να στείλει τον Κ. Πελετίδη στο σκαμνί με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος! 
Ο δε γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Δ. Παναγιωτόπουλος, που είναι διορισμένος από την κυβέρνηση, να δηλώνει πως: «…δεν έχει περιέλθει σε γνώση μας η έκδοση δικαστικής αποφάσεως, με την οποία να χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση ο κομματικός σχηματισμός "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
Δεν είχε μάθει τίποτα ο κ. γραμματέας για την εγκληματική δράση της φασιστικής αυτής οργάνωσης !!!
Αυτοί λοιπόν που διαφωνούν με την πολιτική θέση που εξέφρασε ο κομμουνιστής δήμαρχος – στο να μην δίνεται καμιά διευκόλυνση στη δράση αυτής της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης – αυτοί που δεν άκουσαν και δεν έμαθαν τίποτα για την εγκληματική της δράση, έχουν σήμερα το θράσος, μετά την τεράστια λαϊκή κινητοποίηση στήριξης του κομμουνιστή δημάρχου και την πανηγυρική αθώωση του από το δικαστήριο, να κάνουν δηλώσεις «… αγώνα κατά του φασισμού και του ρατσισμού» μέσω της εφημερίδας τους ΑΥΓΗ
Καμία έκπληξη. Έτσι δρα ο οπορτουνισμός αιώνες τώρα.


Χ.Β.















1 σχόλιο:

  1. ο πελε ειναι γκολτζης.
    κατι ουγκανους της κλανιας τους εχει για κερασακι.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή