Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Βρήκαν εξιλαστήριο θύμα

Το συγκεκριμένο άγαλμα ονομάζεται "Κενότητα". 
Φτιάχτηκε από έναν καλλιτέχνη που είχε χάσει το παιδί του

Γίνεται μια σπέκουλα από έμμισθους συριζαίους να ρίξουν όλο το φταίξιμο, όλο αυτό το θανατικό στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου που κάηκαν 26 άνθρωποι, γιατί ήταν περιφραγμένο και έκλεινε την πρόσβαση προς τον ¨αιγιαλό¨.
Αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση.
Να διώξουν τις ευθύνες από πάνω τους. Τις ευθύνες και την ΕΝΟΧΗ τους.



Μίλησαν για αυθαίρετα μέσα στο δάσος. Ήδη όμως βγήκαν στη φόρα αεροφωτογραφίες του 45 που δείχνουν ότι ήταν πάντα αγροτική-οικιστική περιοχή και ποτέ δάσος.
Πευκόδασος άρχισε να γίνεται από το 83.
Δε μιλάμε τώρα για ξενοδοχεία και βιλάρες.Μιλάμε για τα σπίτια του κοσμάκη εκεί.
Βρήκαν ένα εξιλαστήριο θύμα, έναν αγρότη, που δεν έφταιξε για την πυρκαγιά, που βοήθησε όλη η οικογένειά του στο να σωθούν άνθρωποι και τον αναγορεύουν σε φονιά.
Το θέμα των συριζαίων είναι ότι είναι στην ΝΔ.
Ε και; (ποιος κάνει άραγε τώρα λαικίστικη μικροπολιτική;).
Για το οτι η γυναίκα του είχε βάλει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ κουβέντα !!



Αυτός έβαλε τη φωτιά; Αυτός δεν έστειλε την πυροσβεστική; Αυτός δεν ήχησε τις σειρήνες; Αυτός δεν πήρε μέτρα πρόληψης;
Αυτός έκαψε τους ανθρώπους και το βιος τους; Αυτός δεν πήρε απόφαση εκκένωσης; Αυτός έχασε τη μάχη της Μαραθώνος;
Αυτός;
Λένε περιέφραξε το οικόπεδο του και δεν υπήρχε πρόσβαση στην παραλία κι είχε πόρτα κλειδωμένη.
Υπήρχε πόρτα που πολλοί, διαβάζοντας τα σχόλια τους, έμαθα ότι γενικά ηταν ανοιχτή κι οποιος ήθελε και μπορουσε να κατέβει απο τα βράχια, περνούσε μέσα απο το οικόπεδο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε καμία παραλία. Υπήρχε γκρεμός. Μόνο γκρέμια και βράχοι.
Σωστά περιέφραξε το οικόπεδο του, γιατί υπήρχε κίνδυνος πτώσης.
Ο νόμος λέει ελεύθερη πρόσβαση προς την παραλία. όπου «παραλία» είναι η ζώνη ξηράς που προστίθεται στον αιγιαλό, καθορίζεται δε σε πλάτος μέχρι και πενήντα (50) μέτρα από την οριογραμμή του αιγιαλού, προς εξυπηρέτηση της επικοινωνίας της ξηράς με τη θάλασσα και αντίστροφα.
Κάτω από το οικόπεδό δεν υπήρχε καμία παραλία.
Οι φωτογραφίες είνα από κατοίκους της περιοχης και αφορούν το επίμαχο οικόπεδο και την επίμαχη ¨παραλία¨.
Το ό,τι έχει ευθύνες και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την απόδομηση της Πυροσβεστικής είναι γνωστό. Αλλά αυτή η σιχασιά που νιώθω για τους συριζαίους δεν περιγράφεται.
Όταν δήλωναν πανέτοιμοι το Μάη εννοούσαν πανέτοιμοι να ρίξουν λάσπη στα θύματά της βάρβαρης πολιτικής τους.
Καλύτερα να γυρίσουν στη σιωπή που είχαν τόσες μέρες και να βγάλουν τον σκασμό.

Θεσ.Κατ.


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ : Φράγκος ή το σωστό Αφοί Φράγκου. Η οικογένεια που αντρώθηκε επιχειρηματικά στη χούντα και τις δεκαετίες '70 και '80 έκτισε τα αυθαίρετα όλης της Αττικής. Φράγκοι, παράνομο λατομείο, οικοδομικά υλικά, μπετόν, στόλοι μπετονιέρες και μηχανήματα έργων κλπ κλπ. Πολιτικοί, πολεοδομία, αστυνομία στην υπηρεσία τους γιατί τα χιλιάρικα είναι πολλά. Αν τύχει κάποιος στραβός ο δικηγόρος αδελφός με προσβάσεις στους εισαγγελείς  καθαρίζει. Κοινωνικό έργο κάνουν, χτίζουν αυθαίρετα για τη μεσαία τάξη. Και ο λαός ανταποδίδει. Ο δικηγόρος γίνεται βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής. Κατόπιν νομάρχης Ανατ. Αττικής. Από εκεί μπορεί να νομιμοποιήσει καλύτερα τα αυθαίρετα και περιφρουρήσει τα συμφέροντα, καλύπτοντας τις παρανομίες. Η ζωή συνεχίζεται στο Μάτι, στην Πεντέλη, στους Θρακομακεδόνες κλπ.


ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2017 ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΑΝ 
"ΤΑΚΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ" ΤΑ ΜΕ 60% ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ 80 ΔΟΣΕΙΣ !!!






2 σχόλια:

  1. Είπαμε αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Τετοια ήταν πάντα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Το πλούσιο ελληνικό λεξηλόγιο μοιάζει ολύ μικρό μπροστά στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Εδω και 27 χρόνια γλιτώσαμε απο τον ΚΑΡΚΙΝΟ. ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο Αδίστακτοι που δεν δώθηκε εντολή σε 2 Καραβια 7.30 το απογευμα της Δευτέρας να μη ξεφορτώσουν στην Ραφήνα και να πάνε στον Πειραία. Αφήσαν κόσμο με Αυτοκίνητα απο τα νησιά αμέριμνους να εγκλωβιστούν στην Ραφήνα μέσα στις φλόγες. Είναι Συνειδητά εγκληματίες είναι Αδίστακτοι Δολοφόνοι αυτή η ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή