Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο "Σουηδός" οδοιπόρος ...και ο Ικαριώτης συνοδοιπόρος του



Κι όμως αρχικά ελάχιστοι φίλοι τον πιστέψαμε (ηταν και Πρωταπριλιά ) 
οταν μας εγραψε απο την Σουηδία αυτό στο ΦΒ...





 

Πάνος Κανακάρης
1 Απριλίου στις 8:45μμ

Φιλες/οι καλησπερα!
Αυριο φευγω για την Πατρα. Ο σκοπος μου ειναι να παρω μερος στην Πορεια την Κυριακη 3 του Απριλη.
Με το f/b θα ασχοληθω μετα τις 5 του Μαη.
Υ/Γ : Δεν ειναι πρωταπριλιατικο....
Ωριμος Νεος










αλλα μετα τον είδαμε στην Ακράτα !!!! 

...και ξαφνιαστήκαμε δυο φορές οταν τον είδαμε να βγάζει ΟΛΗ την διαδρομή ....με τα μπαστουνάκια του !!! και να λέει σε μια συντρόφισσα που τον αγκάλιασε συγκινημένη στο Συνταγμα "Δεν έκανα τίποτε σπουδαίο βρε παιδιά. Απλά ελπίζω κι εγώ όπως και όλοι όσοι λάβαμε μέρος σε αυτή τη πορεία, να στείλαμε το μήνυμα μας στους άνεργους αυτής της χώρας.Ελπίζω να τους κάναμε να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι τους. Γιατί ξέρεις πόσο άσχημα νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι, εκτός από τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν;;;;Είναι σαν πουλάκια με πληγωμένα τα φτερά τους και δεν πρέπει να νιώθουν άσχημα . Δεν φταίνε αυτοί που είναι άνεργοι."





ο ίδιος σεμνός αλλά  ο  "παλαβός" "ανταποκριτής"μας που ήρθε απο Ικαρία ειδικά για την Πορεία στην Πατρα και μας έστελνε φωτό συνεχώς ,εγραφε για τον Πάνοπου περπάτησαν και τα 220 χιλμ μαζί : "6η μέρα πορείας Πάτρα -Αθήνα...τα πόδια έχουν γίνει κουδούνια...Ο ήλιος είναι αμείλικτος...Βλέπεις όμως τέτοιες εικόνες-εμπειρία ζωής και συνεχίζεις: Οι εικονιζόμενοι είναι σχεδόν 80 χρονων και είναι από την αρχή της πορείας.Ο πεζός με τα μπαστούνια είναι ο "Σουηδός"(Έλληνας μετανάστης που ήρθε ξανά στη Ελλάδα για την πορεία)...Ενας από τους 1000αδες λόγους για να φτάσουμε όρθιοι και νικητές στο Σύνταγμα...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...(για να βλέπω παρουσίες από κάτω..!!)











και ο ίδιος ο Ικαριώτης στην κατάληξη 


"Με τους παραπανω εικονιζομενους(φυσικα λειπουν κι αλλοι) πορευτηκαμε απο κοινου εναν δρομο 220 χλμ.από την Πατρα εως την Αθηνα κατα της ανεργιας, που στην αρχη εμοιαζε ακατορθωτο...τιμη μου που γνωρισα τετοιους υπεροχους ανθρωπους".



και φυσικά ο ακούραστος Δήμαρχος γιατρός :
-Έτοιμος να καταπιείς και σήμερα χιλιόμετρα? 
-Θα φτάσουμε στην Κόρινθο κάνοντας σεργιάνι....




















1 σχόλιο: