Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

6η ΜΕΡΑ Αγ.Θεοδωροι - ΜΕΓΑΡΑ


Πλησιάζοντας ΜΕΓΑΡΑ ...


Ξεκίνησε για έκτη μέρα η μεγάλη πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία από την Πάτρα ως την Αθήνα που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων.
Οι οδοιπόροι διανυκτέρευσαν το βράδυ της Πέμπτη στους Αγίους Θεοδώρους και λίγο μετά τις 10 π.μ. ξεκίνησαν για τη διαδρομή των περίπου 22,8 χλμ. με προορισμό τα Μέγαρα. Εκεί θα διανυκτερεύσουν το βράδυ, ενώ θα γίνει και εκδήλωση υποδοχής από τον Δήμο Ελευσίνας και ομιλίες και χαιρετισμοί από Σωματεία και φορείς."δεν ερχόμαστε πια περπατώντας ...αλλά χορεύοντας και τραγουδώντας " ...ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑΡΙΩΤΗ της Πορείας 
και απο τον ιδιο : "6η μέρα πορείας Πάτρα -Αθήνα...τα πόδια έχουν γίνει κουδούνια...Ο ήλιος είναι αμείλικτος...Βλέπεις όμως τέτοιες εικόνες-εμπειρία ζωής και συνεχίζεις: Οι εικονιζόμενοι είναι σχεδόν 80 χρονων και είναι από την αρχή της πορείας.Ο πεζός με τα μπαστούνια είναι ο "Σουηδός"(Έλληνας μετανάστης που ήρθε ξανά στη Ελλάδα για την πορεία)...Ενας από τους 1000αδες λόγους για να φτάσουμε όρθιοι και νικητές στο Σύνταγμα...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...(για να βλέπω παρουσίες από κάτω..!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου