Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ενα λιτό αφιέρωμα ....



Σε μια χώρα που δεν υπάρχει πια γιατί ο ιμπεριαλισμός τη διέλυσε.....





Λίμνες Plivtze Γιουγκοσλαβία..



3 σχόλια:

  1. Ενα απο το πρωτα εγκληματα του Ιμπριαλισμου των ΗΠΑ Ε.Ε ΝΑΤΟ αμεσως μολις ολοκληρωθηκε η ανατροπη του Σοσιαλισμου στην ΕΣΣΔ το 1991. Βομβαρδισμοί απο ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ σε Ιταλία Γαλλία για να μη ξεχνιομαστε.Παρούσα και η δικια μας η Φουκαριαρα η Αστικη ταξη για να παρει μεριδιο απο την λεια αν και σκλαβωμενη......και σε εξαρτηση.........απο τους Δυτικούς Ιμπεριαλιστες. Το οτι η Ρωσικη Αστικη ταξη δεν ειχε προλαβει τοτε να οργανωθεί δεν σημαινει οτι αν ητανε ετοιμη δεν θα επαιρνε μερος στην σφαγη επειδη ταχα και αυτη ειναι Σκλαβωμενη......και σε εξαρτηση......απο τους Δυτικούς Ιμπεριαλιστες. Μιλαμε για σκληρη σκλαβια Στραταρχα. Ζουνε ενα δραμα αυτες η Σκλαβωμενες ΑΣτικες ταξεις.Πρεπει να τις βοηθησουμε................................ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάτε ρε παιδιά, και τι έγινε δηλαδή;
    Καπιταλισμό είχε η Γιουγκοσλαβία, και η αστική της τάξη ήταν σύμμαχος του φοβερού και τρομερού Ρώσικου ιμπεριαλισμού. Που μην λέμε (που λέει και ο "συντροφος" παραπάνω), πως δεν ανακατεύτηκε, γιατί μια χαρά ανακατεύτηκε, και με το "Κουζνέτσωφ" στην Ανδριατική, και με τους σπέτσναζ στο αεροδρόμιο του Κοσόβου, και με τους Ρώσους κυανόκρανους και τις εκθέσεις τους για το Σεράγιεβο, κλπ, και γενικώς ότι (αυτά τα λίγα που)μπορούσε έκανε υπέρ των σέρβων συμμάχων του.
    Μην μιλήσουμε και για το "καθεστώς Μιλόσεβιτς".
    Πάλι καλά που έπεσε ο διχτάτορας και είδε δημοκρατία ο κοσμάκης...

    Πάλι καλά που υπήρχε και ο ΣΥΝασπισμός τότε και έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς να διαλλέγει ιμπεριαλιστή, αφού κατάγγελνε και το "καθεστώς Μιλόσεβιτς" και τους ΝΑΤΟΪκούς βομβαρδισμούς ...ταυτόχρονα!

    (Μαύρο χιούμορ κάνω στρατηγέ μου μη με παρεξηγείς, αλλά δεν κρατήθηκα...)

    Υ.Γ.
    Άμα θεωρείς πως το σχόλιο μου μπορεί να παρεξηγηθεί, δεν είναι ανάγκη να το δημοσιεύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H πολιτικη του μπλογκ ηταν εξ αρχης να ελεγχονται τα σχολια πριν μπουν και να μπαινουν αυτα που ειναι σχετικα με την αναρτηση ακριβως για να μην εκτραχυνεται η κατασταση σε προσωπικες κοντρες που ειναι ανουσιες για τους υπολοιπους αναγνωστες .Κατ εξαιρεση λοιπον αν και δημοσιευτηκαν θα σβηστουν τα σχολια τα οποια ειναι ασχετα με την αναρτηση .Θελω την κατανοηση των συμμετεχοντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή