Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ










Αυξάνονται τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων από τάγματα εφόδου σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. 

Πριν από μερικές μέρες, είχαμε στη Δρέσδη στη Γερμανία το περιστατικό με τον άγριο προπηλακισμό μικρής ομάδας προσφύγων, ενώ στη Νορβηγία - μετά τη Φινλανδία - τέτοια τάγματα φασιστών περιπολούν στους δρόμους και επιτίθενται σε μετανάστες και πρόσφυγες. 

Το φαινόμενο, που είναι ανησυχητικό, φαίνεται πως επεκτείνεται. Εχει ενδιαφέρον το πώς προβάλλεται από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ο τρόπος με τον οποίο εφορμούν οι συγκεκριμένοι. 

Διαβάζουμε λοιπόν: «Δεκάδες άνδρες ντυμένοι με μαύρα μπουφάν, φέροντας ως "διακριτικό" κάτι που υποτίθεται ότι αναπαριστούσε κράνος των Βίκινγκς, συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (σ.σ. πριν από δύο βδομάδες) στις πόλεις Στάβανγκερ, Ντράμεν και Κρίστιανσαντ, για να "καθαρίσουν"- όπως είπαν - τους δρόμους από την "εγκληματικότητα" των μεταναστών». 

Είναι φανερό ότι οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που γεννούν και αναπαράγουν την προσφυγιά και τον ξεριζωμό αλλά και η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης εκτρέφουν το φασισμό και αυτές τις αντιδράσεις. Το ερώτημα είναι αν για ανάλογη δράση ετοιμάζονται και τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στη χώρα μας.



ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ???? 

ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ !!!!


ΑΝΟΙΚΤΑ ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ...ΕΓΓΡΑΦΩΣ !!! 

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

 ΚΤΙΡΙΟΥ 




Γιαννιτσά











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου