Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Άμεση πρόσκληση Πελετίδη σε Κατρούγκαλο ! ΤΩΡΑ !





Όταν υπάρχει βούληση για συνεννόηση ποτέ δεν είναι αργά! Καλό είναι λοιπόν ο δήμαρχος Πατρέων σε ορισμένα θέματα να αφήσει τα κομματικά στην άκρη και να δει με πιο ανοιχτό μυαλό το συμφέρον των κατοίκων της Πάτρας! Δεν είναι δυνατόν όλα τα ζητήματα να τα βλέπεις με κομματικά γυαλιά και να μη μπορείς να διακρίνεις τα κέρδη που δύναται να αποκομίσει ο τόπος του οποίου είσαι δήμαρχος, εάν αποφασίσεις να διευρύνεις λίγο τους ορίζοντές σου! Δεν μπορείς να αρνείσαι κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια μιας κομματικής πειθαρχίας που δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο να αυτοσχεδιάσεις προς όφελος των Πατρινών, παραπέμποντας τα πάντα στη δραστηριοποίηση του Λαϊκού παράγοντα!
Ο δήμαρχος Πατρέων πρέπει να παρακάμψει εδώ και τώρα τα τείχη που έχει υψώσει ο Περισσός στον ΣΥΡΙΖΑ και να καλέσει τον Κατρούγκαλο στην Πάτρα! Δεν είναι δυνατόν να μείνει ανεκμετάλλευτος, στην παρέλαση της ερχόμενης Κυριακής, ένας υπουργός που προσφέρεται να ηγηθεί ενός τέτοιου γεγονότος. Δεν είναι δυνατόν ο δήμαρχος Πατρέων να κωφεύει στις εκκλήσεις του υπουργού! Κι ας μην κάνει ο Πελετίδης πως δεν καταλαβαίνει ότι, όταν ο υπουργός φώναζε, πριν από μερικές μέρες, ότι είναι κομμουνιστής, δεν το έκανε για κανέναν άλλο λόγο, παρά για να στείλει μήνυμα στον δήμαρχο της Πάτρας ότι “ντύθηκε” κομμουνιστής και είναι έτοιμος για την παρέλαση, προκειμένου να δώσει χαρά σε όσους θα έχουν την τύχη να βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή στην Πάτρα!
Το μόνο πρόβλημα θα είναι εάν ο αρχηγός του Κατρούγκαλου, που στο παρελθόν είχε φορέσει κι εκείνος τη στολή του κομμουνιστή, αποφασίσει να την ξαναφορέσει αυτές τις ημέρες! Τότε είναι βέβαιο ότι ο Πελετίδης δεν θα ξέρει ποιον από τους δύο να διαλέξει! Εάν πάντως ο Πελετίδης είχε την προνοητικότητα να απευθυνθεί εγκαίρως στον όμιλο των καρναβαλιστών της αριστεράς, είναι σίγουρο ότι θα έκανε το καλύτερο καρναβάλι με τα λιγότερα έξοδα! Γιατί τόσους ταλαντούχους μασκαράδες μαζί δεν θα μπορούσε να έχει ούτε το Ρίο!
Νάβις......απο agkidapress.gr

1 σχόλιο:

  1. Δημαρχάρα πάντα μπροστά.
    Γιατί πάντα μπροστά πρέπει να μπαίνει ένας κομουνιστής.
    Ο απολογισμός του δήμου για το 2015 τα λέει όλα.
    https://www.youtube.com/watch?v=FJOIv1O0G5k
    μερικά μόνο.
    Διεκδικούμε την πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για να ικανοποιηθούν οι διευρυμένες ανάγκες του λαού μας.
    Για να απαλλαγεί ο λαός από την βαριά φοροληστεία. Οι ανάγκες της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς και του ηλεκτροφωτισμού, να εξασφαλιστούν από την κρατική χρηματοδότηση.
    Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιήσαμε μέτρα απαλλαγής ή μείωσης των δημοτικών τελών:
    • Μειώσαμε τα ανταποδοτικά τέλη σε όλη την έκταση του πρώην Δήμου Πατρέων, σε ποσοστό 15%.
    • Απαλλάξαμε πλήρως τις άπορες οικογένειες, τα άτομα με αναπηρία άνω του 67%, τις πολύτεκνες, τις τρίτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες.
    • Μειώσαμε κατά 50% τα τέλη για τους μακροχρόνια άνεργους
    • Απαλλάξαμε πλήρως τους κατοίκους των περιοχών γύρω από την Ξερόλακκα και το Βιολογικό Καθαρισμό.
    • Μεταφέραμε στον υψηλότερο συντελεστή (4,5), βιομηχανίες, σούπερ μάρκετ, ιδιωτικές κλινικές, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, τράπεζες, πολυκαταστήματα, οργανισμούς (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ), εταιρείες μεταφορών, καζίνο, και εταιρείες σκυροδέματος.

    Εμπορουπαλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή