Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΟΤΣΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ







Το οτι ο Τρότσκι συνεργάστηκε με τους Γερμανούς και τους Ιάπωνες είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Καταλαβαίνω την πικρία που μπορεί να νιώθει κάποιος που συνήθισε να χλευάζει τους άλλους 40 χρόνια ότι ήταν ηλίθιοι, αφελείς και παραπλανημένοι. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να είσαι από πάνω και πολύ άσχημο να δοκιμάζεις το ποτήρι που κέρναγες τους άλλους. Παρ' όλα αυτά, η επιστημονική έρευνα για την περίοδο της δεκαετίας του '30 συνεχίζεται καθώς ανοίγουν αρχεία που ήταν κλειστά, οδηγεί σε αναπάντεχες ανακαλύψεις, και --ειρωνικά-- προέρχεται σε μεγάλο βαθμό απ' τις ΗΠΑ. 

Αυτά έχει η ζωή, όπως τα είχε για εκατομμύρια κομμουνιστές που τούς είπαν πως πίστεψαν σε έναν μανιακό δολοφόνο και χασάπη για τον Στάλιν.
Ο Τρότσκι είχε έρθει σε επαφή με τους ναζί ώστε να αναλάβει την εξουσία με την αρωγή τους στην ΕΣΣΔ.Οι τροτσκιστές σαμποτέρ ήδη είχαν αναλάβει καθήκοντα στην σοβιετική βιομηχανία.
Ταυτόχρονα οι τροτσκιστές άρχισαν την προπαγάνδα σε διεθνές επίπεδο καταγγέλλοντας την στάση της ΕΣΣΔ και των ΚΚ που καλούσαν σε αντιφασιστικό μέτωπο σαν σοσιαλσοβινιστική.
Ως αντάλλαγμα στην βοήθεια που θα προσέφεραν οι ναζί ο Τρότσκι θα έκανε την ΕΣΣΔ έναν δορυφόρο του άξονα παραχωρώντας χώρο για επενδύσεις στους γερμανούς και ιάπωνες καπιταλιστές αλλά και περιοχές της ΕΣΣΔ με πρώτη την Ουκρανία.
Grover Furr-Τα τεκμήρια για την συνεργασία του Τρότσκι με τη Γερμανία και την Ιαπωνία.(στο λινκ μπορειτε να διαβάσετε σε μορφή pdf) http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.617.599&rep=rep1&type=pdf





10 σχόλια:

  1. παιδια το λινκ ειναι στα αγγλικα μηπως παιζει να το βρουμε στα ελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το λίνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι το κατεβασαν γιατι αποδεικνυε τα ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.617.599&rep=rep1&type=pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζουκωφ που ειναι το pdf να το τριψω στα μουτρα του Σαββα ρεεεε απο το πρωι το ψαχνω και δεν το βρισκω ας ειναι και γραμμενο στα σουαχιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το κείμενο:
    "Υπάρχουν αποδείξεις ; Όχι ! γιατί ; ίσως τις εξαφάνισαν "
    αχαχαχα
    παιδιά ο καθένας βλέπει μόνο ότι θέλει να δει , εγώ δεν φανατίζομαι και ούτε πιστεύω τα πάντα,όποιος νομίζει πως έχει την απόλυτη αλήθεια κοιμάται όρθιος. Όσο για μένα έχω δει το επίπεδο της προπαγάνδας όπως αυτό που έκαναν με τις αφίσες που τον απεικόνιζαν σαν τον στερεοτυπικό κακό εβραίο, όλα αυτά τα βλέπω με πολύ καχυποψία.
    Ο υπόλοιπος κόσμος φαίνεται να ξέρει την αλήθεια , οι υπόλοιποι όπως και εγώ είμαστε ακόμα κολλημένοι με αυτό που μας έμαθαν , ίσως γιατί στο τέλος ο νικητής γράφει πάντα την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατανοητο το να μην ξερεις αγγλικα και να μην μπορεις να μελετησεις το λινκ στο τελος του κειμενου

      Διαγραφή