Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Λίγη τσίπα βρε Τσιπρόπουλα ?





Από χθες διακινείται η είδηση πως ο Βρούτσης απαγορεύει την έκδοση ΑΜΚΑ σε πρόσφυγες, συνοδευόμενο απο θετικούς σχολιασμούς για το έργο του Συριζα στο μεταναστευτικό. Όχι ρε Συριζόσκυλα του left και του documento , δεν θα βγείτε από πάνω επειδή ο Βρούτσης είναι ακροδεξιό τσουτσέκι.


1. Ο Βρούτσης δεν μπλοκάρει την έκδοση ΑΜΚΑ αλλά την εγκύκλιο που ψηφίσατε ΜΟΛΙΣ 15 μέρες πριν τις εκλογές. Αρα οι πρόσφυγες επί Νέας Δημοκρατίας θα βγάζουν ΑΜΚΑ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έβγαζαν 4,5 χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ξανά πολύ ΔΥΣΚΟΛΑ.
2. Η θετική βελτίωση της απλοποίησης της διαδικασίας θα είχε αξία ΑΝ δεν την καταθετατε κατόπιν εορτής. Ήταν γνωστό το πρόβλημα με την διαδικασία έκδοσης ΑΜΚΑ και μάλιστα το είχαν επισημάνει και το είχαν ζητήσει εγγράφως και 25 ΜΚΟ από αυτές που τους είχατε αναθέσει εργολαβία την εκμετάλλευση των προσφύγων. Για ποιον λόγο 4,5 χρόνια δεν μπορέσατε να απλοποιήσετε μια διαδικασία τόσο σημαντική για τους πρόσφυγες; Τι ουσία έχει να γίνει 15 μέρες πριν τις εκλογές;
3. Θα είχατε κάποιο δίκιο να κάνετε κριτική στους κάθε λογής ακροδεξιούς Βρουτσηδες και δεν θα φαινόσασταν αδιανόητα γελοίοι αν δεν είχατε συναινέσει στο έγκλημα παρέα με το ΝΑΤΟ, την ΦΡΟΝΤΕΞ και τις απαράδεκτες συμφωνίες για τον έλεγχο της ροής προσφύγων.
4. Θα σας ακούγαμε χωρίς να μας γυρίζουν τα έντερα αν δεν τα είχατε κάνει σκατά ΚΑΙ στο πεδίο της διαχείρισης τόσων δις από την ΕΕ. Για να μην ξεχνάμε, αυτά τα δις τα δίνει η ΕΕ σαν αντάλλαγμα για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Πήρατε δις και τα κάνατε Μόρια;
5. θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μαζί σας χωρίς να θέλουμε να σας φτύνουμε κάθε δευτερόλεπτο αν σταματούσατε τα μικροπολιτικά παιχνιδάκια πάνω στα πτώματα των πνιγμένων προσφύγων.
Τώρα τουμπεκί. Για τους πρόσφυγες απέναντι στις ακροδεξιές πολιτικές θα παλέψουν οι άνθρωποι που στάθηκαν αλληλέγγυοι, ανιδιοτελώς από την πρώτη στιγμή, τα σωματεία και οι οργανώσεις που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή ενώ ταυτόχρονα είχαν στο στόχαστρο τους πραγματικούς υπεύθυνους του μεταναστευτικού εγκλήματος. Αυτούς θα βρει μπροστά του ο Βρούτσης.
4,5 χρόνια διαχείρισης για να μας παρουσιάσετε τι; μια εγκύκλιο για το ΑΜΚΑ 15 μέρες πριν τις εκλογές;
ΥΓ. Η Φωτογραφία είναι από το κέντρο στην Μόρια τον χειμώνα του 2017 και κάθε υπεύθυνος για αυτό το έγκλημα , θα έπρεπε να νιώθει ντροπή, όχι να κουνάει το δάχτυλο για τον κίνδυνο του φασισμού. Ο φασισμός ήταν εδώ και παραμένει εδώ, δεν βοηθήσατε πολύ Συριζαίοι, ίσα ίσα δώσατε αέρα στα πανιά του.


απο την σελιδα στο facebook "Δεν είμαι συριζα αλλα"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου