Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ιδανικό ξεκίνημα της Λαικής Αντεπίθεσης




«Τους δοκίμασες... Τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής». 
Το σύνθημα στην εξέδρα της μεγάλης συγκέντρωσης που διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης στο Σύνταγμα η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα, συνόψισε το κάλεσμα των κομμουνιστών στο λαό να κάνει τον απολογισμό όσων έζησε τους προηγούμενους μήνες, να φτάσει στην κάλπη με τα απαραίτητα συμπεράσματα και με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στο χέρι να συμβάλει στους αγώνες της επόμενης μέρας. Το κάλεσμα στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν τα διλήμματα των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά και των άλλων κομμάτων που στήριξαν μαζί το τρίτο μνημόνιο, για το ποια κυβερνητική σύνθεση θα εφαρμόσει καλύτερα τα αντιλαϊκά μέτρα που περιλαμβάνει. Να απορρίψουν τις νέες ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ 2,  η «Λαϊκή Ενότητα», ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση εντός του δρόμου του κεφαλαίου.
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ άνθρωποι κάθε ηλικίας έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος με πορείες από τα σημεία των τεσσάρων προσυγκεντρώσεων, με σημαίες και συνθήματα όπως:«Μνημόνια κι απάτες σε βάρος του λαού, είναι η αριστερά του καπιταλισμού», «Τέρμα στα μνημόνια και την κοροϊδία, να πληρώσει τώρα η πλουτοκρατία», «Το ανάστημά σου σήκωσε λαέ, τώρα αντεπίθεση με το ΚΚΕ».
Έκαναν τη συγκέντρωση αφετηρία της προσπάθειας να φτάσει από η φωνή του ΚΚΕ σε κάθε λαϊκό σπίτι, να γίνει η λαϊκή οργή, δύναμη οργάνωσης και ανατροπής, να στείλει ο λαός μήνυμα και με την ψήφο του ενισχύοντας τη φωνή του αγώνα, της αλήθειας, της ανατροπής, τη φωνή του ΚΚΕ. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου