Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ... "ΝΙΚΗ"






"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΧΙ ΜΑΣ "














ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ...."διαδηλώνουν" γι αυτά που θα έπρεπε να έχουν ψηφίσει και στηρίξει τότε ...



  


το τυράκι το είδατε απο τους τσίπρα-γιούνκερ ....στην φάκα είχατε ενα

προβληματάκι






4 σχόλια:

  1. Από ανακοίνωση στην Παντιέρα:
    "Διαδήλωση 5 Ιούλη: Το ΌΧΙ του λαού είναι εδώ και θα νικήσει!
    .............................
    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έπαιξε πρωτοπόρο, ενωτικό και προωθητικό ρόλο στη μάχη του δημοψηφίσματος. Κόντρα στις παλινωδίες της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και στη γραμμή της αποχής από την ηγεσία του ΚΚΕ, οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ....."


    Είπα κι εγώ, να τους γράψω το ακόλουθο σχόλιο:

    [Ηλίας Τζ. 02/07/2016 at 01:02
    Your comment is awaiting moderation.

    To «OXI» γλυκοκοιμήθηκε στην αγκαλιά του «ΝΑΙ» γιατί απλά και τα δύο δεν διανοούνται την Επανάσταση. Οι «ΝΑΙ»-νέκοι γιατί πιστεύουν ανοιχτά στον Καπιταλισμό, οι «ΟΧΙ»-ατζήδες γιατί ….δεν πιστεύουν στον Σοσιαλισμό! Το «ΟΧΙ» ήταν κατά 99% η επιβίωση της θολούρας του γνωστού «Τρίτου Δρόμου», που θα χρειαστεί χρόνια σκληρών εμπειριών, παράλληλα με την δράση των κομμουνιστών, για να ξελαμπικάρει προς τον σοσιαλισμό και όχι προς τον φασισμό. Στο ψοφοδεές πλέον, μετά τις παταγώδεις διαψεύσεις, «ΟΧΙ», στεγάστηκε σούμπιτος ο μικροαστικός αντικουκουεδισμός, άλλοτε ντροπαλός και άλλοτε ξετσίπωτος, και αυτό είναι το βασικό κίνητρο, που ενθαρρύνει μερικούς να προσπαθούν ακόμη να το αναζωπυρώσουν παρότι έχει περιπέσει σε κώμα.
    Απόδειξη γι αυτό είναι πως, και στο αποπάνω κείμενο, όλη η χολή πέφτει στο ΚΚΕ, παρά το ότι υπήρχαν και άλλες δυνάμεις, που μάλιστα εξαρχής κάλεσαν σε αποχή! Υπενθυμίζω, πως η γραμμή του ΚΚΕ ήταν βασικά το «Διπλό ΟΧΙ στην κάλπη», με συνειδητό και συγκεκριμένο άκυρο ψηφοδέλτιο, που μοίραζε στα εκλογικά τμήματα, ενώ σε κάποια φάση ο ΓΓ του ΚΚΕ διευκρίνισε, πως και η συνειδητή αποχή είναι επίσης μια αποδεκτή στάση, που το ΚΚΕ δεν πρότεινε γιατί δεν ήταν αναγνωρίσιμη και συγχεόταν με την παθητική αποχή-απολιτικότητα.
    Νομίζω, πως οι καιροσκόποι ηγέτες της Ανταρσύα ταλαιπωρούν τον κόσμο τους επιμένοντας σε ένα μοιραίο λάθος, γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο να αποφύγουν την αυτοκριτική. Εκτός, αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι, που προτιμώ να μην γνωρίζω…..
    Reply ↓ ]

    Εννοείται ....κόπηκε!. Με το αιτιολογικό αυτό εδώ:

    pandiera 03/07/2016 at 03:16

    Με λύπη αναφέρουμε τα εξής: Μας ενδιαφέρουν τα σχόλια των αναγνωστών μας, τιμούν και προσθέτουν στην «Παντιέρα», ανεξάρτητα από την πολιτική άποψη που εκφράζουν. Είναι όλα ευπρόσδεκτα, και αυτό είναι κατοχυρωμένο στην πράξη. Είμαστε όμως στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι όποιος ξεπερνάει κάποια όρια, βρίζοντας ή χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα που προσβάλλουν την αγωνιστική αξιοπρέπεια συνομιλητών, αρθογράφων ή αγωνιστών, θα αποκλείεται στο εξής από τον σχολιασμό. Υπονοούμενα περί «Λάνγκλεϊ», προβοκατόρων που πληρώνονται κλπ τα θεωρούμε πολύ βαριά για να συνεχίσει κανείς να σχολιάζει εδώ.
    Reply ↓
    .
    Για την ιστορία, το "Λάνκλεϊ" παραπέμπει στον .... "Φάκελλο"(!) του σχολιαστή, και σε δημοσιευμένα(!) σχόλια προ ….έξι μηνών!, για τα οποία ...μετανοιώσαν αναδρομικά!
    Αρκετά πρωτότυπο (για αριστερό ιστότοπο) και ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ αιτιολογικό.
    Κατανοητή και αποδεκτή η κατάθεση των όπλων από την «Παντιέρα». Τόσοι είναι....
    Aνεκδιήγητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXXAXAXAXA Hλια τα παιδια ψαχνουν ακομα το "ΟΧΙ" τους ! Πες τους το εχει δωσει ο Τσιπρας στον Κλανιδιαρη να τους το φυλαει ...

      Διαγραφή
  2. · Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ καμία κυβέρνηση δεν θα τολμήσει να επιβάλλει μέτρα που θα έχουν ακυρωθεί από το λαό και περιέχονται τόσο στη συμφωνία που πρότειναν Ε.Ε.-ΕΚΤ -ΔΝΤ, όσο και στην πρόταση της κυβέρνησης.

    · Το αντιδραστικό, νεοφιλελεύθερο και ρεβανσιστικό μέτωπο του ΝΑΙ θα υποστεί μία συντριπτική πολιτική και κοινωνική ήττα και δεν θα μπορέσει εύκολα να ανασυγκροτήσει τις απαραίτητες δυνάμεις που αντικειμενικά θα συσπειρωθούν στην αντίθετη περίπτωση, για να εξαπολύσουν εκ νέου τη λυσσασμένη τους επίθεση στους εργαζόμενους και την κοινωνία.

    · Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ αυτό θα σημάνει τη δυνατότητα για ένα αποφασιστικό βήμα χειραφέτησης της πλειοψηφίας της κοινωνίας απέναντι στο κεφάλαιο και τις στρατηγικές του επιλογές. Η δυνατότητα διεκδίκησης με άλλους όρους της αποδέσμευση από το ευρώ και την Ε.Ε., θα εδράζεται στο έδαφος των πραγματικών εργατικών συμφερόντων και όχι στο έδαφος του φόβου και της ανασφάλειας.

    https://antarsya.gr/node/3138

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XOXOXOXOXOXOXO. Το δημοψήφισμα Τσίρκο με Αγκαλιασμένους Ξενοδόχους Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους Χρυσή Αυγή Καρατζαφέρη Μπαλτάκο Λαφαζάνη Αλαβάνο Ανταρσύα Μανιαδάκη ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή