Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Είχε γενέθλια η pikatsu-δημοκρατία

απο το ΑΝΤΙΒΑΡΟ


a
   Εκανα την μαλακία να δω στην τηλεόραση την ολομέλεια της βουλής για τον εκλογικό νόμο ... την πεμπτουσία της δημοκρατίας !!! Έφτασα ξανά στο ίδιο συμπέρασμα. Το κλουβί με τις τρελλές ...



   Πως το είπε ο Μητσοτάκης ?? Εξι μηνών πολιτικός κρατούμενος ?? Εξόριστος στο Παρίσι ?? Το παιδί είναι ηλίθιο τελικά. Γι΄ αυτό σκίστηκε η Μέρκελ για να το κάνει αρχηγό. Για να παίζει άνετα ο Αλέξης της για καμμία πενταετία ακόμα.

   Παρόλα αυτά ... Κούλης και Αλέξης ... κονταροχτυπήθηκαν για τις ψήφους των φασισταριών. Κανείς δεν τις θελει ... απαπα ... έλα όμως που σέβονται την "δημοκρατία" ... και αυτή η καριόλα δεν έχει πρόβλημα με τέτοιες ψήφους. Δεν παίζεις με τέτοια πράγματα.

   Ξέρετε με αυτή την δημοκρατία που δεν έχει - λένε - αδιέξοδα ... αλλά καμμία φορά μπορεί να βάζει διλήμματα ... Να κάτι τέτοια
   Χούντα ή φασιστοΕρντογάν?
   Κλίντον ή φασιστοΤράμπ?
   Μερκελοευρώπη ή φασιστοΕυρώπη?
   ... Μόνο τέτοια ... όλη η υφήλιος ένα ... pikatsu δίλημμα

   Οι φιλελέδες δεν θεωρούν ικανούς τους 17αρηδες να ψηφίζουν. Όμως τους 15αρηδες να δουλεύουν με χαρτζιλίκι 250 € ... τους θεωρούν ικανότατους.

   Κούλης: Η απλή αναλογική είναι απειλή για την δημοκρατία !!! Σα να λέμε οτι η ντομάτα είναι απειλή για τη σαλάτα. Δε μπορεί ... το παιδί είναι βλαμμένο. Στην εξορία θα τό ΄παθε.

   Το κόμμα αρχών (μπουουουχαχαχα) που λέγεται ΧΑ ... χωρίς να μας διαφεύγει πως αποτελεί αυτοτρολιά τεράστιου μεγέθους το να περιμένεις θέση για το εκλογικό σύστημα απο χουντοφασισταριά ... έφαγε κάνα τρίμηνο για να μας πει τη θέση της για την απλή αναλογική !!! ... Και μάλιστα δυο μέρες πριν την ψήφιση στη Βουλή. Αυτό δεν μπορει να σημαίνει τίποτα άλλο ... εκτός απο το οτι τα φασισταριά διαπραγματεύθηκαν μέχρι τέλους την θέση τους για τον εκλογικό νόμο. Και πάλι δεν μας είπαν θέση ... απείχαν !!!

   Το με ποιούς το διαπραγματεύθηκαν είναι εμφανές ... απο τον καυγά Κούλη, Βούτση και Αλέξη στη βουλή.

   Ο Λεβέντης ρώτησε με ύφος τον Σκανδαλιδη ... εάν τον αποκάλεσε γραφικό ?? ... και αυτός απάντησε ... Ναι αλλα με αγάπη !!! Πεθαίνω.

   Εν τω μεταξύ Φώφη και χαζοσταύρος μας συγκίνησαν με το κλάμα τους ... επειδή ο Αλέξης τους κορόιδεψε ... Δεν τήρησε τις υποσχέσεις του το καλόπαιδο !!! Δεν έφερε την "απλη" αναλογική που τους έταξε ... έφερε μιά άλλη "απλη" αναλογική !!! Μήπως τελικά η απλή αναλογική δεν είναι εκλογικό σύστημα ... μήπως είναι καλτσόν ???

   Ο Λεβεντολαγός βιάζεται να μπει στην κυβέρνηση. Τέτοια κάψα το ανθρωπάκι ... κρίμα !!! Χρησιμοποίησε κάθε πιθανό τρόπο να πείσει την Φώφη ... Την πήρε με το καλό, την πήρε με το άσχημο, την παρακάλεσε ... τίποτα η σκρόφα, ανένδοτη. Σχεδόν έκλαψε το γερόντιο ... αλλα τελικά δεν είχαμε συνταρακτικές πολιτικές εξελίξεις. Η σύγχρονη "δημοκρατία μας" συνεχίζει να κοιλοπονά και να στενάζει ανάμεσα ... στην ντεκαυλέ τσιρίδα της Φώφης και στον ασθματικό ρόγχο του κυρ´Βασίλη.

   Δεν πάτε ρε να γαμηθείτε με τα high-tech πανεπιστήμια της Αμερικής και της Βρετανίας. Το Harvard έδωσε πτυχίο στον Κουλη !!! Μόνο με πρύτανη τον Άδωνι της Αμερικής μπορούσε να το πάρει το χαρτί το βλαμμένο. Και όμως το πήρε.

   Στο κλουβί με τις τρελλές ... η Τασία πρόεδρος !!!

   Ο Αλέξης στο ρελαντί ... είπε ενα κρίμα στη Φώφη ... επειδή έχασε - είπε - την μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει την στόφα του μεγάλου ηγέτη ... Η Φώφη ... τη στόφα !!! Και αυτό μας το είπε εκείνος που ξέρει καλά απο τέτοιες στόφες. Είναι καλά το παλληκάρι ?? Ειναι πολύ καλά το παλληκάρι !!!

   Εν τω μεταξύ όλοι πλην ΚΚΕ ... συνεχίζουν την ίδια παπαριά σαν επιχείρημα για την διατήρηση του 3%. Εθνικοί λόγοι και τρίχες κατσαρές. Δεν διστάζουν για μερικές ψήφους να βαφτίζουν την θρησκευτική μειονότητα ... τουρκική !!! Κατά τα άλλα σκίζονται για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Παρεμπιπτόντως δεν άκουσα αυτή τη φορά κάτι υπερεπαναστάτες να σκούζουν ... επειδή ο Κουτσούμπας μίλησε για κυριαρχικά δικαιώματα. Μάλλον τους φρέναρε η έκφραση που χρησιμοποίησε ο ΓΓ ... "τα κυριαρχικά δικαιώματα του λαού". Οτι δηλαδή εννοεί και λέει παντα το ΚΚΕ αλλά οι παναστάτες κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν.

   Ένας μικρός φόρος τιμής στην πλέον συνταρακτική ανακάλυψη του σύγχρονου ανθρώπου ... το Pokemon go ...
Εικονική πραγματικότητα. Μπροστά του ψάχνει το pokemon ο βλαμμένος αρχηγός ... και αυτό είναι πίσω του.
Πάλι το pokemon είναι κρυμμένο πίσω



Τελικά πάντα συναντιέσαι με το pokemon που σου αξίζει
   Νομοτέλεια: Τελικά όσο Τσίπρας και Κούλης θα ταυτίζονται σε πολιτικές ... τόσο πιο πολύ "ξύλο" θα παίζουν για τα μάτια του κόσμου ...  

   ... που θα ψάχνει τον pikatsu ... γιορτάζοντας την "δημοκρατία"
Η δημοκρατία γιορτάζει σε χαλαρούς ρυθμούς. Κούλης: Που να είναι άραγε ο pikatsu ??  Παυλόπουλος: Εκεί πάνω πρέπει να υπάρχει ένας pikatsu !! Τσίπρας: Τι ένας pikatsu ρέ. Εγώ βλέπω ολόκληρη φωλιά.
   
   Πως τους το είπε ο Μήτσος στην γιορτή της "δημοκρατίας" ???
   "Δυστυχώς 42 χρόνια μετά την κατάρρευση της δικτατορίας, τα μεγάλα λόγια περί δημοκρατίας, που λένε οι εκάστοτε κυβερνήσεις και η σημερινή, μένουν έξω απ’ τους τόπους δουλειάς, καταρρέουν στις Συνόδους του ΝΑΤΟ, που ετοιμάζουν νέες πολεμικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή και βεβαίως δεν τις θυμούνται καθόλου όταν φέρνουν Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και fast-track διαδικασίες στη Βουλή, για να περάσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα, που ευνοούν τους λίγους και βέβαια ματώνουν, γονατίζουν τον ελληνικό λαό. Να είμαστε καλά, καλή δύναμη σε όλους" 
Τελικά ο τύπος την έχει την τρολιά στο αίμα του ...
... παρότι δεν θέλησε να τους τρολάρει χοντρά  και να εμφανιστεί στο μέγαρο ... με το κοντοβράκι της "δημοκρατίας" της Μακρονήσου.
   Τελικά σε κάθε κλουβί με τις τρελλές ... υπάρχουν και κάποιοι που οι τρελλές ... τους θεωρούν τρελλούς !!!
Την ουσία για τον εκλογικό νόμο την είπε ο Κουτσούμπας:
Ξεκολλάτε απο τις κάλπικες κάλπες !!!
Αλλά ξέρω οι τρελλές μέσα και έξω απ το κλουβί με κάτι τέτοια ... νυστάζουν πολύ !!!

   Καληνύχτα

   Υ.Γ. Βρήκα και εγώ ένα pokemon το σαββατοκύριακο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου