Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (όπως λέμε ΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗΣ)


Απόλυτη κάλυψη παρείχε η κυβέρνηση στον βουλευτή της, Κ. Μπογδάνο, ο οποίος συμμετείχε σε μάζωξη φασιστοειδών μαζί με τον υπόδικο ναζιστή, Ηλ. Κασιδιάρη, νομιμοποιώντας έτσι τις ενέργειες των φασιστών και ρίχνοντας νερό στο μύλο του ρατσισμού.
Υπενθυμίζουμε πως χθες στην πλατεία Βικτωρίας διοργανώθηκε ξενοφοβική συγκέντρωση με τον μανδύα των γνωστών ακροδεξιών «επιτροπών κατοίκων». Σε αυτήν, έδωσαν το «παρών» τόσο ο Ηλ. Κασιδιάρης όσο και ο Κ. Μπογδάνος.
Κοντά στο ίδιο σημείο διοργανώθηκε αντιρατσιστική συγκέντρωση, η οποία -όπως καταγγέλλουν οι διοργανωτές- χτυπήθηκε από την Αστυνομία και έγιναν συλλήψεις στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

«Εκδήλωση διαμαρτυρίας» η φασιστοσύναξη...

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας ρωτήθηκε εάν αποδοκιμάζει η κυβέρνηση την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου σε αντιμεταναστευτική συγκέντρωση μαζί με τον ναζιστή Ηλ. Κασιδιάρη και απάντησε ως εξής: «Δεν το βλέπουμε έτσι, βλέπουμε δύο εκδηλώσεις. Ποια ήταν η αντιδιαδήλωση, το αφήνω σε εσάς να το κρίνετε».
Από εκεί και πέρα διακήρυξε ότι «ένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αν το επιθυμεί»!!!

απο 902



Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ 


6 σχόλια:

  1. Στο μεταξύ σε ένα παράλληλο φασιστικό σύμπαν, 15 Ιουλίου 2020 ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, Αντιστράτηγος (γέλια!!!) Δημόκριτος Ζερβάκης, συμμετείχε σε μνημόσυνο λοκατζήδων που επιτέθηκαν και σκοτώθηκαν στο Προεδρικό τον Ιούλη του 1974 για να σκοτώσουν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και να εγκαταστήσουν ψευδο-κυβέρνηση.

    Ένας από τους λοκατζήδες, ο Σωτήρης Κωνσταντίνου, εκτελέστηκε από φασιστόμουτρο έλληνα λοχαγό γιατί αρνήθηκε να εκτελέσει τις διαταγές.

    Στην αρχή πήγαιναν στα μνημόσυνα αυτά κάποιοι γραφικοί φασίστες του ΕΛΑΜ. Τελικά το 2020 βλέπουμε Υπουργούς, αρχηγούς κομμάτων και ... τον αρχηγό του επιτελείου της Εθνικής Φρουράς. Τον Αρχιστράτηγο ρε που θα μας οδηγήσει στον πόλεμο! Δηλαδή τι ρόλο παίζει; Γιατί πήγε εκεί; Μήπως πάει και στα μνημόσυνα των Χουντικών στην Ελλάδα, με την επίσημη ιδιότητα του σαν αξιωματικός του ελληνικού στρατού; Ή τώρα σου λέει κάτσε να κάνουμε κανά show με τους ηλίθιους ιθαγενείς. Ρε ουστ.

    ΑΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μνημόσυνο πραξικοπηματιών εθνοπροδοτών δολοφόνων;!
    Και συμμετέχουν ..."επίσημοι" αξιωματούχοι!
    ..............
    Φαίνεται πως εγώ ζω σε ένα άλλο, παράλληλο, σύμπαν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συντροφοι μαλλον ειναι γραμμη της επισημης δεξιας "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΧΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να πω και κάτι προσωπικό, είχα εκμανεί τότε, το 1976(;) με την απόφαση όλου του "πολιτικού φάσματος" να θαφτεί ο "Φάκελλος της Κύπρου" για ..."εθνικούς λόγους"! Μόνο το ΚΚΕ είχε εκφράσει την διαφωνία του, αλλά κι αυτό δεν προχώρησε σε πιο συγκεκριμένες ενέργειες, αφήνοντάς με με απορίες. Ηταν κι αυτό, βλέπετε, μια συνέπεια της "πρώτης φάσης" του "σταδίου" του "Ενιαίου Επαναστατικού Προτσές"...
    Τελικά, εκ των υστέρων, όλα εξηγούνται.
    Αλλά σημασία στην ταξική πάλη έχει η πρόβλεψη και η έγκαιρη αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....Ηταν κι αυτό βλέπετε μια συνέπεια της ..πρώτης φάσης του σταδίου... του ενιαίου επαναστατικού προτσές....ΟΥΦΦΦΦΦ... Γειά σου Σεχτάρ. Μιλάμε για πολύ κάρβουνο..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την καλησπέρα μου σε όλους. Το πολυεθνικό νησί του ΑΧΠ το καταστρέψανε οι δύο εθνικισμοί με αφετηρία το 1955 μετά την Ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κορέα ήρθαν να μοιράσουν την λεία. Καθοριστική η απουσία Κ.Κ που το 1943 διαλύθηκε γιατί δεν χρειαζόταν....... Οσο για μας εδώ και το ΚΚΕ τα πράγματα είναι απλά σήμερα... Απο την στιγμή που δεν καταργήσαμε τα ...στάδια... στο 9ο συνέδριο το 1973... ήταν φυσιολογικό να συμβούν αυτά. Αν δεν είχαμε καταφέρει στο 15ο συνέδριο το 1996... να τα καταργήσουμε μην αμφιβάλει κανείς πως τα ίδια θα γινόταν και σήμερα. Λαική εξουσία δεν χάθηκα... Αν δεν έχεις αντίρρηση θα σου κάνω πάλι τακτικά παρέα. Τα σέβη μου υγεία και δύναμη σε όλους. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή