Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Αντικομμουνισμός απ τα Lidl απο την "Αυγιανή "Μετά τις χθεσινές χυδαίες προβοκάτσιες της «Αυγής» για τον Καλογρίτσα και τη διαδρομή του, ήρθαν και οι κρυάδες. Αντί να κοιταχτούν στον καθρέφτη εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα φυντάνια που ανέθρεψαν από τα γεννοφάσκια τους ακόμα, την περίοδο που προσπαθούσαν να διαλύσουν το ΚΚΕ, τρώγονται να δημιουργήσουν συνειρμούς, αξιοποιώντας ακόμα και γελοία τεχνάσματα.
Έτσι, στο φύλλο της «Αυγής» της Πέμπτης, έγραψαν ότι αυτό που τάχα συνδέει τον Καλογρίτσα με την εταιρία που φαίνεται ότι τον χρηματοδότησε είναι τα αρχικά της (CCC), τα οποία παραπέμπουν στην CCCP, και άρα στην «ιστορική» διαδρομή του. Οι «μπροστινοί» του συστήματος, που δεν υπάρχει βρωμοδουλειά του, την οποία δεν υπηρέτησαν με συνέπεια και αποφασιστικότητα, ήρθε η ώρα να γίνουν και ολίγον «κλόουν» μπας και διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
Εμείς πάλι θα θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος έχει τόση σχέση με τη Σοβιετική Ένωση και τον κομμουνισμό όση έχουν και οι ΣΥΡΙΖΑίοι, που νταραβερίζονταν μαζί του... Οπότε η λασπουριά επιστρέφεται.


απο το πορταλ του 902
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου