Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τελικά ο φασισμός είναι καλύτερος από τον κομμουνισμό…








Αφού πρώτα εξίσωσαν τον φασισμό με τον κομμουνισμό, αφού πρώτα εξίσωσαν τους αγωνιστές με τους προδότες, αφού πρώτα εξίσωσαν τον Ρίτσο με τον Γκαίμπελς και τον Μπρεχτ με τον Γκέρινγκ, αφού πρώτα απαγόρευσαν τα κομμουνιστικά σύμβολα και τα κομμουνιστικά κόμματα βάζοντάς τα στο ίδιο τσουβάλι με τα ναζιστικά σύμβολα και τα ναζιστικά κόμματα, τώρα ένας – ένας αρχίζουν και βγάζουν από το τσουβάλι τους ναζιστές και τις σβάστικές τους!

Η Λετονική κυβέρνηση επέτρεψε εκδήλωση μνήμης στα SS! Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους φονιάδες, σ’ αυτούς που αιματοκύλισαν τον κόσμο! Η Λετονική κυβέρνηση, είναι μια δημοκρατική κυβέρνηση που δημοκρατικά δρώντας αποφάσισε ότι τελικά τα SS χρήζουν τιμής και μνήμης, προφανώς γιατί ξεπάστρεψαν εκατομμύρια κομμουνιστές, δημοκράτες, προοδευτικούς ανθρώπους, αλλά και όποιον τυχαία βρέθηκε στο δρόμο τους!
Τα χάλια της Λετονικής κυβέρνησης είναι σίγουρο ότι θα τα ακολουθήσουν κι άλλες κυβερνήσεις. Αφού πρώτα εξίσωσαν τον Στάλιν με τον Χίτλερ, κατόπιν ανακάλυψαν ότι ο Στάλιν ήταν και πολύ χειρότερος του Χίτλερ. Τότε πολλοί χαχόλοι «αριστεροί» έκαναν πως δεν καταλάβαιναν ότι όλα οδηγούνταν στο ότι ο κομμουνισμός είναι χειρότερος από τον φασισμό και οι κομμουνιστές χειρότεροι από τους φασίστες! Ακόμα και τώρα πολλοί «αριστεροί», που κατά τα άλλα παριστάνουν ότι θέλουν να συνεργαστούν με τους κομμουνιστές, δεν παίρνουν θέση για την αθλιότητα της εξίσωσης του κομμουνισμού με τον φασισμό.
Στον δικό μας τόπο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με όλα αυτά, αφού δε θα τεθεί κανένα ζήτημα επιλογής ανάμεσα στους κομμουνιστές και τους φασίστες, διότι έχουμε στο τιμόνι τον πρωταθλητή της κωλοτούμπας ο οποίος μπορεί να πηδάει από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής στην Ουκρανία, από την Ουκρανία στο Δίστομο, από το Δίστομο στην Λετονία, από την Λετονία στα Καλάβρυτα και από τα Καλάβρυτα στον Τραμπ!
Κώστας Β.απο το agkidapress



1 σχόλιο: