Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ



Αιτία Πολέμου λοιπον ... Εναν Πόλεμο που μας κήρυξαν και επίσημα δηλώνοντας με όλα τα μέσα πως θα τσακίσουν και τα τελευταία λαικά κι εργατικά δικαιώματα ,....εναν πόλεμο που υπόβοσκε πάντα ,άλλοτε ευφησυχάζοντάς τον λαό ,άλλοτε με μερική ανακωχή και πλαστή "ευμάρεια " ... εναν πόλεμο που εχεις πλέον απέναντι και τους χτεσινούς "συνοδοιπόρους" σου και "απελευθερωτές" ....Σ αυτόν τον πόλεμο λοιπόν θα μηχανευτείς ολα  τα μέσα και τους τρόπους για να αποδείξεις στον εχθρό οτι εχει μπλέξει με εναν αποφασισμένο και οργανωμένο λαό απέναντί του ! Μέχρι και "γιαπωνέζος τουρίστας" θα ντυθείς ! 
















Όχι δεν έγινε και κάτι σπουδαίο  επειδή το ΠΑΜΕ πέρασε σαν οδοστρωτήρας πάνω από τις δυνάμεις καταστολής. Ούτε αλλάζει τακτική, ούτε υπόσχεται κάποιον μαύρο Γενάρη. Αλλά είναι χρήσιμο να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις.
Η χρήση της βίας ως μέσο είναι όχι μόνο αποδεκτή αλλά και αναπόφευκτη κάποιες φορές. Το ζητούμενο είναι να εξεταστεί ποιες δυνάμεις συγκρούονται και για ποιόν λόγο συγκρούονται.
Έχει πολύ μεγάλη διαφορά λοιπόν το ξύλο που θα δώσει (η θα φάει ) ο Χαλυβουργός που στην παραπάνω φωτογραφία απασχολεί με τα χέρια του τρεις ματατζήδες, από τις πέτρες και τις μολότοφ που θα πετάξει από απόσταση ο μπάχαλος και θα κρυφτεί στα στενά. Όχι τόσο λόγω της μορφής της βίας που επιλέγει αλλά γιατί εκπροσωπεί ΚΑΙ σε αυτή τη στιγμή της ταξικής πάλης το συνδικάτο του. Είναι εκεί με το πανό του, μετά από απόφαση του συνδικάτου του για να διαδηλώσει απέναντι στην επίθεση που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο στην ασφάλιση.

Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως είναι δυνατή μια σύγκρουση απέναντι στις δυνάμεις καταστολής υπέρ των διαδηλωτών. Το αστικό κράτος έχει εξοπλίσει ολόκληρους στρατούς για αυτό τον σκοπό. Ο φετιχισμός της βίας και της σύγκρουσης , η μητροπολιτική βία - που είναι και της μόδας - έχουν ως αποτέλεσμα την λήψη όλο και σκληρότερων μέσων κι μέτρων καταστολής. Με αυτούς τους όρους δεν μπορεί και δεν συμφέρει την εργατική τάξη να αναμετρηθεί. Αυτό το ξέρει ο Χαλυβουργός γιατί ξέρει τι είναι υπεραξία, εκμετάλλευση, κεφάλαιο, κράτος. Γιαυτα μιλάει στο συνδικάτο του, αυτά λεει στους συναδέλφους του που απολύονται. Είναι παλικάρι, όχι μόνο γιατί στέκεται απέναντι στους "μπάτσους" αλλά γιατι τράβηξε 9 μήνες απεργίας , μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας.


Γιατί δεν συμβιβάστηκε ΠΟΤΕ

Να γίνουν πολλοί οι Σιφωνιοί, αυτό πρέπει να κάνουμε.




















1 σχόλιο:

  1. Ειναι η ωρα της αποκαλυψης στα ματια του λαου αυτων των καθαρματων. Τα Κωλοπαιδα της Αριστερης κυβερνησης που τους ετοιμαζε χρονια η αστικη ταξη για να βγαλουνε την βρωμικη δουλεια του καπιταλισμου. ΟΙ Ιδεολογικοι απόγονοι των Παρτσαλιδη Κυρκου Δρακοπουλου Μπανια Φαρακου ολου αυτου του συρφετου που ηρθε να σφαξει τον λαο με ολα τα μεσα αυτοι που βριζουνε τον Σταλιν και τους Μπολσεβικους τα τσογλανια της περεστροικα που θελανε να διαλυσουνε το ΚΚΕ το 1991.Με αξιους κολαουζους τους Μανιαδακηδες του πετροπουλου που μας καλουσανε να συνεργαστουμε το 2012 να σφαξουμε μαζι τον λαο στο ονομα της αριστερας. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή