Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Κι αν ..."ξυπνήσει" ?










Η είδηση έσκασε σαν βόμβα !
Ενας ως χτες  άσιμος Ρώσος επιστήμονας ,βιολόγος ,ο Ανατολι Βολκωφ ,που ζούσε αποτραβηγμένος στην ντατσα του στα βάθη της Σιβηρίας κάνοντας πειράματα στο μυστικό του εργαστήριο απο το 91,κυκλοφόρησε απο φίλους του στο διαδίκτυο οτι βρήκε ενα ελιξήριο (*) που σε συνδυασμό με μια τεχνική μπορεί να επαναφέρει εν ζωή κάθε ταριχευμένο οργανισμό !
Η τεχνική ειναι μια σύνθετη και επίπονη διαδικασία που σταδιακά μεταμοσχεύονται απο αλλα έμβια όντα τα αφαιρεθεντα κατα την ταρίχευση όργανα στο σώμα και παράλληλα κρατιούνται ζωντανά ψεκαζοντας τα με το ελιξήριο ως την πλήρη επαναφορά του οργανισμού στην ζωή ! 

Κρύος ιδρώτας αμέσως κατέλαβε το Κρεμλίνο ! Ο ισχυρός άντρας Πουτιν ένοιωσε να μουδιαζουν τα χέρια του ...Αμέσως συγκάλεσε εκτάκτως το Προεδρικό Συμβούλιο με ενα σύνηθες θέμα για "στάχτη στα μάτια "( για τις επιστήμες και την παιδεία) ,αλλά με κρυφή ατζέντα -εντολή : "Βρείτε τον Βολκωφ " 

Η είδηση θορύβησε περιεργως και "αριστερούς " κύκλους στην Ελλάδα ! 
" Φαντάζεστε τι εχει να μας σούρει ο "Μεγάλος" σύντροφοι αν είναι αλήθεια η είδηση ?" φαίνεται να δήλωσε ο Π.Λαφαζανης στην γραμματεία της ΛΑΕΝ ...ο δε Πετρόπουλος απο την Εφ.Συν δήλωσε λακωνικά ..."Ευτυχώς τον Σηφη τον θαψανε ..." 

Στον Περισσό πάλι ,χαλαρή η αντιμετώπιση .... 




( * δυο μερη σφυροδρεψίνη και τέσσερα μπολσεβικοβοτανο -χτυπαμε καλα) 



ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ: "το Μαυσωλείο"














3 σχόλια:

  1. Ασφαλως και φοβουνται παντα την Κομμουνιστικη ιδεολογια και ειναι σε επαγρυπνηση η Αστικη ταξη. Παρα την ανατροπη του Σοσιαλισμου το 1991 και οτι κυριαρχει σχεδον παντου ο καπιταλισμος ξερουνε οτι η ιστορια δεν σταματησε. Απο την στιγμή που η εκμεταλευση δυναμωνει νομοτελειακα επαναστασεις θα γινουνε ξανα. Για αυτο και χρειαζονται παντα τα Οπορτουνιστικα Σκυλια για να σπερνουνε αυταπατες στους λαους ταυτοχρονα με τον μπαμπουλα του φασισμου για να ευδοκιμουνε εκολοτερα οι αυταπατες. Παρα την καταθλιπτικη κατασταση που κυριαρχει στο Δ.Κ.Κ απο την ζημια που εκανε ο Οπορτουνισμος ειμαι παντα αισιοδοξος Συντροφε. Το ΚΚΕ έχει προσφερει τεραστια βοηθεια στο Δ.Κ.Κ. μετά το 1991 ταυτοχρονα με την ανασυγκρότηση την δικια μας και το ξεκαθαρισμα με τους Μανιαδακηδες.Διαβασα τον Ευρωκομμουνισμο και για τον Ιταλοελληνικο πολεμο μιλαμε για δυο βιβλια διαμαντια προθαλαμο για τον 1ο τομο της ιστοριας που ερχεται Στρατάρχα. Οταν σκεφτομαι που βρισκομασταν την δεκαετια του 1980 και που σημερα μου φαινεται απιστευτο. Απο την Περεστρόικα και την Γκλάσνοστ μπροστα στο 1ο Τόμο διαμάντι. Πες μου κατι αν ειχε δυνατοτητα να μας δει σήμερα ο Φαρακος τη θα έλεγε χοχοχοχοχοχοχοχοχοχο μιλαμε θα παθαινε παρακρουση χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα εισαι αδικος. Δεν μπορεί να ειπε ο πετροπουλος οτι τον Σηφη ευτυχως που τον θαψανε αφου ειναι Σταλινικος και εμεις τροτσκιστες. Παω καλά τι λες.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή