Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

"Γρίβα ΄μ σε θέλει ....κι ο Τσίπρας"







Σαράντα-δύο χρόνια από το θάνατο του Γερμανοτσολια Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα τελέστηκε, το ετήσιο μνημόσυνό του στην Κυπρο 
Για όσους δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα για τον Γρίβα.....
Ο Γερμανοτσολιας Στρατηγός Γρίβας,ιδρυτής της οργάνωσης "Χ" ( χίτες ) τιμάται από την Δεξιά της Κύπρου . 
Αυτος ο  ακροδεξιός "ήρωας" , πρωταγωνίστησε στην ΕΟΚΑ 2, που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά στιγνες δολοφονίες των ακροδεξιών Ελληνοκυπρίων στον Τουρκοκυπριακό πληθυσμό της νήσου.....Δεκάδες εγκλήματα ενάντια σε άμαχους που έδιναν μία χαρά λαβές να επεμβαίνει η Τουρκία στα εσωτερικά της Κύπρου την δεκαετία 60, και 70, με αποκορύφωμα την εισβολή του 1974.......Προβοκάτορες δλδ που στρώναν τον δρόμο στον Αττιλα  σε γνώση -καθοδήγηση και των υπερατλαντικών και ΝΑΤΟικων αφεντικών τους !!

Αυτόν τον "ήρωα" ΤΙΜΗΣΕ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (δια του Πρέσβη τους ) ρίχνοντας και τα τελευταία φύλλα συκής "αριστεροσύνης " και "προοδευτισμού" !!! 
Περσυ τέτοια εποχή είχαν μολύνει τον ιερό χώρο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής όπου 200 κομμουνιστές είχαν εκτελεστεί απο τα ναζιστικά αφεντικά των "γριβέων" ,στην κατοχή ..... Του χρόνου η κατάντια ίσως τους φέρει στο ετήσιο κλάμμα των ακροδεξιών - φασιστών στον ...Μελιγαλά ,παρέα με τους κλανιδιάρηδες ,να ψάλλουν απο κοινού : 

''Μέ όπλα δέ θά χύσουμε
ούτε μιά σταγόνα αίμα Ελληνικό
μόνο τό άτιμο προδοτικό

τών ανταρτων και των Κομμουνιστών
γιά νάβρει η Ελλάδα λυτρωμό''...


ΡΕΖΙΛΙΑ ... 








1 σχόλιο:

  1. Αδελφια δίδυμα ειναι Στρατάρχα μου Οπορτουνισμος και Φασισμος. Τι θα μπορουσανε να πετυχουνε αραγε Γρίβας Ζερβας τάγματα ασφαλείας και οι Αγγλοι παρέα αν σε συνθηκες Οκτώβρη του 1944 το ΚΚΕ με Σιαντο Παρτσαλιδη Νεφελουδη ειχανε κανει σωστα την δουλεια τους. Απολυτως τιποτα Ας σκεφτουμε μονο ο Κοκκινος Στρατος στα Βαλκανια με τους δυτικους να τρεχουνε να προλαβουνε απο την Νορμανδια να σωσουνε για τον καπιταλισμο οτι μπορουνε. Ητανε χαμενοι απο χερι.Τους προσφερανε χερι βοηθειας την στιγμη που ητανε ενα βημα απο τον ταφο. Ειπαμε ο ΟΠορτουνισμος ειναι το λιπασμα για τον Φασισμό. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή