Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΣΤΡΙΜΩΓΜΑΤΑ.....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ωχ, ήρθε κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να μας στριμώξει!




Αντί να στριμώξει το ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρίζεται ο τιτανοτεράστιος Π. Μαυροειδής των "αριστερών παρελάσεων", το ΚΚΕ του δίνει "άφεση αμαρτιών."

Προτείνω λοιπόν, κατόπιν τούτου, την επόμενη φορά που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλέσει τον κόσμο της να κάνει τον κλακαδόρο του ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες, να του δώσει οδηγία να εμφανιστεί με κάτι μούτρα να, για να στριμωχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ προς τα αριστερά.

Όσο για την (προβλέψιμη) ουσία της αντιπαράθεσης, την επιμονή δηλαδή να αποσπαστεί η θέση για έξοδο απ' την ΕΕ (και όχι απλά απ' το ευρώ) απ' την εργατική λαϊκή εξουσία, δεν θα πάρουμε, ευχαριστούμε. Δεν θα πάρουμε όχι απλώς επειδή χωρίς τη δεύτερη η πρώτη δεν εγγυάται καμία καλυτέρευση στις συνθήκες διαβίωσης του λαού, αλλά και επειδή παπάρια έξοδο απ' την ΕΕ έχουν ως στόχο όσοι δεν θέτουν επί τάπητος το ζήτημα της εξουσίας. Μας τα 'παν κι άλλοι, ονόματα δε λέμε, Λαφαζάνηδες τους λένε, και δεν διαφέρετε σε τίποτα, μα σε τίποτα απολύτως, απ' αυτούς.


Α, και όποιος μετάνιωσε για το ότι πιάστηκε για μια ακόμα φορά μαλάκας, το ΠΑΜΕ εκεί είναι, δεν έφυγε απ' τη θέση του. Όσο για "δημοψήφισμα", έχω αντιπρόταση. Εκλογές. Αντί να μετακυλίετε για μια ακόμα φορά το μπαλάκι της ευθύνης πίσω στο λαό κρατώντας όμως την ψήφο του και τις καρέκλες σας, δώστε στο λαό την ευκαιρία να το ξανασκεφτεί για το τι ψηφίζει. 

Ή παραείναι στρίμωγμα αυτό;

  1. "Η λύση: Ας χάσουν οι τοκογλύφοι: Να διαγράψουμε 100% το χρέος, να κάνουμε δικό μας νόμισμα και να καθαρίσουμε την πολιτική ζωή από τα καθάρματα που μας έφεραν όχι απλά τη χρεοκοπία αλλά την κατοχή."
    http://tsak-giorgis.blogspot.com/2015/03/100.html

    Αυτά τα κάνατε το 2011. Πάλι;



    1. Πώς δε βαριέστε τον εαυτό σας, μα το Θεό, δεν έχω καταφέρει να το εξηγήσω. Ούτε ο Μαρξ δεν μπορεί να το εξηγήσει πώς τα καταφέρνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου