Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Η Μόρια σας πάντα ΚΟΛΑΣΗ ήταν ....

 ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ  ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ..



Αυτούς που βρήκαν απάγκιο ακόμα και μέσα στα νεκροταφεία κάποια αποβράσματα της κοινωνίας, κατακάθια και φασιστοειδή θέλουν να τους τιμωρήσουν ακόμα παραπάνω Θελουν να τους στείλουν στην Μακρόνησο και στην Γυάρο !
Αφήστε τον κόσμο ρε παλιοτόμαρα να φύγει ..Αφήστε τον να φύγει δεν θέλει κανένας να μείνει εδω ..γιατί τον κρατάτε με το ζόρι κι από την άλλη τσιρίζετε πως θα σας μολύνει την χώρα ;
Αφήστε τους να φύγουν ρε εγκληματίες .. κι αν καμιά χώρα δεν τους δεχτεί αφήστε τους τουλάχιστο να πεθάνουν περπατώντας και ελπίζοντας ! Αφήστε τους να πεθάνουν περπατώντας αλλά ελπίζοντας πως σε κάποια γωνιά του πλανήτη θα βρουν απάγκιο !
Μην τους στέλνετε ζωντανούς στον τάφο ρε καθάρματα ! 



Ζουμε εποχες απολυτου παραλογισμου που μαλιστα τεινει να γινει και μονιμο πολιτικο γιγνεσθαι στην κοινωνια .Η ΕΕ εχει ερθει σε συμφωνια με τον Σουλτανο να κρατα εκει τα εκατομμυρια των προσφυγων και με την Ελλαδα να κρατα εδω εγκλωβισμενους τους προσφυγες που ξεφευγουν απο τον Σουλτανο .Τα συγχρονα στρατοπεδα συγκεντρωσεις (Δομες τα λεμε τωρα ) τους κρατουν εκει φυλακισμενους για να μην πανε στις Ευρωπαικες χωρες που οι ΙΔΙΟΙ θελουν .Και μας φταινε οι ανθρωποι αυτοι οταν αντιδρουν και εξεγειρονται στην απολυτη αυτη κομπινα και κοροιδια !! Κι απ την αλλη ολοι (ΕΕ ΜΜΕ Συριζα κουβερνο )χυνουν κροκοδειλια δακρυα ταχαμ για το δραμα αυτων των ανθρωπων .Στην πραγματικοτητα θα ηθελαν να εξαφανισουν απο προσωπου γης αυτους τους ανθρωπους που τολμησαν να απαιτησουν μιαν αλλη πατριδα οταν οι ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ .Αν ηταν δυνατον θα τους ειχαν κανει ολους ηδη αποκαιδια στους φουρνους σαν του Αουσβιτς να μην χαλαν τη σουπα της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και της ΠΡΟΟΔΟΥ τους.Αν τους επαιρνε κοινωνικα ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ...


ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ


89 σχόλια:

  1. Πέστα έτσι, χρυσόστομε!
    Χύμα!
    Μπας και ξυπνήσουν οι αποχαυνωμένες κοινωνίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά για Ρώσους και Άσαντ που ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ το συριακό λαό χρόνια τώρα ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ούτε μία πορεία τίποτα απολύτως. Η ειρωνεία είναι ότι αυτοί ευθύνονται κυρίως για τις προσφυγικές ροές από την Συρία (φυσικά εγκληματικές ευθύνες φέρουν Δύση και Τουρκία) και όμως μόνο γι'αυτούς δεν μιλάτε.

    Όσο αφορά το πρόβλημα στη Μόρια και γενικά στα νησιά το ερώτημα για όλους τους “αντιφασίστες” μας είναι γιατί δεν είναι ΒΑΣΙΚΟ και ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΗΜΑ τους να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση και την εξέταση των αιτήσεων για το άσυλο, να στελεχωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να διαμένουν εντωμεταξύ οι άνθρωποι αυτοί σε δομές με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης; Το πιο απλό διεκδικώ ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τους ανθρώπους αυτούς και επιτάχυνση όλων των διαδικασιών καθώς και επίλυση όσων προβλημάτων σχετίζονται με αυτές.

    Γιατί άραγε δεν παλεύουν γι’αυτά που θα ΈΛΥΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΕΣΑ και έτσι θα πετυχαίναμε σωστά και ανθρώπινα την αποσυμφόρηση των νησιών και αντ’αυτού φωνάζουν συνεχώς για μεταφορά στην ενδοχώρα, κατάργηση Δουβλίνου και συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας;

    Ας δούμε τις ανακοινώσεις του “Κ”ΚΕ:

    “Μοναδική απάντηση στη σημερινή εκρηκτική κατάσταση και στο ξενοφοβικό, ρατσιστικό μίσος είναι να γίνει πράξη το καθολικό λαϊκό αίτημα για απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά, ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ κλειστή ή “ανοιχτή”, αναγνώριση του δικαιώματος να καταθέσουν αιτήσεις ασύλου στις χώρες προορισμού τους.”

    https://www.kke.gr/article/Gia-tin-ekriktiki-katastasi-sti-Lesbo/

    Και στις δηλώσεις του Κουτσούμπα:

    “Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Αν μας είχε ακούσει η κατάσταση θα ήταν καλύτερη. Θα πρέπει αμέσως να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες από εκεί. Να παρθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα και τα απαραίτητα πρωτόκολλα για προσωρινή ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ κι από κει η χορήγηση των απαραίτητων εγγράφων για να πάνε στις χώρες προορισμού τους. Θα πρέπει να κλείσει οριστικά η Μόρια και να μη φτιαχτεί άλλο ΚΥΤ είτε κλειστού είτε ανοιχτού τύπου και στη Λέσβο και στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου.”

    https://www.kke.gr/article/Diloseis-toy-D.-Koytsoympa-gia-ta-gegonota-sti-Moria/

    Συνεχίζεται...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια είναι λοιπόν η πρόταση του ΚΚΕ; ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΗ ούτε καν με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και μεταφορά τους στην ενδοχώρα. Επιπλέον γίνεται λόγος για χορήγηση εγγράφων ώστε να πάνε οι άνθρωποι αυτοί όπου θέλουν χωρίς καν να γίνεται διάκριση ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες. Αλλά ακόμα και για τους μετανάστες βάζει μέσα και νόμιμους και όσους ήρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα. Τι μας λέει λοιπόν το ΚΚΕ; Έγγραφα και χαρτιά ΣΕ ΟΛΟΥΣ ώστε να πάνε όπου θέλουν. Ούτε έλεγχος λοιπόν ποιος έρχεται στη χώρα και πως, ούτε ταυτοποίηση, καμία επαναπροώθηση τίποτα. Κανένας διαχωρισμός μεταξύ πρόσφυγα και μετανάστη, κανένας διαχωρισμός νόμιμου και παράνομου μετανάστη, ΟΛΟΙ στην Ελλάδα, όλοι στην ΕΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και ΑΣΥΔΟΤΑ γιατί το θέλει ο Κουτσούμπας, ο Τσίπρας, ο Κωνσταντίνου και λοιποί “αντιφασίστες”. Τι μας νοιάζουν τώρα οι λαοί και οι άλλες χώρες; ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ αφού έτσι γουστάρουμε.

    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ!!!

    Το αίτημα για μεταφορά στην ενδοχώρα είναι πολύ σημαντικό γιατί αποκαλύπτει το ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και δεν είναι τυχαίο που αποτελεί κοινή διεκδίκηση ΣΥΡΙΖΑ,”Κ”ΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Είναι θέση ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ γιατί:

    Α) Δεν λύνει το πρόβλημα απλά το μεταφέρει στην ηπειρωτική χώρα και μάλιστα τους εγκλωβίζει μόνιμα (εφόσον έφυγαν από τα νησιά, συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας) διότι θα δυσκολέψουν πολύ οι διαδικασίες τόσο για την καταγραφή όσο και για την ταυτοποίησή τους άρα επιστροφές και επαναπροωθήσεις θα γίνονται πιο δύσκολα.

    Β) Συνδέεται με κυκλώματα διακινητών και λαθρεμπόρων που είτε τους περνάνε ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε χώρες της ΕΕ σε απάνθρωπες συνθήκες (πχ φορτηγά ψυγεία) είτε τους χορηγούν πλαστά έγγραφα και διαβατήρια για να φεύγουν αεροπορικά προς τις χώρες της ΕΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

    Γ) Θα το εκμεταλλευτούν δουλέμποροι και διακινητές που θα φέρνουν ανθρώπους στα νησιά εφόσον αυτά αδειάσουν οπότε και θα αυξάνονται οι ροές.

    Δ) Δυναμώνει το φασισμό στη χώρα μας εφόσον μεταφέρεται το πρόβλημα και σε άλλες περιοχές οπότε αυξάνονται οι φασιστικές φωνές.

    Συνεχίζεται...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια διεκδικούν και ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τροτσκιστές κλπ. Αυτοί ακόμα χειρότερα δεν διστάζουν να θέτουν σαν ΒΑΣΙΚΟ τους αίτημα, φωνάζοντάς το, ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Όμως η κατάργηση του Δουβλίνου σε συνδυασμό με το αίτημα έγγραφα και χαρτιά ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να πάνε όπου θέλουν χωρίς ταυτοποίηση, χωρίς έλεγχο, χωρίς όριο και περιορισμούς αυτό ακριβώς σημαίνει στην πράξη. ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ!!!

    Με το έτσι θέλω λοιπόν να “ρίξει” η Ευρώπη τα σύνορά της και να δέχεται χιλιάδες ανθρώπους με αποτέλεσμα φυσικά να σπάνε τα μεροκάματα, να δυναμώνει η ταξική εκμετάλλευση, να κερδίζει το κεφάλαιο και να χειροτερεύουν οι εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων. Αυτή είναι η ουσία και του συνθήματος Κατάργηση του Δουβλίνου. Έτσι δυναμώνουν και οι χειρότερες φωνές στην Ευρώπη, οι ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ που είναι ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΕΣ.

    Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός ακροδεξιών, ναζί και ψευτοαριστερών να δυναμώσουν τα δεσμά της ρωσοκινέζικης εξάρτησης μέσα στις ευρωπαϊκές χώρες μέσω της ενίσχυσης των πρακτόρων των ανατολικών ιμπεριαλιστών. Εξού και το ότι η ψευτοαριστερά μας δεν διεκδικεί να ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ.

    Είναι απαραίτητο να γίνεται ταυτοποίηση όσων έρχονται στην ΕΕ και έλεγχος. Άλλο πρόσφυγας και άλλο μετανάστης, άλλο νόμιμος και άλλο παράτυπος, άλλο μετανάστης πραγματικός και άλλο εγκληματίας ή τζιχαντιστής.

    Τα σύνορα πρέπει να είναι ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ δηλαδή πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί και όρια. Είναι προφανές ότι η Ελλάδα όπως και η ΕΕ δεν μπορούν να δέχονται ειδικά σε αυτές τις συνθήκες (οικονομική κρίση αλλά και άνοδο του φασισμού παντού) τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων λογικό είναι λοιπόν να υπάρχουν επαναπροωθήσεις και επιστροφές με άλλα λόγια ΟΡΙΑ στο πόσοι θα μπαίνουν στη ΕΕ καθώς και έλεγχος-ταυτοποίησή του καθενός. Εξαιρέσεις φυσικά πρέπει να γίνονται όσο αφορά επανένωση οικογενειών και τέτοιες περιπτώσεις.

    Όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση και ειδικά μέσω των κυκλωμάτων αυτών πρέπει να είναι ΚΛΕΙΣΤΑ τα σύνορα. Οι άνθρωποι αυτοί που είναι ΘΥΜΑΤΑ των κυκλωμάτων αυτών πρέπει να ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ από το κράτος και να επιστρέφουν πίσω στις πατρίδες τους.

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλιστα το Δουβλινο προστατευει το δικαιωμα στην εργασια των ευρωπαιων πολιτων !!! Ζησαμε να τ ακουσουμε κι αυτο !!Το οτι η Συρια πριν τις "ανοιξεις " ηταν μια χαρα χωρα κι επρεπε να ξεσηκωσουν μια δρακα περιεργους οι Δυτικοι κοντρα στον Ασαντ για να βρουν πατημα να επεμβουν ...εκει σφυραμε αδιαφορα και κανουμε τον Κινεζο .Επισης υπαρχουν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεταναστες !!!ΛΑΘΡΟ δλδ ??? Και ειμαστε εμεις ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ???
    Για ψαχτητε λιγο οσοι κυκλοφορειτε τετοια εκρωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Οπορτουνιστική παπάτζα πάει σύννεφο.... ...ΛΟΓΙΚΟ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  6. Αφού είστε υπέρ των ανοιχτών συνόρων και ταυτίζεστε 100% με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί δεν το λέτε ανοιχτά να τελειώνουμε; Τουλάχιστον να είστε ειλικρινείς. Πέστο καθαρά ναι είμαι υπέρ να έρθουν ΟΛΟΙ στην Ελλάδα και στην ΕΕ, ναι είμαι υπέρ να ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Ο ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ σε όλη την Ευρώπη (γιατί αυτό γίνεται), ναι είμαι υπέρ να έρχονται και ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ οι οποίοι αξιοποιούνται επίσης για να ενισχύονται οι ρωσόδουλοι ναζιφασίστες, είμαι υπέρ στην τελική της έντασης της ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ όλων των εργατών ντόπιων και ξένων από το κεφάλαιο.

    Γιατί ντρέπεσαι; Είναι πιο έντιμο από το να καθόμαστε τώρα και να διαφωνούμε εάν υπάρχει διαφορά μεταξύ πρόσφυγα και μετανάστη, νόμιμου και παράτυπου, αν είναι παράνομοι, παράτυποι και άλλες τέτοιες ανοησίες. Γράμματα ξέρεις δε νομίζω ότι είναι εκεί το πρόβλημα. Καταλαβαίνεις πολύ καλά ότι δεν αναφέρομαι στον άνθρωπο αν δηλαδή ο άνθρωπος είναι παράνομος σαν ύπαρξη, φυσικά και ΔΕΝ υποστηρίζω κάτι τέτοιο, αλλά στο τρόπο που εισήλθε σε μία χώρα δηλαδή νόμιμα ή παράνομα, παράτυπα πέστο όπως θέλεις. Αν και το σωστό είναι ο όρος παράτυπος και το χρησιμοποιώ και αυτό. Το ότι εστιάζεται όμως πολλές φορές η συζήτηση εκεί και γίνεται κύριο ζήτημα το ποιος είναι ο σωστός ορισμός αυτό γίνεται για να κρύβονται οι υποστηρικτές των ανοιχτών συνόρων και να αποκρύπτεται ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    Εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις τους ορισμούς αυτούς οπότε εκεί δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ψάξτα στο google και διάβασέ τα προσεκτικά τι να σου πω; Προφανώς δεν υπάρχει διαφορά για εσένα και όλοι πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Νόμιμοι, παράνομοι, πρόσφυγες, μετανάστες, εγκληματίες όλοι το ίδιο. Αυτός είναι ο ορισμός των ανοιχτών συνόρων είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Το ένα συμπληρώνει και εξυπηρετεί το άλλο.

    Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι όλα αυτά τα χρόνια το κεφάλαιο αξιοποιεί την ΠΑΡΑΝΟΜΗ μετανάστευση για να ρίχνει-σπάει τα μεροκάματα, να χειροτερεύει τις εργασιακές συνθήκες για ντόπιους και ξένους, να αυξάνει τον εφεδρικό στρατό των ανέργων, να δυναμώνει την μαύρη εργασία και να δυναμώνει το μίσος και το ρατσισμό ανάμεσα σε ντόπιους και ξένους εργάτες. Επίσης καταλαβαίνεις ότι η εκμετάλλευση του παράτυπου μετανάστη είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από ότι του νόμιμου. Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί είστε ΥΠΕΡ όλου αυτού αφού είστε "αντικαπιταλιστές";

    Ρητορική ερώτηση. Μα γιατί αυτό συμφέρει τον ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ. Και το κεφάλαιο φυσικά.

    Το Δουβλίνο δεν προστατεύει το δικαίωμα στην εργασία δεν είπα αυτό ή δεν καταλαβαίνεις ό,τι διαβάζεις ή απλά διαστρεβλώνεις τα λόγια μου για να προσπαθήσεις (στην προσπάθεια μένεις γιατί δεν τα καταφέρνεις είναι η αλήθεια) να υποστηρίξεις την άποψή σου. Απλά θέτει κάποιους κανόνες για την ΕΕ ώστε να μην εισέρχονται μαζικά άνθρωποι με ΠΑΡΑΤΥΠΟ, παράνομο τρόπο στις χώρες της. Η προσπάθεια από μέρους σας για κατάργησή του όπως το εννοείτε και με αυτά που λέτε απλά θα οδηγήσει σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ της ήδη δύσκολης κατάστασης όσο αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Αν πιστεύεις στα ανοιχτά σύνορα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προφανώς και είσαι εναντίον. Ταυτίζεσαι λοιπόν με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Είσαι και εσύ υπέρ αυτής της άποψης;

    Και μία τελευταία ερώτηση. Ακόμα και αν αύριο είχαμε "Λαϊκή" Εξουσία και φεύγαμε και από την ΕΕ θα μπορούσες αλήθεια να δώσεις χαρτιά και έγγραφα σε όλους για να πάνε όπου θέλουν στην Ευρώπη; Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; Θα το δεχόντουσαν αυτό οι ευρωπαίοι; Γιατί; Γιατί θα τρέμανε τον...Κουτσούμπα;

    Συνεχίζεται...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι οχι μονο ανοιχτα συνορα αλλα οι κομμουνιστες παλευουν για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και μη πεις οτι πρωτη φορα τ ακους αυτο ..

      Διαγραφή
  7. Όσο αφορά τη Συρία. Μια χαρά για ποιον; Για τον ΣΦΑΓΕΑ; Για τον Πούτιν; Για το κεφάλαιο; Ναι μια χαρά ήταν γι'αυτούς. Για το λαό όμως που ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΕ το 2011 ενάντια στην φτωχοποίησή του αλλά και στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ όχι δεν ήταν.

    Δικαίωμα του λαού ήταν επίσης να προχωρήσει και σε ΈΝΟΠΛΗ εξέγερση εναντίον του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ και αυτό έκανε. Κανείς δεν υποκίνησε τίποτα ο λαός απλά πήρε τα όπλα. Πως αλλιώς θα αντιμετώπιζε την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του καθεστώτος που τον ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ;

    Το ότι η ηγεσία του FSA ήταν αμερικανόφιλη ή οι τζιχαντιστές της Νούσρα παρουσιάστηκαν στην αρχή σαν αντικαθεστωτικοί και προσκολλήθηκαν στο κίνημα για να προβοκάρουν και να χτυπήσουν την αντίσταση (πράγμα που κατάφεραν) αυτό δεν έχει να κάνει με το λαό που πολεμούσε. Αυτοί βρέθηκαν μπροστάρηδες δυστυχώς σουνίτες, ισλαμιστές και κοσμικοί. Φυσικό ήταν από τη στιγμή που οι σύντροφοί σας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με νύχια και με δόντια τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ προσπαθώντας να υποτάξουν την εργατική τάξη και το προλεταριάτο στον ΣΦΑΓΕΑ.

    Άλλωστε αποδείχτηκε στην πράξη ότι οι δυτικοί δεν υποστήριζαν τους αντικαθεστωτικούς στο τέλος τους εγκατέλειψαν τελείως. Και η όποια βοήθεια που τους έδωσαν από την αρχή δεν επαρκούσε, δεν τους στήριξαν ΠΟΤΕ ουσιαστικά κάτι που αποδεικνύει ότι τίποτα δεν υποκίνησαν.

    Αυτά που λες απλά αποδεικνύουν αυτά που λέω ότι είστε ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ, ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ.

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα εχασες... Ενα ταξιδι στην Συρια το 2004 με εκανε να πιστεψω οτι ηταν ο επομενος στοχος των Αμερικανων μετα τη Λιβυη .Ο λαος οχι μονο φτωχοποιημενος δεν ηταν αλλα ολοι πιναν νερο στο ονομα του Ασαντ .Οι κοινωνικες παροχες στον λαο ηταν 10 φορες περισσοτερες απ του Κανταφι !!Κανεναν δεν ειδα να πειναει ή να υποφερει

      Διαγραφή
    2. Είναι βαρειά η αποχαύνωση, Στρατάρχη! Δεν παίρνει γιατρειά, και το εμβόλιο θα αργήσει!

      Διαγραφή
    3. ...Φυσικό ήταν από τη στιγμή που οι σύντροφοί σας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με νύχια και με δόντια τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ προσπαθώντας να υποτάξουν την εργατική τάξη και το προλεταριάτο στον ΣΦΑΓΕΑ.... Το ...Κ.Κ Συρίας συμμετέχει σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού με τον ΑΣΑΝΤ που εκπροσωπεί το ένα τμήμα της Συριακής Ιμπεριαλιστικής Αστικής τάξης που έχει Συμμάχους ΡΩΣΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ. Και το κάνει αυτό με βάση την θεωρία των ..πολιτικών μετώπων και σταδίων της Κ.Δ μετά το 1935 που πέρασε στον Οπορτουνισμό και της ΕΣΣΔ μετά το 1956.... Αρα λάθος πόρτα χτύπησες. Στο καθρέφτη γρήγορα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Το εμβολιο Ηλια μαλλον το καταστρεψε δια παντος ο Τροτσκι ,αυτη η κουφαλα

      Διαγραφή
  8. Και το άλλο τμήμα της Συριακής Ιμπεριαλιστικής Αστικής τάξης με τους τζιχαντιστές και τους υπόλοιπους είναι με συμμάχους τους Ιμπεριαλιστές ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ κ.α. Οπως καταλαβαίνεις έχουμε Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το καθήκον των Κομμουνιστών στην Συρία όπως και παγκόσμια είναι ένα. Να ενώσουν τον λαό σε ταξική βάση στην Κοινωνική συμμαχία αντιμετωπίζοντας ντόπια και ξένη αστική τάξη σαν εισβολέα με έξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και νίκη της εργατικής λαικής εξουσίας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Μην είσαι τόσο σκληρός μαζί του. Ας δείξουμε λίγο ..έλεος. Χαμένα τα έχει. Απο την μία κατηγορεί το ..Κ.Κ Συρίας γιατί συμμετέχει σε κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού με τον ΑΣΑΝΤ με βάση την θεωρία των ...πολιτικών μετώπων και σταδίων και απο την άλλη κατηγορεί το ΚΚΕ γιατί δεν συμμετέχει σε κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού με βάση αυτή την εγκληματική θεωρία της Κ.Δ μετά το 1935... και της ΕΣΣΔ μετά το 1956.... Είδες ένα οπορτουνιστή πεσμένο κάτω να σέρνεται και πήγες να τον πατήσεις... Δείξε λίγο έλεος. ...ΑΜΑΝ..... ΟΥΦΦΦΦΦ....ΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΟ..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Η μέθοδος της σοσιαλιστικής επανάστασης με το σύνθημα «Κάτω τα Σύνορα» είναι πλήρης ΣΥΓΧΥΣΗ. Δεν κατορθώσαμε να δημοσιεύσουμε το άρθρο μου όπου την άποψη αυτή την ονόμαζα «ιμπεριαλιστικό οικονομισμό». Τι θα πει «μέθοδος» της σοσιαλιστικής επανάστασης με το σύνθημα «κάτω τα σύνορα»; Εμείς είμαστε υπέρ της αναγκαιότητας του κράτους, και το κράτος ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. Το κράτος μπορεί, βέβαια, να έχει αστική κυβέρνηση, ενώ εμάς μας χρειάζονται τα σοβιέτ. Αλλά και γι΄αυτά τίθεται ζήτημα συνόρων. Τι θα πει «κάτω τα σύνορα»; Εδώ αρχίζει η ΑΝΑΡΧΙΑ … «μέθοδος» της σοσιαλιστικής επανάστασης με το σύνθημα «κάτω τα σύνορα» είναι απλούστατα ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ… Εμείς λέμε ότι τα σύνορα καθορίζονται από τη θέληση του πληθυσμού (…). Το σύνθημα «κάτω τα σύνορα» τότε μόνον θα είναι σωστό όταν η σοσιαλιστική επανάσταση γίνει πραγματικότητα και όχι μέθοδος, και εμείς τότε θα πούμε: «σύντροφοι ελάτε σε εμάς» …»

    Έβδομη Πανρωσική Συνδιάσκεψη του Απρίλη του ΣΔΕΚΡ (μπ), Άπαντα Λένιν,Τόμος 31, σελ 434-436
    Μπες και διάβασέ το: https://www.rovespieros.gr/ta-apanta-tou-lenin-pdf/

    Σύνορα ανοιχτά με τον ιμπεριαλισμό να οργιάζει σημαίνει ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.

    Βέβαια το "Κ"ΚΕ φροντίζει να διαφοροποιείται στα λόγια από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτό το θέμα και τους καταδικάζει οπότε πρόσεξε γιατί είσαι...ΦΡΑΞΙΑ:

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10714555

    Γιατί στην πράξη μια χαρά ακροβατεί ανάμεσα στον "κοσμοπολιτισμό"-ψευτοαναρχισμό και στον εθνικισμό όταν αυτό εξυπηρετεί το ρωσοκινέζικο άξονα, έτσι και αλλιώς το πρώτο ενισχύει το δεύτερο στην πραγματικότητα η πολιτική των ανοιχτών συνόρων εξυπηρετεί τους φασίστες και τους ανατολικούς ιμπεριαλιστές. Άμα είναι για το μεταναστευτικό μια χαρά ούτε σύνορα, όλοι χωράνε, χαρτιά και έγγραφα σε όλους κλπ. Άμα είναι για τα ελληνοτουρκικά όμως...υπεράσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων και τέτοια. Για το μακεδονικό χέρι χέρι με φασίστες όπως και για τις μειονότητες. Και με την γαλανόλευκη να κυματίζει δίπλα στο σφυροδρέπανο.

    Σοσιαλσωβινιστές αλλά σε ορισμένα και "κοσμοπολίτες" αν αυτό εξυπηρετεί τον σοβινισμό και το φασισμό και φυσικά τα αφεντικά σε Κρεμλίνο και Πεκίνο. Την ίδια τακτική βέβαια ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε τα σύνορα το 2015 όπως το έκανε γι'αυτό και είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων όπως και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ άλλωστε.

    Συνεχίζεται...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο για τη Συρία το 2011 η ανεργία είχε φτάσει στο 14,9% από 8,6% που ήταν το 2010 ενώ στους νέους ήταν ακόμα μεγαλύτερο το ποσοστό ενώ το ποσοστό πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχειας ήταν στο 30% τουλάχιστον.

    https://www.ceicdata.com/en/indicator/syria/unemployment-rate

    https://foreignaffairs.gr/articles/69658/kleanthis-kyriakidis-kai-aref-al-obeid/ti-isxyei-kai-ti-oxi-gia-tin-syria?page=show

    https://issuu.com/strescom/docs/poverty_in_syria_en

    Αν λάβεις υπόψη σου και το γεγονός ότι μιλάμε για ένα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ καθεστώς με ένα κράτος ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ να σκοτώνει, να βασανίζει και να καταπιέζει ΑΓΡΙΑ το λαό του ε εμένα μου φαίνονται πολύ καλοί λόγοι για ΕΞΕΓΕΡΣΗ. Αλλά μάλλον και εσύ όπως και πολλοί άλλοι σύντροφοί σου όπως και το κόμμα σου άλλωστε δεν θεωρείτε καν το καθεστώς της Συρίας ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ (εσείς και οι φασίστες βασικά). Αλήθεια τι υπάρχει στη Συρία; Αστική δημοκρατία; Σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση; Γιατί έχετε μία τάση να εξωραϊζετε φασιστικά καθεστώτα που είναι ρωσόφιλα ή ρωσόδουλα. Εδώ τον Βιντέλα τον είχαν χαρακτηρίσει...κεντρώο ενώ αυτός ήταν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. Αλλά φαίνεται αν τα είχε καλά ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με την ΕΣΣΔ τότε ή με τη Ρωσία σήμερα αυτό είναι αρκετό για εσάς για να το χαρακτηρίσετε...αστικοδημοκρατικό, σοσιαλδημοκρατικό, κεντρώο, αντιιμπεριαλιστικό κλπ.

    Τελικά αυτή η Λαϊκή Εξουσία ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΣΙΣΜΟ ρε παιδιά

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοπιμα "παρεξηγησες " αυτο για τα καταργηση των συνορων κλασσικη τακτικη του Τροτσκι ενω ξερεις οτι μιλαμε για την παγκοσμια επικρατηση του σοσιαλισμου .Ας ειναι θα μαθεις ....μικρος εισαι ακομα

      Διαγραφή
    2. Επικράτηση του Οπορτουνισμού στην Κ.Δ το 1935... και στην ΕΣΣΔ το 1956.... ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα κόλπα ψόφησαν το 1991.... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Αυτός είναι ο ρόλος των Τροτσκιστών. Συγκοινωνούντα δοχεία με Κεντρίστικο και δεξιό οπορτουνισμό. Να αγιάσει το χέρι του σ.Μερκάντερ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  12. Τι σκόπιμα; Γιατί εγώ αναφερόμουν σε μία μελλοντική σοσιαλιστική ΕΕ; Για τώρα μιλάω. Αφού αυτά που λες εσύ και αυτά τα οποία διεκδικεί το κόμμα σου ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ πλήρως με τα ανοιχτά σύνορα των άλλων. Η μόνη σας διαφορά είναι ότι εσείς δεν το λέτε ανοιχτά και δήθεν καταγγέλετε τους άλλους που το διατυμπανίζουν. Βασικά να κάνω και μία διόρθωση. Εκεί που γράφω:

    "Σύνορα ανοιχτά με τον ιμπεριαλισμό να οργιάζει σημαίνει ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ"

    έπρεπε να γράψω: Σύνορα ανοιχτά με τον ιμπεριαλισμό να οργιάζει και ακόμα χειρότερα με το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ, τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ να οργιάζει και να ενισχύεται συνεχώς (Ρωσία-Κίνα)..."

    Μία διόρθωση για να είναι απόλυτα σωστό.

    "Το ...Κ.Κ Συρίας συμμετέχει σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού με τον ΑΣΑΝΤ που εκπροσωπεί το ένα τμήμα της Συριακής Ιμπεριαλιστικής Αστικής τάξης που έχει Συμμάχους ΡΩΣΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ. Και το κάνει αυτό με βάση την θεωρία των ..πολιτικών μετώπων και σταδίων της Κ.Δ μετά το 1935 που πέρασε στον Οπορτουνισμό και της ΕΣΣΔ μετά το 1956...."

    Α) Το "Κ"Κ Συρίας συμμετέχει σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ κυβέρνηση ούτε αυτό τολμάτε να πείτε. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο ΦΙΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ είστε. Διαφορετικά τι πρόβλημα έχετε να αποκαλέσετε το καθεστώς Άσαντ ως αυτό που είναι; Ο "κεντρώος" Βιντέλα έκανε σχολή τελικά....

    Β) Όλα αυτά τα κάνει γιατί δεν είναι απλά οπορτουνιστικό αλλά ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ που αφενός υπηρετεί μία ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και αφετέρου μία ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. Χειρότερο δεν έχει από αυτό και ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολύ χειρότερο. Και κάνουν και τη μεγαλύτερη ζημιά γιατί ταυτίζουν το σφυροδρέπανο και την ΜΛ ιδεολογία με το φασισμό η θεωρία των δύο άκρων στα καλύτερά της. Όπως τα ίδια κάνουν και τα αντίστοιχα καθάρματα στο Ιράκ. Και αυτούς όλους τους αναγνωρίζετε σαν...συντρόφους. Αλλά θα μου πείτε εδώ αναγνωρίζετε σαν συντρόφους σας τους ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ της εργατικής τάξης, τους πιο ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του "Κ"Κ Κίνας στους άλλους θα κολλήσετε;

    Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι

    Και φυσικά αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ΚΔ γιατί απλούστατα εκείνη ήταν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ήταν αυτή μαζί με την ΕΣΣΔ οι αρχιτέκτονες της ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ των λαών και της ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ.

    Οι επιθέσεις στην ΚΔ, στον Αντιφασιστικό Αγώνα και στις ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ όχι μόνο του κομμουνιστικού αλλά και γενικότερα του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ-ΛΑΪΚΟΥ κινήματος είναι ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Υπηρετούν τα σχέδια των ρωσοκινέζων ναζί να υπονομευτεί και να χτυπηθεί ο αντιφασιστικός-δημοκρατικός αγώνας των λαών.

    NO PASARAN!!!

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα δεν ειναι μονο η ΟΑΚΚΕ γραφικη....

      Διαγραφή
    2. Ποιά ΟΑΚΚΕ, Στρατάρχη;:
      Στην Ελλάδα υπάρχει ένα "ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ" ( το "όλον Πασόκ", πούλεγε κι ένας χοντρός), που πιάνει από την φασιστική ακροδεξιά μέχρι τις παρυφές του ΚΚΕ...
      Εκεί μέσα, όλες οι τάχαμου "διαφορές" είναι επιφανειακές και επίπλαστες. "Σαρανταπέντε κόμματα, τα εξής ...δύο"!
      Είναι το ενιαίο αντικομμουνιστικό στρατόπεδο του Ιμπεριαλισμού και της Αστικής Τάξης. Η πολιτική βάση του είναι ο Ιστορικός Συμβιβασμός του Ιμπεριαλιστικού Κεφαλαίου με τα μικροαστικά στρώματα.
      Αυτός ο Συμβιβασμός σταθεροποίησε πολιτικά για ~70 χρόνια την στρατιωτική νίκη των αστών επί του αόπλου και χωρίς εφεδρείες ΔΣΕ. Αλλά έγινε με βαρύ τίμημα: Εφαγε τα σωθικά του Ελληνικού Καπιταλισμού, ανέστειλε την συσσώρρευσή του, με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω και σήμερα να αποτελεί πάλι τον αδύναμο κρίκο στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Και να μου δίνει το δικαίωμα να λέω, πως η μάχη του ΔΣΕ, δηλαδή η ταξική πάλη στην Ελλάδα, ακόμη δεν έχει κριθεί.
      Αυτό, σαν κατάθεση τιμής στον Ν. Ζαχαριάδη, και σε όλους τους αγωνιστές, που κράτησαν και κρατάνε ακόμη την σημαία του ΚΚΕ, τη σημαία της Ταξικής Πάλης, ψηλά!
      Κι έχουν τρελλάνει τον Pyatt, να μην μπορεί να καταλάβει τι διάολο έχει αυτή η χώρα. Μια χαρά τα κατάφερε στην Ουκρανία. Γιατί όχι κι εδώ;

      Διαγραφή
    3. Απόλυτα σωστός. Το συνυπογράφω με χέρια και με πόδια. Εγκλώβισαν τον λαό στις πόλεις προσφέροντας το χρόνο στο Αστικό κράτος να γεμίσει τις φυλακές και εξορίες και να αδειάσει τα χωριά απο 800000 κόσμο με τα οπορτουνιστικά φούμαρα για ...ομαλότητα.... λαοκρατία....ευρωκομουνισμό..... Τιμή και δόξα σε όλους αυτούς τους Ηρωες με πρώτο και καλύτερο τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ που στάθηκε όρθιος σε Κέρκυρα και Νταχάου και αντιμετώπισε την Οπορτουνιστική Κτηνωδία σε Μποροβίτσι Σοργκουτ 1956 1973 σαν ..Νικολάι Νικολάγιεφ... και δεν έκανε βήμα πίσω. ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  13. Επικράτηση του Οπορτουνισμού στην Κ.Δ το 1935... και στην ΕΣΣΔ το 1956.... ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα κόλπα ψόφησαν το 1991.... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Φυσικό ήταν από τη στιγμή που οι σύντροφοί σας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με νύχια και με δόντια τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ προσπαθώντας να υποτάξουν την εργατική τάξη και το προλεταριάτο στον ΣΦΑΓΕΑ.... Το ...Κ.Κ Συρίας συμμετέχει σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού με τον ΑΣΑΝΤ που εκπροσωπεί το ένα τμήμα της Συριακής Ιμπεριαλιστικής Αστικής τάξης που έχει Συμμάχους ΡΩΣΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ. Και το κάνει αυτό με βάση την θεωρία των ..πολιτικών μετώπων και σταδίων της Κ.Δ μετά το 1935 που πέρασε στον Οπορτουνισμό και της ΕΣΣΔ μετά το 1956.... Αρα λάθος πόρτα χτύπησες. Στο καθρέφτη γρήγορα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και το άλλο τμήμα της Συριακής Ιμπεριαλιστικής Αστικής τάξης με τους τζιχαντιστές και τους υπόλοιπους είναι με συμμάχους τους Ιμπεριαλιστές ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ κ.α. Οπως καταλαβαίνεις έχουμε Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το καθήκον των Κομμουνιστών στην Συρία όπως και παγκόσμια είναι ένα. Να ενώσουν τον λαό σε ταξική βάση στην Κοινωνική συμμαχία αντιμετωπίζοντας ντόπια και ξένη αστική τάξη σαν εισβολέα με έξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και νίκη της εργατικής λαικής εξουσίας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Κόμμα των Μπολσεβίκων με τον ΣΤΑΛΙΝ έχοντας την εξουσία έκαναν ΔΥΟ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ένα με κάθε ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο διέσπασαν τους καπιταλιστές και νίκησαν και πολύ καλά έκαναν. Η Κ.Δ το 1935...έπεσε στα χέρια του οπορτουνισμού και με τα ...πολιτικά μέτωπα και στάδια... το καλύτερο εργαλείο του καπιταλισμού κατέστρεψε τα πάντα. 1935... συνωμοσία ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΙΝΟΒΙΕΦ σε συνεργασία με ΧΙΤΛΕΡ ΙΑΠΩΝΙΑ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων. ...ΤΥΧΑΙΟ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. ...Και φυσικά αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ΚΔ γιατί απλούστατα εκείνη ήταν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ήταν αυτή μαζί με την ΕΣΣΔ οι αρχιτέκτονες της ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ των λαών και της ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ....Εχει απόλυτη σχέση με τον Οπορτουνισμό που επικράτησε το 1935... στην Κ.Δ και κατέστρεψε τα πάντα. Επαιξε τον ρόλο του Πολιορκητικού κριού ενάντια στην ΕΣΣΔ και τους Μπολσεβίκους. Αλλά όταν είσαι Σοσιαλφασιστάς με τους ...ΝΑΓΚΙ ΧΡΟΥΤΣΟΦ.... και σία... τι άλλο να πεις. Στηρίζεις με λύσσα τον καπιταλισμό και την ιδιοκτησία του στα μέσα παραγωγής ...ΑΞΙΟΣ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοίταξε είναι πολύ εύκολο να λες τον άλλον γραφικό και διάφορα άλλα. Το δύσκολο είναι να δίνεις απαντήσεις και να έχεις επιχειρήματα. Έκανα μία πολύ απλή ερώτηση; Τι είδους κυβέρνηση υπάρχει στην Συρία; Ή να το διατυπώσω αλλιώς ποια είναι η μορφή διαχείρισης της αστικής εξουσίας; Κεντρώα; Σοσιαλδημοκρατική; Φιλελεύθερη; Σε αυτές τι περιπτώσεις μιλάμε για αστική δημοκρατία. Μιλάμε για ένα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ/ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ καθεστώς; Γιατί κάτι από αυτά είναι για καπιταλισμό μιλάμε εξάλλου. Εκτός αν θεωρείτε ότι οικοδομείται...σοσιαλισμός.

    Κάνω πολύ απλές ερωτήσεις στις οποίες οποιοσδήποτε κομμουνιστής δεν θα είχε πρόβλημα να απαντήσει αλλά απαντήσεις δεν παίρνω παρά μόνο χαρακτηρισμούς.

    Τι ισχύει λοιπόν; Υπάρχει "επανάσταση" στη Συρία από το Μπααθ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται σε εξέλιξη; Είναι δικτάτορες; Είναι αστικοδημοκράτες;

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ιδια ερωτηση θα μπορουσες να κανεις και για τον Κανταφι ,ομως οι ιστορικες εξελιξεις θα σου δωσουν απαντηση αν δεν σκεφτεσαι με κουτακια αλλα με ελευθερο κομμουνιστικο πνευμα

      Διαγραφή
  19. ....Τι ισχύει λοιπόν; Υπάρχει "επανάσταση" στη Συρία από το Μπααθ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται σε εξέλιξη; Είναι δικτάτορες; Είναι αστικοδημοκράτες;....Απάντηση πήρες σε όλα. Ρώτα την Οπορτουνιστική Κ.Δ μετά το 1935... και την ΕΣΣΔ μετά το 1956... Γιατί ρωτάς εμάς. Στον καθρέφτη γρήγορα... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχουν μαθει να διαβαζουν Ιστορια Πανο .Το τι ειναι ενα συστημα το βλεπεις απο εναν και μονο δεικτη κι αυτον οικονομικο .ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ "ΠΙΤΑΣ" ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

      Διαγραφή
    2. Συνειδητά το κάνουν Σύντροφε. Τον Καπιταλισμό υπηρετούν με λύσσα. Και τους βόλευε πολύ καλά η κατάσταση που υπήρχε στο ΚΚΕ μέχρι το 1991. Απο εκεί και μετά ξεβρακώθηκαν απόλυτα. Εχουν χάσει την μπάλα. Συνεχίζουμε. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  20. Εγώ να την κάνω την ερώτηση αλλά εσείς ακόμα να δώσετε απάντηση στην προηγούμενη. Καλά σε τόσο δύσκολη θέση έρχεστε; Από την άλλη σας καταλαβαίνω πως να πεις ενώ δηλώνεις κομμουνιστής ότι υποστηρίζεις μία ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΧΟΥΝΤΑ; Είναι βαρύ το φορτίο σας.

    Δεν χρειάζεται να κάνω καμία ερώτηση όλα είναι καθαρά. Ο Καντάφι ήταν επίσης ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. Αυτό όμως σε τίποτα δεν αλλάζει τον χαρακτήρα του πολέμου που εξαπέλυσε το ΝΑΤΟ το 2011 ο οποίος ήταν ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ενώ του καθεστώτος Καντάφι ήταν ΔΙΚΑΙΟΣ και ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ.

    Ο χαρακτήρας ενός πολέμου και η φύση του καθεστώτος μίας χώρας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και ο Μεταξάς ΦΑΣΙΣΤΑΣ ήταν αλλά ο Ζαχαριάδης και το ΚΚΕ δεν δίστασαν κάλεσαν όλο το λαό να πάρει μέρος στον ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ αγώνα εναντίον των Ιταλών. Ο αγώνας αυτός όμως δεν άλλαξε ως δια μαγείας το καθεστώς Μεταξάς δηλαδή δεν έγινε ξαφνικά δημοκράτης ο Μεταξάς, ούτε εγκαθιδρύθηκε αστική δημοκρατία επειδή η Ελλάδα εκείνη τη στιγμή δεχόταν απειλή από ένα άλλο κράτος και έπρεπε να πολεμήσει για να μην υποδουλωθεί σε αυτό. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

    Συνεχίζεται...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ έγραψε τρία γράμματα απο την απομόνωση της φυλακής για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα θάβει. Αγνοήθηκαν και φτιάχτηκε το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Σοσιαλσωβινιστικό με αποτέλεσμα ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ που στέρησαν απο τον λαό την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Η πραγματικότητα είναι πεισματάρα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  21. Αλλά για τον Καντάφι γιατί δεν μας λες τι έλεγε τότε το κόμμα σου; Να σου θυμίσω;

    "Ο πόλεμος αυτός, αντικειμενικά και συνειδητά, στρέφεται κατά του λαού της Λιβύης, είναι ένας πόλεμος 100% ιμπεριαλιστικός και από τη σκοπιά που υπερασπίζεται τα συμφέροντά του ο Καντάφι. Είναι η μάχη για τα πετρέλαια, για τους αγωγούς των πετρελαίων....Ο πόλεμος, λοιπόν, και από την πλευρά των επιτιθεμένων ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ, είναι ένας πόλεμος ιμπεριαλιστικός."

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=6161328

    Αυτό ακυρώνει στην πράξη ό,τι διαδήλωση είχατε κάνει τότε υπέρ υποτίθεται του λαού της Λιβύης και δήθεν εναντίον της επέμβασης. Δηλαδή ενώ το καθεστώς Καντάφι έδινε έναν αγώνα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της χώρας του η ΓΓ σου τον χαρακτήριζε...ιμπεριαλιστικό. Αυτό στην ουσία σήμαινε ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. Το ερώτημα είναι γιατί. Γιατί είχε το κόμμα σου αυτήν την στάση; Είναι απλό. Γιατί την πτώση του καθεστώτος Καντάφι την ήθελαν εκτός από τους δυτικούς και τα αφεντικά του Περισσού Ρωσία-Κίνα. Η απόδειξη είναι η ΑΠΟΧΗ και των δύο από το ΣΑ του ΟΗΕ στις 18/03/2011 αλλά και η στάση των Ρώσων απέναντι στον Καντάφι. Θυμίζω ότι ο Μεντβέντεφ είχε δηλώσει ότι συμφωνούν οι Ρώσοι στο να φύγει ο Καντάφι στα πλαίσια τότε των G8:

    "And answering your last question. If you have seen the Declaration [Deauville G8 Declaration “Renewed Commitment for Freedom and Democracy”], it says that Gaddafi's regime has lost legitimacy and he must leave – we were unanimous on that"

    http://en.kremlin.ru/events/president/transcripts/11374

    Αλλά και οι στενές επαφές που είχαν τότε οι Ρώσοι με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ αντικαθεστωτικούς συνομιλώντας μαζί τους και αναγνωρίζοντάς τους σαν μέρος της λύσης του προβλήματος αποδεικνύει ότι η πτώση του Καντάφι ήταν έργο τόσο των δυτικών όσο και των ανατολικών στην πραγματικότητα οι αντικαθεστωτικοί ηγέτες αυτοί ήταν πράκτορές τους. Απλώς οι δυτικοί έκαναν τη βρώμικη δουλειά δηλαδή την νατοϊκή, στρατιωτική επέμβαση. Ό,τι έγινε δηλαδή και στο Ιράκ με τον Σαντάμ η ίδια ιστορία.

    Ο Καντάφι όπως και ο Σαντάμ όπως και κάθε εθνικοανεξαρτησιακός ηγέτης (εκφραστής δηλαδή μίας εθνικής αστικής τάξης) αποτελούν εμπόδιο για ΟΛΟΥΣ τους ιμπεριαλιστές στο να μετατρέπουν τέτοιες χώρες σε αποικίες τους και να εγκαθιδρύουν ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ καθεστώτα όπου τα ιμπεριαλιστικά μονοπώλια κάνουν κουμάντο 100%. Το ίδιο έγινε και στη Συρία με όλα αυτά ο Άσαντ κατήντησε μία κανονική ΡΩΣΟΔΟΥΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ και έφτασε στο σημείο να ανέχεται ένα άλλο κράτος (Τουρκία) να κάνει ΚΑΤΟΧΗ στο βόρειο τμήμα της χώρας του καθυπόδειξη των Ρώσων. Δεν μιλάμε πια για έναν ρωσόφιλο, δεν μιλάμε πλέον μόνο για εξάρτηση από το ρωσικό ιμπεριαλισμό μιλάμε για ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ, ο άνθρωπος είναι πλέον ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ εκτός από εγκληματίας δικτάτορας. Χειρότερο δεν έχει.

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό στάδιο σχεδόν παγκόσμια στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις αλληλεξάρτησης και η κάθε αστική τάξη έχει διαφορετική θέση στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ σύμφωνα πάντα με τον μεγάλο δάσκαλο ΛΕΝΙΝ που αρχές του 1917 εξηγεί στον ΓΚΡΟΙΛΙΧ γιατί είναι ιμπεριαλιστική χώρα η ...ΕΛΒΕΤΙΑ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  22. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/politiki/2474-ta-arpaktika-kai-i-ypoteleia Θαυμάστε το ταξικό ναυάγιο Βασίλης Καλαματιανός. Αυτός μαζί με τά υπόλοιπα κεντρίστικα οπορτουνιστικά Βαρίδια Πετρόπουλο Αραβανή και σία... προσπάθησαν να διαλύσουν το ΚΚΕ το 2012.... για να συνεργαστούμε με τον σύριζα σε κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού για την σωτηρία του. Ηθελε να είμαστε στις πλατείες αγκαλιά με εθνικιστές και φασίστες το ίδιο και στο δημοψήφισμα τσίρκο το 2015. Συνεχίζει με τις οπορτουνιστικές παπάτζες τις ...υποτέλειας... εξάρτησης....κ.α σε ιμπεριαλιστική χώρα απο το 1912... στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις αλληλεξάρτησης και ενδιάμεση θέση στην ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Πιστό σκυλί του καπιταλισμού σέρνει το άθλιο κουφάρι του για να γλείψει κάποιο κόκαλο στην αυλή του καπιταλισμού ο ΑΘΛΙΟΣ Σοσιαλφασίστας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Το τι ειναι ενα συστημα το βλεπεις απο εναν και μονο δεικτη κι αυτον οικονομικο .ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ "ΠΙΤΑΣ" ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ"

    Με αυτό το σκεπτικό δεν θα έπρεπε να παλεύουμε για σοσιαλισμό αλλά για να γίνουμε...Νορβηγία. Πάντως από το να γίνω Βενεζουέλα ή Συρία προτιμώ Νορβηγία. Άμα είναι να έχω περισσότερο κομμάτι από την πίτα προτιμώ να το έχω με ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παρά με ΧΟΥΝΤΑ ή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Αλλά ακόμα και αυτό στην περίπτωση πχ της Συρίας (και της Λιβύης φυσικά) δεν ισχύει. Σου απέδειξα με στοιχεία ότι η φτωχοποίηση του συριακού λαού αυξανόταν πριν ξεσπάσει η εξέγερση. Για την δε Λιβύη ορίστε τα λένε οι δικοί σας:

    “Οι διαδηλωτές ζητούν συνταγματική κατοχύρωση δικαιωμάτων, ατομικών και πολιτικών ελευθεριών, αλλά και αντιστροφή των οικονομικών επιλογών Καντάφι, τα τελευταία χρόνια, που έχουν οδηγήσει σε ιδιωτικοποιήσεις, ΑΥΞΗΣΗ της ανεργίας, ΜΕΙΩΣΗ των κρατικών βοηθημάτων και ΠΤΩΣΗ του βιοτικού επιπέδου.”

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=6114125

    Δηλαδή και στην περίπτωση της Συρίας και στην περίπτωση της Λιβύης το κομμάτι της πίτας που μοιραζόταν στο λαό γινόταν όλο και μικρότερο

    Σου ξαναλέω αν θεωρείς ότι τα καθεστώτα αυτά είναι σοσιαλιστικά τότε να μας το πεις ανοιχτά. Αν πιστεύεις ότι αυτό που υπήρχε επί Καντάφι στη Λιβύη ή αυτό που υπάρχει στη Συρία είναι σοσιαλισμός πέστο μας γιατί ντρέπεσαι; Γιατί παρατηρώ ότι πολύ εύκολα τα υπερασπίζεσαι.

    Συνεχίζεται....

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιπλέον αυτή η αντίληψη είναι που αποδεικνύει ότι δεν είστε καν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ανάμεσα σε φασισμό και δικτατορία και στην αστική δημοκρατία οι κομμουνιστές επιλέγουν το δεύτερο. Το έχει αποδείξει αυτό άλλωστε το κομμουνιστικό κίνημα. Επίσης οι κομμουνιστές έχουν αποδείξει ότι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ των λαών δηλαδή τους αγώνες ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό, το φασισμό, τον αγώνα για δημοκρατικές ελευθερίες κλπ. Όταν τα αστικά κράτη γίνονται πιο αυταρχικά και φασιστικοποιούνται οι κομμουνιστές είναι στην πρώτη γραμμή και αγωνίζονται για το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ δηλαδή για όσο γίνεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όσο ζούμε σε καπιταλιστές κοινωνίες μέχρι να τις ανατρέψουμε.

    Γι'αυτό και δεν γουστάρουμε λογοκρισία, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ και ολοκληρωτικό έλεγχο ενημέρωσης (ή δολοφονίες δημοσιογράφων) και δικαιοσύνης από τα αστικά κράτη, περισσότερη κρατική (και παρακρατική θα πω) καταστολή, απαγορεύσεις διαδηλώσεων και αγώνων, περιορισμούς και απαγορεύσεις στο συνδικαλισμό, περιστολή πολιτικών, ατομικών και άλλων δικαιωμάτων και ελευθεριών, απαγόρευση της κριτικής προς την εξουσία, κρατική διαφθορά στο μέγιστο βαθμό φαινόμενα που υπάρχουν έντονα στην Ρωσία, την Κίνα, τη Συρία, τη Βενεζουέλα και αλλού.

    Ναι οι κομμουνιστές αγωνίζονται για πιο δημοκρατικές αστικές κοινωνίες στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, αγωνίζονται ενάντια στα παραπάνω. Οι κομμουνιστές όχι εσείς. Εσείς ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ τα παραπάνω και γι'αυτό είστε ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ υπερασπιστές τέτοιων καθεστώτων αρκεί αυτό να υπηρετεί τα σχέδια και την πολιτική του ΡΩΖΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ. Αυτή είναι η μόνη κόκκινη γραμμή σας.

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε παλι τα κουτακια του μυαλου ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ - ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ .Σου ειπε κανενας απο εμας οτι ο Κανταφι ηταν ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ? Ο Κανταφι εκανε οτι και ο δικος μας Αντρεας εδω .Εδωσε κατι ψυχουλα αρχικα στο λαο μεχρι το 85 και μετα επεσε με τα μουτρα υπερ της Αστικης του ταξης.Και το κομμα παντα προειδοποιουσε τον λαο μας για το τι εστι Κανταφι .Αυτο δεν σημαινει οτι θα δικιολογουσαμε και μια στιγνη επεμβαση οπως κι εγινε .Εξ ου και η αντιδραση μας οτι ηταν Ιμπεριαλιστικος ο πολεμος οταν ξεσπασε αλλα δεν το καταλαβαινεις ,αυτο κανουν τα κουτακια ή εχθρος ή φιλος καποιος ,υπαρχει και ο αναγκαστικος "συνεργατης" και ο απλα ανεκτος "συμμαχος" ή ο κριτικα "φιλος"

      Διαγραφή
    2. Μη κουράζεις τον ευατό σου. Πες το καθαρά. Σου αρέσει ο καπιταλισμός. Δεν υπάρχει πρόβλημα.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  25. Σίγουρα δεν είμαστε γλυκανάλατοι "αντιφασίστες", από αυτούς, που βολεύουν το σύστημα.
    Γι αυτό κι απόψε (για άλλη μια φορά) η ΕΡΤ πρόβαλε μόνο την "καθιερωμένη αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Π. Φύσσα", δηλαδή τη δική σας, του διαβόητου "Γενικού Πασόκ" και των "λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων", και όσο για την σαφώς μεγαλύτερη πορεία των σωματείων του ΠΑΜΕ ...μώκο!

    Tζάμπα τα κατεβατά σου. Είναι σκληρή και αμείλικτη η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Αυτο δεν σημαινει οτι θα δικιολογουσαμε και μια στιγνη επεμβαση οπως κι εγινε .Εξ ου και η αντιδραση μας οτι ηταν Ιμπεριαλιστικος ο πολεμος οταν ξεσπασε αλλα δεν το καταλαβαινεις..."

    Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά το κόμμα σου χαρακτήρισε τον πόλεμο ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ιμπεριαλιστικό. Δηλαδή τι μας λες ότι ήσαστε εναντίον της νατοϊκής ιμπεριαλιστικής επέμβασης αλλά την ίδια ώρα...καταδικάζατε και τον πόλεμο της άλλης μεριάς (που δεχόταν επίθεση) σαν ιμπεριαλιστικό;

    Δηλαδή ο αγώνας για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ είναι...ιμπεριαλιστικός, άδικος και στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του λαού μίας χώρας που δέχεται επίθεση από τον ιμπεριαλισμό; Εάν αυτό δεν είναι ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ τότε τι είναι;

    Τα ίδια κάνατε και με το Ιράκ. Δήθεν εναντίον της επέμβασης αλλά υπέρ των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ του "Κ"Κ που συμμετείχαν και σε ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (και τους θεωρείτε ακόμα συντρόφους σας), υπέρ του ΟΗΕ και των επιθεωρητών, υπέρ του αφοπλισμού της χώρας (ψήφισμα 1441 στο οποίο συμφώνησαν και ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ενώ δεχόταν ανοιχτή απειλή από τον ιμπεριαλισμό). Εξού και το γεγονός ότι στις συγκεντρώσεις σας κύριο αίτημα δεν ήταν το ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΞΩ Ο ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ αλλά το ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Μόνο που δεν έκανε η Ελλάδα τον πόλεμο αλλά οι ιμπεριαλιστές. Το να φωνάζεις λοιπόν Έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ στον ΟΗΕ από το Ιράκ ισοδυναμεί με ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.

    Συνεχίζεται...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό στάδιο σχεδόν παγκόσμια και στην Λιβύη. Μη γίνεσαι γελοίος άλλο.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ρε Πανο εξαιρειτε η Λιβυη γιατι ειχε τον...ΕΘΝΙΚΟΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Κανταφι

      Διαγραφή
    3. ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αμάν το ξέχασα... Ηταν και στο Τσίρκο των ...Αδεσμεύτων.... μαζί με τον Μιχάλη τον Μούσκο...σύμφωνα με τις Οπορτουνιστικές παπάτζες της Κ.Δ μετά το 1935... και της ΕΣΣΔ μετά το 1956.... ΟΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ......................ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  27. Για να δούμε τι έλεγε για τους ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ταξικούς αδελφούς:

    “...Ωστόσο, δε συμφωνεί με την απόφαση του ΚΚ Ιράκ, για συμμετοχή σε μια προσωρινή κυβέρνηση, διορισμένη από τις δυνάμεις κατοχής, με εξαιρετικά περιορισμένες αρμοδιότητες, τόσες μόνο όσες επέτρεψαν οι εισβολείς, η οποία θα λειτουργεί υπό την εποπτεία τους. Θεωρεί πως η απόφαση αυτή δε βοηθά στην απαραίτητη, περισσότερο από ποτέ σήμερα, προσπάθεια να πάρει ο λαός του Ιράκ την τύχη του στα δικά του χέρια, να ενισχύσει τον αγώνα του ενάντια στην κατοχή της χώρας του, για την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία και την απόκτηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών που επί μακρό χρονικό διάστημα έχει στερηθεί....Στην αποδυνάμωση της πολύμορφης αντίστασης του ιρακινού λαού ενάντια στους κατακτητές και στην αποδυνάμωση των εύλογων και απολύτως δικαιολογημένων αντιαμερικανικών αισθημάτων. Και, βέβαια, η συμμετοχή του ΚΚ Ιράκ αδυνατίζει -εάν δε μηδενίζει - τις όποιες δυνατότητές του να ενισχύσει και κυρίως να προσανατολίσει σωστά αυτό τον αγώνα.
    Είναι, βέβαια, γνωστοί και σεβαστοί οι λόγοι, για τους οποίους το ΚΚ Ιράκ αποφάσισε τη συμμετοχή του (δημοσιεύτηκαν στον προχτεσινό «Ρ»). Εχουμε, όμως, πολλές επιφυλάξεις και ακόμη περισσότερες ανησυχίες, για τις συνέπειες αυτής της ενέργειας.”

    https://www.rizospastis.gr/columnStory.do?publDate=24/7/2003&id=3771&columnId=402 (24/07/2003)

    Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Δεν συμφωνούν λέει με την συμμετοχή των συντρόφων τους στην κυβέρνηση γιατί λέει “δεν βοηθά στην απαραίτητη, περισσότερο από ποτέ σήμερα, προσπάθεια να πάρει ο λαός του Ιράκ την τύχη του στα δικά του χέρια”. Δηλαδή δεν είναι το πρόβλημα ότι ήταν μία ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και η συμμετοχή σε αυτήν ήταν ΠΡΟΔΟΣΙΑ αλλά ότι δεν βοηθούσε το λαό να πάρει την τύχη στα χέρια του.

    Και λέει μάλιστα και το φοβερό ότι αδυνατίζει αν δεν μηδενίζει τον αγώνα ενάντια στους κατακτητές. Σωπάτε ρε η συμμετοχή σε κυβέρνηση των ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ, ακούστε ακούστε ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, αδυνατίζει αν δεν μηδενίζει τον...αντιιμπεριαλιστικό αγώνα. ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΟΒΑΡΑ; Και εγώ που νόμιζα ότι η συμμετοχή σε κυβέρνηση ΚΑΤΟΧΙΚΗ είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ σου που οπωσδήποτε βάζει ταφόπλακα και ΠΡΟΔΙΔΕΙ προς όφελος των ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ενός λαού. Μου αρέσει βέβαια που δεν είναι και σίγουροι τον αδυνατίζει αν δεν τον μηδενίζει.

    ΓΕΛΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ

    Και το κερασάκι στην τούρτα; Δικαιολογεί κιόλας τους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι λέει γνωστοί και ΣΕΒΑΣΤΟΙ οι λόγοι που συμμετείχαν στην ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση.

    Όχι μάγκες μου δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία, δεν υπάρχουν “σεβαστοί” λόγοι. Τέτοιο πράγμα ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ τελεία και παύλα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ, είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    Συνεχίζεται...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όσο για το εάν ήταν πραγματικά εναντίον του πολέμου το κόμμα σας ορίστε τα λένε από μόνοι τους:

    "Ο λαός της Αττικής καλείται να εκφράσει και πάλι, με τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση, τα αντιπολεμικά του αισθήματα, να καταδικάσει τον άδικο πόλεμο εναντίον του ιρακινού λαού. Να δώσει με τη συμμετοχή του δύναμη στο αίτημα «Εξω η Ελλάδα από τον πόλεμο», που αποτελεί ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ της συγκέντρωσης..."

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=1716247 (31 Μάρτη 2003)

    Αλλά και στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα πάλι δεν υπάρχει όχι σαν αίτημα ΑΙΧΜΗΣ αλλά ούτε καν σαν αίτημα το ΕΞΩ ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ:

    https://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=4/4/03&id=3351&pageNo=7

    Δηλαδή αντί να αποτελεί το κύριο σύνθημα και αυτής αλλά και οποιασδήποτε αντιιμπεριαλιστικής-αντιπολεμικής συγκέντρωσης το ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΕΞΩ ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΕΞΩ Ο ΟΗΕ, αυτοί μας λένε ότι το κύριο σύνθημα έπρεπε να είναι το Έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Δεν αποφάσισε η Ελλάδα τον πόλεμο αλλά οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ πρώτα πρώτα ενώ και οι άλλοι ιμπεριαλιστές με τις ενέργειές τους στήριξαν ουσιαστικά την επέμβαση. Το όχι στον πόλεμο, φονιάδες των λαών Αμερικάνοι είναι αόριστα και δεν λένε τίποτα από μόνα τους αν δεν απαιτείς ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

    Γιατί όλα αυτά; Ο λόγος απλός. Γιατί την ανατροπή του Σαντάμ επεδίωκαν εκτός των δυτικών και οι ανατολικοί ιμπεριαλιστές. Απόδειξη ότι την ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση, με την στήριξη και συμμετοχή των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΑΣ, αναγνώρισαν επίσημα ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ. Απλώς αφήσανε τους δυτικούς ΗΠΑ-Βρετανία να κάνουν την βρώμικη δουλειά δηλαδή την ανοιχτή στρατιωτική επέμβαση ενώ αυτοί δουλέψανε παρασκηνιακά για να διευκολύνουν και να σπρώξουν την ανατροπή του Σαντάμ και να συμβάλουν στο να φέρουν τους σιίτες στην εξουσία που είναι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ τους όπως και του Ιράν (που τότε ήταν ρωσόδουλο). Γι'αυτό και το "Κ"Κ στήριξε την ΚΑΤΟΧΗ γιατί είναι ΡΩΣΟΔΟΥΛΟ γι'αυτό και το ψευτοκκε τους υποστήριξε γιατί είναι επίσης ΡΩΣΟΔΟΥΛΟ. Εκεί βέβαια την πατήσανε οι δυτικοί γιατί νόμιζαν ότι αυτοί στους οποίους δώσανε την εξουσία ήταν δικοί τους αλλά μακροπρόθεσμα αποδείχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου έτσι.

    ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΙΑ...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό και χτές (για άλλη μια φορά) η ΕΡΤ πρόβαλε μόνο την "καθιερωμένη αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Π. Φύσσα", δηλαδή τη δική σας, του διαβόητου "Γενικού Πασόκ" και των "λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων", και όσο για την σαφώς μεγαλύτερη πορεία των σωματείων του ΠΑΜΕ ...μώκο!

      Tζάμπα τα κατεβατά σου. Είσαστε η χαϊδεμένη "Αριστερά" της αστικής τάξης. By Acknowledgement of Her Majesty the ...ΕΡΤ!

      Διαγραφή
  29. Οσα κατεβατά και να γράψεις προσφέρεις άφθονο γέλιο. Τα παράπονα σου στην Κ.Δ μετά το 1935 που πέρασε στον Οπορτουνισμό και στην ΕΣΣΔ που έκανε το ίδιο μετά το 1956. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Η Μαλακίες ψόφησαν το 1991.... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σεχτάρ σίγουρα δεν είστε αντιφασίστες όταν σας εκπροσωπεί συνεχώς μία ΣΟΒΙΝΟΦΑΣΙΣΤΡΙΑ που τη μία συμμετέχει σε παρουσίαση βιβλίου του Μπαλτάκου, την άλλη του Φραγκούλη (τον οποίο έχει το θράσος και εξυμνεί κιόλας), ΦΛΟΓΕΡΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, κολλητάρι του ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση για εθνικά θέματα ΞΕΡΝΑΕΙ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟ κλπ.

    Το τίτλο του αντιφασίστα επίσης δεν τον δικαιούστε από τη στιγμή που ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ στην Κριμαία νομιμοποιήσατε την ΚΑΤΟΧΗ της προς όφελος του ρωσικού ιμπεριαλισμού όπως και στις ψευτοΛΔ στην Α.Ουκρανία όπου οι ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΤΕΣ έκαναν πραξικόπημα και επίσης στείλατε αντιπροσώπους για να το νομιμοποιήσουν. ΤΕΡΜΑ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ

    Άντε μη θυμηθώ και τους ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ στη Χαλυβουργία

    Όλη η ψευτοαριστερά ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Εσείς φυσικά μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ είστε τα μεγαλύτερα πλυντήρια αλλά και οι άλλοι σε μικρότερο βαθμό (σε σύγκριση με την κοινοβουλευτική ψευτοαριστερά). Απόδειξη ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ κοινοβουλευτικοί και εξωκοινοβουλευτικοί δεν βάζετε σαν ΒΑΣΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ να ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κάθε ναζιφασιστική συμμορία.

    Τεσπα δεν λέω άλλα γιατί δεν θα τελειώνω ούτε αύριο ξαναλέω και μόνο Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ της Κομιντέρν και οι ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ επιθέσεις στα Λαϊκά Αντιφασιστικά Μέτωπα αποτελούν τρανή απόδειξη ότι δεν είστε αντιφασίστες. Είπαμε κοινά αφεντικά...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Σερβικος φασισμος "....."νομιμοποιηση της Ρωσικης εισβολης στην Κριμαια " ΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΥΑΤ ΝΑ ΗΣΟΥΝ δεν θα τα ελεγες αυτα ΠΟΣΟ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ???

      Διαγραφή
    2. Τιμή μας να έχουμε συντρόφισσα την ΛΙΑΝΑ 1000 φορές καλύτερη απο το κάθε οπορτουνιστικό σκουπίδι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. ....Τεσπα δεν λέω άλλα γιατί δεν θα τελειώνω ούτε αύριο ξαναλέω και μόνο Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ της Κομιντέρν και οι ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ επιθέσεις στα Λαϊκά Αντιφασιστικά Μέτωπα αποτελούν τρανή απόδειξη ότι δεν είστε αντιφασίστες.....Λάθος πόρτα χτύπησες δεν τσιμπάμε. Η 3η Κ.Δ έπεσε στα χέρια του οπορτουνισμού το 1935... καταργήθηκε η νικηφόρα γραμμή του ΛΕΝΙΝ και των Μπολσεβίκων ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ με το καλύτερο εργαλείο του καπιταλισμού τα ...πολιτικά μέτωπα και στάδια.... και κατέστρεψαν τα πάντα. Και η ΕΣΣΔ π΄λερασε στον οπορτουνισμό επίσημα μετά την 5η Μάρτη του 1953... με τον συσχετισμό να έχει άλλάξει υπερ του οπορτουνισμό το 1945... λόγω των 5000000 νεκρών μελών και στελεχών του κόμματος των Μπολσεβίκων. Πιτσιρίκος είσαι θα μάθεις.. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Οποιος θέλει αντιφασιστικό αγώνα τον περιμένουμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Ταυτόχρονα η Ιδεολογική πάλη και ζύμωση τα ξεκαθαρίζει όλα. Οι Κομμουνιστές έχουμε τα κότσια. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.. ΕΜΠΡΟΣ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με τα κόμματα των Αντικομουνιστών ...ΣΒΩΛΟΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ...Μ.ΚΥΡΚΟΣ.... ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ.... στέρησαν την εξουσία απο τον λαό τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944... κατηγόρησαν τον ΑΡΗ για ...ληστή.... και κατέστρεψαν τα πάντα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  31. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα κόλπα ψόφησαν το 1991.... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μη κουράζεις τον ευατό σου. Πες το καθαρά. Σου αρέσει ο καπιταλισμός. Δεν υπάρχει πρόβλημα.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "ΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΥΑΤ ΝΑ ΗΣΟΥΝ δεν θα τα ελεγες αυτα ΠΟΣΟ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ???"

    Εσύ που είσαι ΤΕΡΜΑ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΣ; Φασίστες ήταν εφόσον δεν επέτρεπαν στα άλλα έθνη-κράτη να ανεξαρτητοποιηθούν όπως είχαν ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνουν και ΒΙΑΙΑ τους το απαγόρευαν. Δηλαδή υποστηρίζεις ότι έπρεπε να μείνουν στην Γιουγκοσλαβία επειδή το ήθελε ο Μιλόσεβιτς ή το κόμμα σου; Αφού το ήθελαν είχαν το δικαίωμα να φύγουν. Το ότι δεν το αναγνωρίζετε δηλαδή δεν αναγνωρίζετε στα πλαίσια μίας ομοσπονδίας το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ενός έθνους κράτους να αποχωρήσει αποδεικνύει πόσο ΒΑΘΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ είναι η ηγεσία του Περισσού.

    Και αυτό τον ΦΑΣΙΣΜΟ σας τον έχει επιβάλλει δυστυχώς γιατί καταντήσατε να χαρακτηρίζετε ως αμερικανοτσολιά όποιον υποστηρίζει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην αποχώρηση ενός έθνους κράτους στα πλαίσια μίας ομοσπονδίας.

    Όσο για την Κριμαία ο νεοτσάρος παραδέχτηκε ότι τα πράσινα ανθρωπάκια ήταν Ρώσοι στρατιώτες που συμμετείχαν στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην Κριμαία, ανετράπη Η ΝΟΜΙΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και έτσι πήγανε σε ένα ψευτοδημοψήφισμα και με το ρωσικό στρατό να ελέγχει την περιοχή:

    https://www.youtube.com/watch?v=C-ApPC4XoV4

    Αυτό λέγεται ΩΜΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ στα εσωτερικά μίας χώρας λέγεται ΚΑΤΟΧΗ. Το υποστηρίζεις; Το κόμμα σου δεν είχε κανένα πρόβλημα να το υποστηρίξει αφού έστειλε και αντιπρόσωπο μαζί με ΝΑΖΙ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Χεράκι χεράκι με το ΝΑΖΙΣΤΑΡΙΟ.

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο γραφεις τοσο πιο ΠΑΥΑΤ ακουγεσαι ...με λιγο "κομμουνιστικο" πασπαλισμα ειν αληθεια

      Διαγραφή
  34. Μη κουράζεις τον ευατό σου. Πες το καθαρά. Σου αρέσει ο καπιταλισμός. Δεν υπάρχει πρόβλημα.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα κόλπα ψόφησαν το 1991.... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οποιος θέλει αντιφασιστικό αγώνα τον περιμένουμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Ταυτόχρονα η Ιδεολογική πάλη και ζύμωση τα ξεκαθαρίζει όλα. Οι Κομμουνιστές έχουμε τα κότσια. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.. ΕΜΠΡΟΣ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ....Τεσπα δεν λέω άλλα γιατί δεν θα τελειώνω ούτε αύριο ξαναλέω και μόνο Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ της Κομιντέρν και οι ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ επιθέσεις στα Λαϊκά Αντιφασιστικά Μέτωπα αποτελούν τρανή απόδειξη ότι δεν είστε αντιφασίστες.....Λάθος πόρτα χτύπησες δεν τσιμπάμε. Η 3η Κ.Δ έπεσε στα χέρια του οπορτουνισμού το 1935... καταργήθηκε η νικηφόρα γραμμή του ΛΕΝΙΝ και των Μπολσεβίκων ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ με το καλύτερο εργαλείο του καπιταλισμού τα ...πολιτικά μέτωπα και στάδια.... και κατέστρεψαν τα πάντα. Και η ΕΣΣΔ π΄λερασε στον οπορτουνισμό επίσημα μετά την 5η Μάρτη του 1953... με τον συσχετισμό να έχει άλλάξει υπερ του οπορτουνισμό το 1945... λόγω των 5000000 νεκρών μελών και στελεχών του κόμματος των Μπολσεβίκων. Πιτσιρίκος είσαι θα μάθεις.. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό στάδιο σχεδόν παγκόσμια και στην Λιβύη. Μη γίνεσαι γελοίος άλλο.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό στάδιο σχεδόν παγκόσμια στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις αλληλεξάρτησης και η κάθε αστική τάξη έχει διαφορετική θέση στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ σύμφωνα πάντα με τον μεγάλο δάσκαλο ΛΕΝΙΝ που αρχές του 1917 εξηγεί στον ΓΚΡΟΙΛΙΧ γιατί είναι ιμπεριαλιστική χώρα η ...ΕΛΒΕΤΙΑ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λυπήσου τον ευατό σου δεν πρόκειται να σε λυπηθούμε. Ασε ασχολήσου με κάτι άλλο... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εξυπνάδες, χαρακτηρισμοί, ο άλλος copy paste τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Μόνο γι'αυτό είστε ικανοί. Πάει η διαλεκτική πάνε όλα. Ούτε απαντήσεις, επιχειρήματα ούτε καν θέλετε να πείτε την άποψή σας

    Εκεί σας κατήντησε ο Περισσός να μη είστε ικανοί να αντιπαρατεθείτε, να κάνετε διάλογο.

    ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να συζητησεις με καποιον που συχνα πυκνα δηλωνει οπαδος του ...ηπιου δημοκρατικου καπιταλισμου που τον θεωρει προτιμοτερο απο την ΔτΠ ? Μας αποστομωνει αυτη η αντιληψη

      Διαγραφή
    2. ..Ηπιος δημοκρατικός καπιταλισμός χαχαχαχαχα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. ...Μόνο γι'αυτό είστε ικανοί. Πάει η διαλεκτική πάνε όλα. Ούτε απαντήσεις, επιχειρήματα ούτε καν θέλετε να πείτε την άποψή σας..... Γιατί το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και το ...ομόσπονδο ΚΚΕ δεν πήραν την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 και οδήγησαν τον λαό στη σφαγή. Σε περιμένω ...διαλεκτικά... χαχαχα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  43. Ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό στάδιο σχεδόν παγκόσμια και στην Λιβύη. Μη γίνεσαι γελοίος άλλο.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Λυπήσου τον ευατό σου δεν πρόκειται να σε λυπηθούμε. Ασε ασχολήσου με κάτι άλλο... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα κόλπα ψόφησαν το 1991.... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εδω όλα τα Αντικομουνιστικά σου σχόλια δημοσιεύονται και πολύ σωστά γιατί το ξεβράκωμα σου είναι απολαυστικό. Τα φιλαράκια σου γιατί κόβουν τα σχόλια των Κομμουνιστών. Περιμένω οπορτούνα... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Α) Δεν είπα ΠΟΤΕ ότι είμαι οπαδός του "ήπιου δημοκρατικού καπιταλισμού" ή ότι τον προτιμώ από την δικτατορία του προλεταριάτου (αυτό φαντάζομαι σημαίνει το ΔτΠ αν κάνω λάθος διόρθωσέ με). Είπα ότι ανάμεσα στον ΦΑΣΙΣΜΟ και στην αστική δημοκρατία προτιμώ το δεύτερο. Όπως και σε μία όσο γίνεται περισσότερο δημοκρατική αστική κοινωνία και σε μία λιγότερο ναι επιλέγω την πρώτη.

    Β) Kαι εσύ και το κόμμα σου είστε ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ υποστηρικτές της λιγότερης αστικής δημοκρατίας (δηλαδή του κρατικού αυταρχισμού) ή και του ΦΑΣΙΣΜΟΥ εφόσον αυτά υπηρετούν το ρωσοκινέζικο άξονα και το αποδεικνύεις και τώρα που διαστρεβλώνεις συνειδητά αυτά που είπα γιατί δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ότι δηλαδή γουστάρεις λογοκρισία, διαφθορά, περιστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών, απαγορεύσεις, διώξεις ολοκληρωτικό έλεγχο παντού όλα αυτά τα "ωραία" που συμβαίνουν και στις αγαπημένες σου χώρες Ρωσία, Κίνα, Συρία κλπ. Αρκεί βεβαίως να είσαι εσύ ή οι όμοιοί σου στην εξουσία.

    Οι κομμουνιστές όμως, οι πραγματικοί κομμουνιστές όσο ζούνε στον καπιταλισμό και δεν υπάρχει δυνατότητα να τον ανατρέψουν επαναστατικά, θέλουν και παλεύουν για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ΛΙΓΟΤΕΡΗ. Εδώ σταματάω και δίνω τον λόγο στον μεγάλο μπολσεβίκο επαναστάτη:

    "Μπορεί ο συνειδητός εργάτης να ξεχάσει το δημοκρατικό αγώνα χάρη του σοσιαλιστικού ή το σοσιαλιστικό χάρη του δημοκρατικού; Όχι, ο συνειδητός εργάτης αποκαλεί τον εαυτό του σοσιαλδημοκράτη, επειδή ακριβώς κατάλαβε τη σχέση και του ενός και του άλλου αγώνα. Ξέρει πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ προς το σοσιαλισμό, παρά μόνο μέσω του δημοκρατισμού, μέσω της πολιτικής ελευθερίας. Γιʼ αυτό επιδιώκει την πλήρη και συνεπή πραγματοποίηση του δημοκρατισμού χάρη της κατάκτησης του τελικού σκοπού, του σοσιαλισμού."

    Λένιν, Μικροαστικός και προλεταριακός σοσιαλισμός

    "Πιανόμαστε απ τα λόγια σας και ζητάμε προς το συμφέρον αυτών των μαζών, τη ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ της δικής σας αστικής δημοκρατίας για να προετοιμαστούν οι μάζες για την επανάσταση, που θα ανατρέψει εσάς, τους εκμεταλλευτές"

    Άπαντα Λένιν, τόμος 37, σελίδα 291

    "Η δημοκρατία είναι μορφή κράτους, μια απ τις παραλλαγές του. Επομένως, αποτελεί, όπως κάθε κράτος, οργανωμένη, συστηματική άσκηση βίας πάνω στα άτομα. Αυτό από τη μια μεριά. Από την άλλη όμως, σημαίνει την τυπική αναγνώριση της ισότητας ανάμεσα στους πολίτες, του ίσου δικαιώματος όλων να καθορίζουν τη συγκρότηση του κράτους και να το διοικούν. Αυτό πάλι με τη σειρά του, συνδέεται με το ζήτημα ότι σε μια ορισμένη βαθμίδα της εξέλιξής της η δημοκρατία, πρώτο, συσπειρώνει το προλεταριάτο, την επαναστατική τάξη, ενάντια στον καπιταλισμό και της δίνει τη δυνατότητα να τσακίσει, να κάνει θρύψαλα, να σαρώσει απ το πρόσωπο της γης την αστική, έστω και δημοκρατική-αστική, κρατική μηχανή, το μόνιμο στρατό, την αστυνομία, την υπαλληλοκρατία, να τα αντικαταστήσει με μια πιο δημοκρατική, που παραμένει όμως ακόμα κρατική μηχανή, με τη μορφή των ένοπλων εργατικών μαζών, που εξελίσσεται σε μια καθολική συμμετοχή του λαού στην πολιτοφυλακή."

    Άπαντα Λένιν, τόμος 33, σελίδα 100

    Συνεχίζεται...

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΛΕΝΙΝ με τους Μπολσεβίκους απο το 1903... σε απόλυτη ρήξη με τον Οπορτουνισμό. Μετά το 1905 συνέχισε με την ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ του κόμματος με τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ είπε τελειώσαμε με τη ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ έχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ αντιμετώπισαν το φασιστικό κίνημα ΚΟΡΝΙΛΟΦ χωρίς να μπούνε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και την ανέτρεψαν. Η Πραγματικότητα είναι πεισματάρα. Λυπήσου τον ευατό σου μόνος σου απο την ξεφτίλα Πασοκατζή.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  48. "Η δημοκρατία έχει τεράστια σημασία στον αγώνα της εργατικής τάξης ενάντια στους καπιταλιστές για την απελευθέρωσή της."

    Άπαντα Λένιν, τόμος 33, Κράτος και Επανάσταση

    "Μόνο άνθρωποι εντελώς ανίκανοι να σκέπτονται ή τελείως ανίδεοι από μαρξισμό, συμπεραίνουν από δω: άρα, το δημοκρατικό πολίτευμα δεν αξίζει τίποτα, η ελευθερία διαζυγίου δεν αξίζει τίποτα, η δημοκρατία δεν αξίζει τίποτα, η αυτοδιάθεση των εθνών δεν αξίζει τίποτα. Οι μαρξιστές όμως ξέρουν ότι η δημοκρατία δεν εξαλείφει την ταξική καταπίεση, αλλά απλώς κάνει την ταξική πάλη πιο καθαρή, πιο πλατιά, πιο ανοιχτή, πιο οξεία. Κι αυτό ακριβώς μας χρειάζεται… Όσο δημοκρατικότερο είναι το κρατικό καθεστώς, τόσο σαφέστερο γίνεται στους εργάτες ότι η ρίζα του κακού είναι ο καπιταλισμός και όχι η έλλειψη δικαιωμάτων. Όσο πληρέστερη είναι η εθνική ισοτιμία (δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς την ελευθερία αποχωρισμού), τόσο σαφέστερο γίνεται στους εργάτες του καταπιεζόμενου έθνους ότι αιτία είναι ο καπιταλισμός και όχι η έλλειψη δικαιωμάτων και τα λοιπά."

    Άπαντα Λένιν, τόμος 30, σελίδα 127

    "Οι διάφορες διεκδικήσεις της δημοκρατίας, μαζί και η αυτοδιάθεση, δεν είναι κάτι το απόλυτο, αλλά ένα μέρος του πανδημοκρατικού (σήμερα: πανσοσιαλιστικού) παγκόσμιου κινήματος."

    Λένιν: «Τα Αποτελέσματα της Συζήτησης για την Αυτοδιάθεση», σελ. 144

    Το συμπέρασμα είναι ότι πολεμάτε τον καπιταλισμό όχι από την σκοπιά της ανατροπής του αλλά από την σκοπιά της εγκαθίδρυσης ενός ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ καπιταλισμού ενός καπιταλισμού πιο διεφθαρμένου, με αγριότερη κρατική καταστολή, με όσο γίνεται λιγότερη οικονομική και παραγωγική ανάπτυξη (κομπραδόρικη-παρασιτική αστική οικονομία και ξενοδουλεία), με λιγότερη ή καθόλου αστική δημοκρατία (λογοκρισία, διώξεις, απαγορεύσεις, ολοκληρωτικό κρατικό έλεγχο σε ΜΜΕ, δικαιοσύνη κλπ).

    V For Viva La Revolucion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να μενεις και να γατζωνεσαι σ αυτα που ειπε ο Λενιν για την Δημοκρατια και να απορριπτεις συλληβδην την ΔτΠ εξ αιτιας αυτων ειναι οτι πιο διαστρεβλωτικο στην σκεψη σου .Ο Λενιν οταν τα εγραφε αυτα ειχε παντα στην ακρη του μυαλου την πληρη ανατροπη κι εγκαθυδριση της ΔτΠ και μαλιστα στην πιο στιγνη της μορφη για τους αστους ,χωρις εκπτωσεις και συμβιβασμους .Γι αυτον ηταν ο τελικος στοχος και ολη η ουσια του δρομου του .Χωριζετε σε κουτακια το γραπτο εργο του Λενιν ? ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝΕΤΑ .Οταν εισαι βερος οπορτουνιστης θα βρεις εδαφια εκει δια πασα νοσο και μαλακια ,θα βρεις καθε παπα να θαψεις πεντε εξη .Την αληθεια ομως θα την βρεις στην ταξικη παλη ....Εκει θα βρεις μπολικη απ την σκεψη του Λενιν

      Διαγραφή
  49. Α) Δεν είπα ΠΟΤΕ ότι είμαι οπαδός του "ήπιου δημοκρατικού καπιταλισμού" ή ότι τον προτιμώ από την δικτατορία του προλεταριάτου (αυτό φαντάζομαι σημαίνει το ΔτΠ αν κάνω λάθος διόρθωσέ με). Είπα ότι ανάμεσα στον ΦΑΣΙΣΜΟ και στην αστική δημοκρατία προτιμώ το δεύτερο. Όπως και σε μία όσο γίνεται περισσότερο δημοκρατική αστική κοινωνία και σε μία λιγότερο ναι επιλέγω την πρώτη..... Οπορτουνιστικές τρίχες. Οι Κομμουνιστές παλεύουμε στην Λαική συμμαχία για προσωρινά μέτρα σωτηρίας και ανακούφισης και ταυτόχρονα βάζουμε στην ιδεολογική πάλη και ζύμωση τον τελικό στόχο για έξοδο απο την Ε.Ε με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και δικτατορία του προλεταριάτου μακριά απο τις Οπορτουνιστικές σταδιακές παπάτζες και μεταβατικές μπούρδες της Κ.Δ μετά το 1935... και της ΕΣΣΔ μετά το 1956. Η Μαλακίες ψόφησαν το 1991....ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αρχές του 1917 σε άρθρο του ο Μεγάλος δάσκαλος ΛΕΝΙΝ εξηγεί στο ΓΚΡΟΙΛΙΧ γιατί είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ Η ...ΕΛΒΕΤΙΑ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ.. Δεν βρέχει φτύνει ο Δάσκαλος. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εδω όλα τα Αντικομουνιστικά σου σχόλια δημοσιεύονται και πολύ σωστά γιατί το ξεβράκωμα σου είναι απολαυστικό. Τα φιλαράκια σου γιατί κόβουν τα σχόλια των Κομμουνιστών. Περιμένω οπορτούνα... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα κόλπα ψόφησαν το 1991.... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ...Μόνο γι'αυτό είστε ικανοί. Πάει η διαλεκτική πάνε όλα. Ούτε απαντήσεις, επιχειρήματα ούτε καν θέλετε να πείτε την άποψή σας..... Γιατί το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και το ...ομόσπονδο ΚΚΕ δεν πήραν την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 και οδήγησαν τον λαό στη σφαγή. Σε περιμένω ...διαλεκτικά... χαχαχα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ....Τεσπα δεν λέω άλλα γιατί δεν θα τελειώνω ούτε αύριο ξαναλέω και μόνο Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ της Κομιντέρν και οι ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ επιθέσεις στα Λαϊκά Αντιφασιστικά Μέτωπα αποτελούν τρανή απόδειξη ότι δεν είστε αντιφασίστες.....Λάθος πόρτα χτύπησες δεν τσιμπάμε. Η 3η Κ.Δ έπεσε στα χέρια του οπορτουνισμού το 1935... καταργήθηκε η νικηφόρα γραμμή του ΛΕΝΙΝ και των Μπολσεβίκων ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ με το καλύτερο εργαλείο του καπιταλισμού τα ...πολιτικά μέτωπα και στάδια.... και κατέστρεψαν τα πάντα. Και η ΕΣΣΔ π΄λερασε στον οπορτουνισμό επίσημα μετά την 5η Μάρτη του 1953... με τον συσχετισμό να έχει άλλάξει υπερ του οπορτουνισμό το 1945... λόγω των 5000000 νεκρών μελών και στελεχών του κόμματος των Μπολσεβίκων. Πιτσιρίκος είσαι θα μάθεις.. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα κόλπα ψόφησαν το 1991.... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή